Sinds 1992

Glaszetter Nijmegen

Woont u in of nabij Nijmegen en bent u op zoek naar een glaszetter Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u snel en vakkundig bij schade, maar leveren en zetten ook nieuwe glasplaten voor uw ramen, deuren, tafels of trap of polijsten u glas als nieuw. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor!

24 uur beschikbaar in Nijmegen

Onze glaszetter Nijmegen is 24 uur per dag beschikbaar. Heeft u schade aan één van uw ruiten die zo snel mogelijk verholpen moet worden, bijvoorbeeld vanwege uw veiligheid, dan kunt u ons altijd bellen. Als een definitieve oplossing niet onmiddellijk gerealiseerd kan worden, zorgen we voor een degelijke en betrouwbare noodoplossing. De definitieve glas reparatie of vervanging vindt dan alsnog zo snel mogelijk plaats.

Glaszetter Nijmegen inhuren?

Wij leveren nieuw glas, zowel enkel als dubbelglas laten plaatsen, voor tal van toepassingen. De meest voor de hand liggende zijn uiteraard uw ruiten en deuren. Maar ook voor tafels, trappen, spiegels en andere creatieve ideeën, hebben wij de juiste oplossingen. Wij denken daarin ook graag met u mee.

U kunt bij ons terecht voor het normale dubbelglas en voor ‘hoog rendement glas’ (HR-glas). Deze laatste soort is in aanschaf iets duurder, maar isoleert nog beter. En dit merkt u aan uw energierekening. Overigens leveren we ook ‘glas-in-lood’, zonwerend en geluidsisolerend glas. Wij zijn van alle markten thuis en hebben voor elke klus een ervaren specialist in huis.

Glaszetter voor reparatie of polijsten

Naast nieuw glas, kunt u ook bij ons terecht voor het repareren van beschadigd glas. Het is namelijk lang niet altijd noodzakelijk dat een glasplaat volledig vervangen wordt. Krassen werken we eenvoudig weg door de glasplaat te polijsten. Uw ruit, deur of tafel ziet er hierna weer als nieuw uit.

Offerte voor uw glas

Neemt u contact met de glaszetter Nijmegen op en hij vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn. We brengen een duidelijke offerte uit, waarop u direct kunt zien wat het totale werk u gaat kosten. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Eén van onze specialisten komt vervolgens bij u langs om alle maten op te nemen en eventuele bijzonderheden door te nemen. De vakmensen van ons glasbedrijf uit Nijmegen zijn allemaal opgeleid en ervaren.

Zij werken dan ook snel en leveren hoge kwaliteit. Wij bieden u bovendien altijd een concurrerende prijs. Door een gezamenlijke inkoop met andere bedrijven, houden we onze kosten laag. En dit berekenen we volledig aan u door. U kunt dus met een gerust hart contact met ons opnemen!

Uw lokale glaszetter?

Glaszetter Den Haag
Glaszetter Amsterdam
Glaszetter Rotterdam
Glaszetter Almere
Glaszetter Amersfoort
Glaszetter Breda
Glaszetter Deventer
Glaszetter Eindhoven
Glaszetter Groningen
Glaszetter Haarlem
Glaszetter Nijmegen
Glaszetter Utrecht
Glaszetter Tilburg
Glaszetter Apeldoorn
Glaszetter Arnhem
Glaszetter Zwolle
Glaszetter Leiden
Glaszetter den Bosch

0/5 (0 Reviews)
Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!