Glaszetter

Als uw nieuwe ramen wilt aanschaffen omdat ze beschadigd of gebroken zijn dan adviseren wij u om een professionele glaszetter in te huren. Ook voor het verwijderen van krassen in uw glas kunt u gebruik maken van de diensten van een glaszetter. Afhankelijk van het aantal krassen en de diepte is het wellicht mogelijk om uw glas als vanouds te laten stralen door de glaszetter gebruik te laten maken van een polijstmachine.

Waarom de Glas-Gigant inschakelen?

Wat maakt een glaszetter van ons glasbedrijf nu de geschikte man voor uw opdracht? Wij hebben alleen maar ervaren vakmensen/glaszetters in dienst. Alle soorten en maten van glas kunnen door ons gezet, gerepareerd en gepolijst worden. Onze glaszetters zijn gediplomeerd, beschikken over vaktechnische kennis en zijn allemaal al jaren bij de Glas-Gigant in dienst.

Glas-zetten-plaatsen

Door trainingen te volgen, blijven zij zich ontwikkelen en onze kennis van deze markt is dan ook groot te noemen. Omdat wij zijn aangesloten bij een branchevereniging werkt ons bedrijf volgens de NEN-normen en wij leveren altijd correct en zorgvuldig uitgevoerd werk. Bovendien verlenen wij altijd garantie over de door ons verzorgde werkzaamheden. Dat geeft u als consument een veilig gevoel.

Glaszetters voor uw opdracht inhuren

Onze glasservice en glaszetters zijn van alle markten thuis, ze kunnen uw huis rondom voorzien van nieuw glas, maar ook zijn ze in staat om een glas plaat te leveren en te plaatsen. Een glas plaat is te gebruiken voor verschillende doeleinden, denk bijvoorbeeld aan tafels, of glazen scheidingswanden in uw woning.

Een andere mooie toepassing die de glaszetter voor u kan leveren zijn hardglazen deuren, deze toepassing is echt onwaarschijnlijk mooi. Zeker als u wilt profiteren van de natuurlijke lichtinval.

En bent u op zoek naar glaszetters met de juiste opleidingen en ervaring? Zoek dan niet verder en vraag bij ons online een vrijblijvende offerte aan.  U ontvangt binnen twee werkdagen bericht van ons. Ons glas service brengt werkelijk alle soorten glas voor u aan. Dit doen wij uitsluitend tegen de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding.

Glaszetter kosten

De kosten van een glaszetter kunnen verschillen.  De redenen zijn onder andere:

  1. Glaszetters beconcurreren elkaar.
  2. Verschillen in de prijzen van een glaszetter.
  3. Het verschil in glas (soort).
  4. De reistijd (voorrijkosten).

Omdat wij door heel Nederland onze werkzaamheden verrichten zijn voorrijkosten bij ons minimaal. Verder hebben wij na een groot aantal jaren van afname bij onze toeleveranciers lage inkoopprijzen bedongen. Dit voordeel rekenen wij door aan onze klanten waarbij wij eveneens kunnen melden dat dit voor alle glassoorten geldt. Benieuwd geworden naar de kosten van het glas van uw keuze? Vraag dan nu bij ons een offerte aan door gebruik te maken van ons offerteformulier dat u aan de rechterzijde aantreft.

Des te uitgebreider uw informatie is op het offerte formulier des te gerichter kunnen wij u prijzen geven. Uiterlijk binnen 2 werkdagen ontvangt u onze offerte.

Reparatie door de glaszetter

Glas is erg gevoelig voor beschadigingen, dit wilt u natuurlijk graag laten repareren. De meest voorkomende beschadigingen in glas zijn wel krassen. Krassen verwijderen uit glas is een lastig klusje. Onze glaszetters zijn hier gelukkig voor opgeleid en verwijderen de krassen voor u door gebruik te maken van onze speciale polijstmachine.

Glas vervangen

Wilt u het glas boven uw binnendeuren vervangen voor bijvoorbeeld prachtig versierd glas, laat dit dan doen door een erkende vakman? Dan is enkel glas hier zeer geschikt voor. Een glaszetter kan deze glassoort voor u plaatsen. Dit doet hij op een zeer professionele wijze. Dit scheelt u heel wat tijd en moeite. Bovendien vragen wij hier ook nog eens een scherpe prijs voor. U betaalt bij ons dan ook nooit teveel bij het glas bestellen.

Soorten glas

Enkel glas is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. De meest gebruikte kleuren zijn toch wel brons, grijs en groen. U kunt dus een kleur uitzoeken, die het beste bij uw interieur past. Enkel glas isoleert niet en laat ook veel geluid door. Het is ook minder stevig als dubbelglas laten plaatsen. Om deze reden is het dan ook meer geschikt als opvulling en versiering. Een voordeel van deze glassoort is, dat het erg goedkoop is.

Glaszetter wat kost hij per uur?

Professionele glaszetters die zijn aangesloten bij een branchevereniging (zoals De-Glasgigant) hebben doorgaans een hogere kostprijs omdat zij aan meer eisen moeten voldoen. Hier krijgt u natuurlijk wel een zeer hoge kwaliteit en garanties terug. In verband met de levensduur van het glas adviseren wij u sowieso een keuze te maken voor een professioneel glasbedrijf. Bedenkt u zich ook dat door het plaatsen van nieuw (dubbel glas) uw energierekening flink lager zal uitvallen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Dan kunnen wij u altijd een uitgebreid advies geven over de glassoort die u het beste kunt gebruiken. Wij kunnen al het glaswerk leveren en voor u zetten. Neemt u gerust even contact met ons op.

Dit kunt u doen via het online offerte formulier. U ontvangt dan snel een eerlijk antwoord van ons. Wij zijn al jaren dé specialist in glaszetten. Als gerenommeerd glaszetters bedrijf hechten wij een grote waarde aan klant vriendelijkheid. Het leveren van een top service en kwaliteit staat bij ons dan ook voorop.

Reputatie glaszetters

Inmiddels hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij plaatsen werkelijk alle soorten ramen, ook speciale glas zoals; dubbel-, brandwerend-, en geluidswerend glas. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen van spiegelglas, glas blokken of glas in lood. Verder beschikken wij ook over een glasservice welke elke reparatie aan uw ruiten uitvoert op het voor u geschikte moment. Graag tot ziens!

 

Glas-Gigant
Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!