Glaszetter
Sinds 1992

Glazen wanden

Bij de Glas-Gigant bent u op de juiste plek voor glazen wanden op maat. We kunnen een mooie glazen wand in bijvoorbeeld uw badkamer plaatsen, maar ook als u in huis een extra kamer wilt creëren met een glazen afscheiding, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Wij merken dat de glazen separatie wand een steeds populairder product wordt.  Er zijn volop mogelijkheden om met glas een ruimte te verfraaien. Bent u ook op zoek naar een verbluffend mooie glaswand of een andere glazen afscheiding zoals een glazen balustrade langs de trap, dan bent u bij de Glas-Gigant aan het juiste adres.

Een glazen wand in uw badkamer

Als u eens wat anders wilt in uw badkamer dan een standaard douchescherm , stenen douchewand of een irritant wapperend douchegordijn, dan is een glazen scheidingswand een mooie optie. Dit ziet er niet alleen strak uit, het brengt ook meer licht in uw badkamer en geeft een ruimtelijk effect. Wij staan altijd klaar om u te adviseren over welk soort glazen wanden het beste in uw badkamer passen.

Met behulp van een glazen scheidingswand in uw badkamer blijft de ruimte visueel één geheel maar u kunt douchen zonder dat de hele badkamer nat wordt.

Een glazen wand in uw huiskamerglazen wanden op maat

Glazen wanden staan niet alleen mooi in uw badkamer. Ook glazen wanden in huis doen wonderen voor uw inrichting. Als u meer licht wilt hebben in huis, of als u graag een open inrichting ziet, dan hebben wij meerdere opties op dit gebied.

Als u een grote woonkamer heeft kunt u bijvoorbeeld met een glazen wand een aparte eetkamer creëren, terwijl u toch geen afbreuk doet aan de grote ruimte.

Ook is het mogelijk om een wand te maken van een speciale glassoort die geluiddicht is, als u een ruimte wilt hebben waar enige privacy geboden is. Ideaal als u regelmatig thuiswerkt en dit graag in alle rust doet. De mogelijkheden bij onze glaszetters zijn legio.

Scheidingswanden van glas op maat

Ook kleinere ruimtes die u juist in huis of kantoor wenst te behouden kunnen door middel van een glazen scheidingswand worden gesepareerd.

Bij de Glas-Gigant gaan wij met uw wensen aan de slag. U heeft daarbij de keuze uit verschillende soorten glas, in meerdere kleuren, die uw woning/kantoor of winkelpand een persoonlijke stijl geven. U heeft daarbij natuurlijk ook de keuze hoe groot de oppervlakte van de glazen wand moet zijn en hoe dik het glas. Glazen wanden in huis geven uw woning nieuw elan.

Glazen wanden voor op kantoor

Om een fraai licht kantoor te creëren met behoud van separate werkruimtes kunnen wij de volgende glazen wanden plaatsen.

  • Scheidingswanden,
  • Tussenwanden,
  • Kantoorwanden,
  • Glazen schuifdeuren.

Wij leveren verschillende soorten ontwerpen in verschillende stijlen. Zo bestelt u eenvoudig een glazen wand die perfect aansluit op de rest van uw pand. En wist u dat het zelfs mogelijk is om een glazen schuifdeur bij ons te bestellen? Door in uw kantoor gebruik te maken van bovenstaande wanden creëert u lichte ruime werkplekken voor al uw medewerkers waardoor bovendien het zicht blijft bestaan.

Veranda wanden van glas

Als u op uw terras uit de wind wilt zitten maar wel van de zon wilt genieten dan zijn glazen terraswanden voor u de oplossing. Uiteraard wordt er voor deze toepassing gebruik gemaakt van standaard gehard veiligheidsglas.

Toepassing van glazen schuifwanden is uiteraard ook een optie. Het is maar net waar uw wensen naar uitgaan. Met een schuifwand behoudt u de mogelijkheid de wand in te schuiven waardoor u uw terras desgewenst groter of kleiner kunt maken.  Geeft u op ons offerteformulier aan waar uw gedachten naar uitgaan, vermeldt de maten en binnen maximaal 2 werkdagen weet u wat de hiermee samenhangende kosten zijn.

Glazen wanden prijsglazen wand in huis

Het plaatsen van een wand van glas in uw huis of badkamer en zelfs op uw balkon of als terrasafscheiding, is een stuk prijsvriendelijker dan u misschien verwacht. U moet daarbij wel in ogenschouw houden hoeveel glas u wilt gebruiken en van welk soort glas dit moet zijn.

U kunt altijd contact met ons opnemen en uw wensen aan ons kenbaar maken. Wij vertellen u dan wat de mogelijkheden zijn, waarbij we u ook een offerte opsturen.

U kunt ook bij de Glas-Gigant terecht voor vervanging van gebroken ruiten of ander glaswerk, het zetten van ramen en glazen deuren, alsmede het laten polijsten of repareren van glas. We zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het vervaardigen van spiegels op maat.

Offerte glazen wand aanvragen

Om u snel en met alle gemak van dienst te kunnen zijn treft u aan de rechterzijde ons offerteformulier aan. Als u al exact weet wat uw wensen zijn dan kunt u de afmetingen en de dikte van het glas voor de scheidingswand op het offerteformulier aangeven. Na ontvangst van uw aanvraag heeft u binnen 2 werkdagen antwoord van ons in de vorm van een prijsspecificatie.

Overigens zijn alle offerte aanvragen bij ons gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast maar weet qua kosten wel waar u aan toe bent. Hopelijk mogen wij u binnenkort als nieuwe klant ontvangen.

Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!