Sinds 1992

Glaszetter Utrecht

In Utrecht en in andere steden in ons land is er een zeer goed en deskundig bedrijf actief die u fantastische glasservice kan leveren in uw regio. Glas-Gigant is de naam van dit glaszetters bedrijf die onder andere werkt in de domstad, glaszetter Utrecht dus. De medewerkers die zoals vanzelfsprekend veel ervaring hebben met alles wat hier mee te maken heeft, zorgen er voor dat de wensen die u heeft worden vervuld en dat u niet teleurgesteld zult zijn in het opgeleverde resultaat.

Kosten glaszetter

Stel u maar eens voor hoe tevreden u zich zult voelen als u ziet wat er is gebeurd, want deze glaszetter Utrecht staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ja maar kwaliteit zal dan vast wel veel geld kosten horen wij u kunnen denken, maar de Glas-Gigant is een uitzondering op dit gebied. Het zit namelijk zo in elkaar dat de prijzen leuk blijven voor de klant, terwijl de resultaten natuurlijk geweldig zijn.

Glaszetter Utrecht voor u!

Eens kijken naar de verschillende diensten die de glaszetter Utrecht aan u en andere mogelijke klanten klanten worden aangeboden. Als er een nieuw glas gezet moet worden kunt u van zich laten horen. Ramen kunnen ook vervangen woorden door het bedrijf of wij verwijderen krassen in u glas.

Dat is waar u van op aan kunt! Maar we zijn er nog niet. Wat dacht u van het snijden van glas?Want ja, dat is ook een taak die gedaan moet worden en die de glasservice van de  Glas-Gigant mooi voor u kan doen. Geen taak is te veel voor deze toppers. Alsof dit alles nog niet genoeg is kan er nog wat worden toegevoegd aan de lijst.

Glazen trappen in Utrecht

Geloof het of geloof het niet maar het is ook deze glaszetter die speciaal voor u een glazen trap kan maken. Wie denkt dat het hier gaat om een hele gewone simpele trap heeft het mis, want de trappen worden op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat het formaat in ieder geval helemaal perfect en precies zoals u dat wil. Totaal zoals u, de klant, het voor ogen heeft. Die lage prijzen gelden hier ook zeker voor, net als de andere diensten overigens.

Daarnaast worden er glasplaten gemaakt op dit bedrijf. Ook deze krijgen exact het formaat naar wens van de opdrachtgever. Zo kunnen er bijvoorbeeld leuk houten tafels worden gemaakt voor u. Hartstikke ideaal toch!

Op verschilleden manieren is het bedrijf bereikbaar en ook hebben wij andere vestigingen voor u voor als u graag contact zou willen zoeken. Dat kan door te mailen naar info@glas-gigant of door te bellen naar 020-4971683.

Vestigingen van ons kunt u vinden in: Amsterdam, Haarlem, en Almere


0/5 (0 Reviews)
Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

 

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!