Sinds 1992

Glaszetter Almere

Glaszetter Almere: Het vervangen van ruiten , repareren of polijsten van ruiten en deurglas is de specialiteit van glaszetter Almere of in onze andere regio’s. Ook leveren wij glas voor bijvoorbeeld tafels, trappen en spiegels. Op maat gemaakt en van hoge kwaliteit. De medewerkers van ons bedrijf zijn opgeleide professionals. Zij verstaan hun vak en hebben oog voor detail. Omdat we ook in de omgeving van Almere werken, kunnen we snel op de plaats van bestemming zijn. Daarnaast bieden we u altijd een scherpe prijs.

Dit is mogelijk omdat we veel van onze inkopen samen met andere glasbedrijven doen. Zo bedingen we gunstige prijzen en dat voordeel berekenen we volledig aan u door.

Diensten in Almere

Aarzelt u ook niet om in geval van nood meteen contact met ons op te nemen. Sommige zaken kunnen immers niet wachten. Als u geconfronteerd wordt met onverwachte schade aan uw ruit of deurglas, kan dit best schrikken zijn. U voelt zich niet langer veilig.

Wij helpen u dan door onmiddellijk een noodoplossing te regelen. We zorgen ervoor dat de toegang tot uw woning op een veilige en degelijke manier wordt  afgesloten. U kunt ons hiervoor 24 uur per dag bereiken. Op een later moment (maar zo snel mogelijk) maken we de zaak uiteraard graag definitief in orde.

Glaszetter Almere voor reparatie

Beschadigde ruiten of glasplaten kunnen uw woongenot behoorlijk verstoren. De oplossing hoeft u gelukkig lang niet altijd te zoeken in de aanschaf van een nieuwe glasplaat. Wij werken krassen in glas en oppervlakkige beschadigingen snel en eenvoudig voor uw weg met onze speciale polijstapparatuur. Een relatief goedkope oplossing dus, die er voor zorgt dat uw ruit of tafel er weer jaren tegenaan kan.

Glasservice Almere

Wij zijn een allround glasservice met de glaszetter Almere. Wij leveren alle soorten beglazing; van dubbelglas en ‘hoog rendement’ glas tot ‘glas in lood‘ en zon- of geluidswerend glas. En hebben we het glas dat u wenst niet op voorraad, dan zorgen we ervoor dat we het zo snel mogelijk in huis krijgen. We leveren u een scherpe en duidelijke offerte, zodat u in één oogopslag ziet wat u moet betalen. We zorgen vervolgens overal voor.

We komen bij u thuis om de precieze maten op te nemen en al uw vragen te beantwoorden. We nemen het hele werkproces met u door en leveren alle materialen. Ook als dit betekent dat we iets extra’s moeten doen, zoals het aanbrengen van goede ventilatieroosters of het bijwerken van voegen. We willen dat u tevreden bent, zodat u een volgende keer weer zonder twijfel van onze diensten gebruik maakt.

Glas-Gigant werk onder andere in de volgende steden : Amsterdam , Utrecht , Rotterdam


0/5 (0 Reviews)
Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

 

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!