Sinds 1992

Glaszetter Breda

Een gebroken ruit is een vervelende situatie. Het kan gevaarlijk zijn, en het kan ook veel geld kosten om te laten repareren. Als u op zoek bent naar een glaszetter in Breda, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn snel, vakkundig en betaalbaar. Uw glaswerk is bij ons in goede handen!

Glaszetter werkzaamheden in Breda

Iedereen heeft vroeg of laat te maken met het herstel van een kapot raam of het plaatsen van grote raampartijen. We voeren alle werkzaamheden uit die nodig zijn bij het plaatsen van glas in ramen en het beglazen van gebouwen. Dit kan zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Het vervangen van enkel glas bespaart u op lange termijn energiekosten. Dus een investering die u uiteindelijk, na verloop van jaren, via de energierekening terugverdiend.

U laat ze het beste vervangen voor dubbel glas. Voor onze potentiële klanten stellen we graag één of meer glaszetters aan u voor. U kunt met vertrouwen hen een opdracht geven. Elke glaszetter Breda is perfect geschoold en kan uit de praktijk putten vanwege zijn opgedane ervaringen. Hij komt na uw offerte aanvraag eerst bij u thuis kijken en nameten en bespreekt met u de werkzaamheden.

Glaszetter Breda

Wij bieden verschillende diensten aan als glasbedrijf Glas-Gigant:

 • Het plaatsen van nieuwe ruiten in ramen, deuren, wanden en daken
 • Het repareren van gebroken ruiten
 • Het verwijderen van oude ruiten
 • Het plaatsen van veiligheidsglas, zoals gehard glas, gelaagd glas en inbraakwerend glas
 • Het plaatsen van dubbel glas, dat warmte en geluid beter isoleert dan gewoon glas
 • Het plaatsen van glas-in-lood, dat een decoratieve en beschermende functie kan hebben
 • Het plaatsen van balkonbeglazing
 • Het polijsten van ramen, het verwijderen van de kras(sen)

Glaszetter Breda de Glas-Gigant gaat met de tijd en de verhoogde behoeften van de klant mee. Zo hebben we onderstaand de meest gekozen glassoorten benoemd:

 • Hoogrendementsbeglazing: is eigenlijk standaard geworden, wordt vaak gecombineerd met andere eigenschappen (zonwerend, inbraakwerend).
 • Isolatieglas: wordt toegepast in ramen van gebouwen voor een betere warmte-isolatie en geluidsisolatie.
 • Glas in lood: het ambachtelijke vakmanschap van het plaatsen van glas tussen loodlijsten of spouwen.
 • Brandwerend glas: aan te bevelen bij het plaatsen van grote beglazingen in ruimtes.
 • Inbraakwerend glas: beschermt tegen ongevallen en voldoet aan de Europese normen.

Denk maar aan:

 • Glazen draaideuren.
 • Schuifdeuren.
 • Glazen wanden.
 • Glazen douche panelen.

Wat kost een glaszetter?

De kosten van een glaszetter variëren afhankelijk van het type werk dat je nodig hebt. Het plaatsen van een nieuwe ruit kost gemiddeld tussen €100 en €300. Het repareren van een gebroken ruit kost gemiddeld tussen €50 en €100. Het polijsten van een raam gaat vanaf €55,-. Samen kiezen we de beste oplossing voor uw project en uw portemonnee. Om de prijzen in te schatten, geven we u een offerte. Hou er rekening mee dat hedendaags gebruikte beglazing wel duur kan zijn, maar op termijn opbrengt dankzij zijn thermische en isolerende eigenschappen. Ze dragen mee aan de verlaging van uw energiefactuur. Zo verdient u uw investering in de loop der jaren terug.

Wat zijn de kenmerken van glaszetter Breda de Glas-Gigant?

Kenmerken van Glas-Gigant B.V.
Snel Vakkundig Betaalbaar
Efficiënte en snelle dienstverlening Vakkundig personeel met expertise Concurrerende en betaalbare prijzen
Snelle levering van hoogwaardige glasproducten Kwaliteitswerk met aandacht voor details Transparante en redelijke prijsstelling

Vrijblijvende informatie of een vrijblijvend gepsprek?

Heeft u bouwplannen of een idee, kom dit dan vrijblijvend met ons als Glaszetter Breda bespreken. Of vraag een offerte aan via ons offerteformulier. Als u ons de benodigde informatie geeft (denk vooral aan afmetingen) dan kunnen wij uw wensen zo gericht mogelijk vertalen in een prijsvoorstel. Overigens is het aanvragen van een offerte bij de Glas Gigant gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Tevens kunt u informeren of aan het vernieuwen of plaatsen van ramen in uw woning of gebouw premies met zich voortbrengt. Hiervoor kunt u het best informeren op de website van uw gemeente. In sommige gevallen worden subsidies verstrekt.

Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Wat zijn de kosten van een glaszetter in Breda?

De kosten van een glaszetter in Breda variëren afhankelijk van de soort werkzaamheden, de grootte van het glas en de spoedeisendheid van de klus. In het algemeen kunt u rekenen op een prijs van €50 tot €200 per uur voor glasreparatie, en €100 tot €300 per uur voor glasvervanging. Voor spoedwerkzaamheden wordt vaak een extra toeslag gerekend.

Hoe vind ik een goede glaszetter in Breda?

U kunt een goede glaszetter in Breda vinden door online recensies te lezen of door familie en vrienden om aanbevelingen te vragen. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeraar, die u vaak een lijst van aangesloten glaszetters kan geven.

Wat moet ik doen als ik een glasschade heb in Breda?

Als u een glasschade heeft in Breda, is het belangrijk om zo snel mogelijk een glaszetter te bellen. Dit om te voorkomen dat de schade verder toeneemt. Als de schade tijdens kantooruren plaatsvindt, kunt u meestal direct een afspraak maken met een glaszetter. Als de schade ‘s avonds of in het weekend plaatsvindt, kan het zijn dat u een toeslag moet betalen.

Hoe kan ik krassen in glas verwijderen?

Als de krassen te diep zijn om zelf te verwijderen, kunt u een professionele glaszetter inschakelen. Krassen kunnen al vanaf €50,- verwijderd worden.

Hoe werkt het polijsten van glas?

Het polijsten van glas is een proces waarbij een kleine laag van het glas wordt verwijderd om de krassen te verwijderen. Dit gebeurt met behulp van een polijstmachine en polijstmiddel.

Uw lokale glaszetter?

Glaszetter Den Haag
Glaszetter Amsterdam
Glaszetter Rotterdam
Glaszetter Almere
Glaszetter Amersfoort
Glaszetter Breda
Glaszetter Deventer
Glaszetter Eindhoven
Glaszetter Groningen
Glaszetter Haarlem
Glaszetter Nijmegen
Glaszetter Utrecht
Glaszetter Tilburg
Glaszetter Apeldoorn
Glaszetter Arnhem
Glaszetter Zwolle
Glaszetter Leiden
Glaszetter den Bosch

0/5 (0 Reviews)
Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!