Sinds 1992

Hardglazen deuren

Hardglazen deuren zijn een ware trend aan het worden. U ziet dit vooral veel terug in kantoren, maar ook steeds vaker in nieuwbouwwoningen. Steeds meer mensen ontdekken het prachtige en verrassende effect van deze deuren. U creëert hier een open sfeer mee. Uiteraard is het van groot belang dat als u voor glazen deuren kiest, dat u vooral qua veiligheid de juiste keuze maakt. Wij ondersteunen u hier graag in.

Veiligheidsglas deuren is verplicht!

hardglazen deuren

Het glas wordt gemaakt door uitgegloeid glas te verwarmen tot 620 graden Celsius. Hierdoor wordt het zachter. Als het glas uit de oven komt, dan is het vrij snel afgekoeld. Het glas verdeelt zich dan in kleine stukjes. Deze deeltjes hebben geen scherpe, gevaarlijke randen. Om deze reden wordt gehard glas ook wel gezien als veiligheidsglas.

Plaatsen van de deuren

Wij kunnen hardglazen deuren plaatsen voor zowel particulieren als ondernemers. Hierbij verlenen wij u altijd de juiste service. Voordat wij de deuren echt gaan plaatsen bespreken wij eerst de mogelijkheden met u. Wij geven u dus een uitgebreid advies en u kunt dan een juiste keuze maken. Vraag geheel vrijblijvend de gehard glas prijzen aan en ontvang een scherpe offerte!!

Glazen binnendeur op maat gemaakt

Wij merken aan onze klanten dat een glazen binnendeur uitkiezen voor meer moeilijkheden zorgt dan het uitkiezen van een buitendeur. De reden hiervan is vaak dat de stijl van zowel de deur als de bevestigingsmaterialen naadloos moet aansluiten op uw interieur. Toch wegen de voordelen van het gebruik van glazen binnendeuren ruimschoots op tegen de reguliere binnendeuren.

  • Een glazen binnendeur zorgt voor veel daglicht.
  • Er ontstaat een open geheel tussen de betreffende ruimten.
  • Een glazen deur is stijlvol en modern.

Ook benieuwd naar uw mogelijkheden en prijzen. Vraag dan nu bij ons offerte aan.

Glazen binnen deuren voor ruimtelijk effect

Glazen binnen deuren vergroten het ruimtelijk effect in iedere ruimte. De reden hiervoor is onder andere dat deze hardglazen deuren in iedere ruimte zonder kozijnen geplaatst kunnen worden. Deze deuren kunnen namelijk in een muuropening geplaatst worden. Op deze manier wordt op een bijzondere manier een scheiding aangebracht tussen twee ruimten.

Door het laten plaatsen van glazen tussendeuren wordt optimaal geprofiteerd van de natuurlijke lichtinval en alhoewel de ruimten gesepareerd zijn blijft het ruimtelijk gevoel behouden.

De glaszetters van de Glas Gigant installeren en monteren deze hardglazen deuren graag bij u thuis of op kantoor/winkel. Dit type deur wordt aangeboden met installatieglas hoofdzakelijk om veiligheidsredenen. Qua vormgeving zijn onze glazen deuren tijdloos. Uiteraard kunt u ook een keuze maken voor het soort beslag (bevestigingsmateriaal). Ook hier bent u vrij om te kiezen welk beslag het best past bij de sfeer die u wenst te bereiken in de betreffende ruimte.

Op maat aanvragen bij de Glas Gigant

Op maat bestellen betekent ook werkelijk op maat bestellen. Niet alleen de hoogte en de breedte van de deuren maar ook de dikte is van belang. Het standaard installatieglas wordt door ons geleverd in de diktes van 8, 10 en 12 millimeter. Ook bestaat bij ons de mogelijkheid deze deuren inclusief beslag door ons te laten plaatsen.

Als u dit aangeeft op ons offerteformulier dan nemen wij binnen uiterlijk 2 werkdagen na ontvangst contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een datum in te plannen voor de montage.

Hardglazen deuren prijzen

Wilt u ook glazen deuren? Dan kunt u natuurlijk altijd gratis, het offerte formulier invullen. Wanneer u hier uw wensen op aangeeft, dan verzenden wij u snel de juiste informatie. Let wel, het aanvragen van een offerte bij ons is gratis en u bent nergens aan gebonden.

Wij begrijpen dat het vervangen van uw deuren een beslissing is die niet over één nacht ijs zal gaan. Vandaar ook dat wij u adviseren om meerdere offertes aan te vragen. Let u ook op zaken als certificering van het betreffende bedrijf alsmede het verlenen van garantie.

Wij voldoen aan al deze voorwaarden.  Bovendien zijn onze tarieven scherp, door goede en gunstige prijsafspraken met onze toeleveranciers. Als laatste kunnen wij u ook helpen met het glas vervangen in uw deur.

Wij hopen u snel als nieuwe klant bij de Glas-Gigant te mogen begroeten wanneer u hardglazen deuren zoekt.

Glas-Gigant
Glas Calculator
Glas Calculator

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!