Sinds 1992

Glaszetter Breda

Voor al uw glaswerkzaamheden kunt u bij onze ervaren glaszetter Breda en raam specialisten terecht! Uw glaszetter Breda staat binnen de kortste keren voor uw deur mocht u door glasbreuk direct willen beschikken over een ervaren glaszetter.

Werkzaamheden in Breda

Iedereen heeft vroeg of laat te maken met het herstel van een kapot raam of het plaatsen van grote raampartijen. We voeren alle werkzaamheden uit die nodig zijn bij het plaatsen van glas in ramen en het beglazen van gebouwen. Dit kan zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Het vervangen van enkel glas bespaart u op lange termijn energiekosten. Dus een investering die u uiteindelijk, na verloop van jaren, via de energierekening terug verdiend.

U laat ze het beste vervangen voor dubbel glas. Voor onze potentiële klanten stellen we graag één of meer glaszetters aan u voor. U kunt met vertrouwen hen een opdracht geven. Elke glaszetter is perfect geschoold en kan uit de praktijk putten vanwege zijn opgedane ervaringen. Hij komt na uw offerte aanvraag eerst bij u thuis kijken en nameten en bespreekt met u de werkzaamheden.

Mochten de werkzaamheden afwijken naar aanleiding van de informatie die u op ons offerteformulier heeft aangegeven, dan zal onze glaszetter hier aantekeningen van maken en krijgt u een aangepaste offerte.

Glaszetter Breda diensten

Glaszetter Breda gaat met de tijd en de verhoogde behoeften van de klant mee.

  • Hoogrendementsbeglazing: is eigenlijk standaard geworden, wordt vaak gecombineerd met andere eigenschappen (zonwerend, inbraakwerend).
  • Isolatieglas: wordt toegepast in ramen van gebouwen voor een betere warmte-isolatie en geluidsisolatie.
  • Glas in lood: het ambachtelijke vakmanschap van het plaatsen van glas tussen loodlijsten of spouwen.
  • Brandwerend glas: aan te bevelen bij het plaatsen van grote beglazingen in ruimtes.
  • Inbraakwerend glas: beschermt tegen ongevallen en voldoet aan de Europese normen.

Kosten glaszetter inhuren

Jaarlijks plaatst onze glaszetter Breda of de plaatsen in de buurt hiervan honderden glazen deuren bij particulieren of professionelen.

Denk maar aan:

  • Glazen draaideuren.
  • Schuifdeuren.
  • Glazen wanden.
  • Glazen douche panelen.

Heeft u bouwplannen of een idee, kom dit dan vrijblijvend met ons bespreken. Of vraag een offerte aan via ons offerteformulier. Als u ons de benodigde informatie geeft (denk vooral aan afmetingen) dan kunnen wij uw wensen zo gericht mogelijk vertalen in een prijsvoorstel. Overigens is het aanvragen van een offerte bij de Glas Gigant gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Samen kiezen we de beste oplossing voor uw project en uw portemonnee. Om de prijzen in te schatten , geven we u een offerte. Hou er rekening mee dat hedendaags gebruikte beglazing wel duur is , maar op termijn opbrengt dankzij zijn thermische en isolerende eigenschappen. Ze dragen mee aan de verlaging van uw energiefactuur. Zo verdient u uw investering in de loop der jaren terug.

Tevens kunt u informeren of aan het vernieuwen of plaatsen van ramen in uw woning of gebouw premies met zich voortbrengt. Hiervoor kunt u het best informeren op de website van uw gemeente. In sommige gevallen worden subsidies verstrekt.

Wij werken onder anderein de volgende regio’s en steden: Amsterdam, Almere ,Utrecht

Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.


0/5 (0 Reviews)
Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

 

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!