Glaszetter
Sinds 1992

Glaszetter Eindhoven

Zoekt u een glaszetter Eindhoven? Of wilt u een spiegel op maat?Dan bent u aan het juiste adres bij de Glas-Gigant die in Eindhoven actief is. Wij staan voor hoge kwaliteit en goede service voor een vriendelijke prijs. De vakmensen leveren uitstekend werk en bieden u een service die net even iets meer is dan u wellicht verwacht had.

Service is iets wat de Glas-Gigant in Eindhoven hoog in het vaandel heeft staan. Ons bedrijf vindt het namelijk heel belangrijk dat u achteraf met een heel goed gevoel terug kijkt op het geleverde werk en de manier waarop men u behandeld heeft. U verwacht terecht hoge kwaliteit en een vriendelijke behandeling van de mensen met wie u te maken heeft.

Glaszetten in Eindhoven 24 uur per dag

Ze weten waar ze over praten en kunnen u dus ook van goed advies voorzien als u vragen heeft over het door u gewenste klus. Dit kan het geval zijn als u bijvoorbeeld een spiegel op maat wilt hebben of glas in lood deuren, iets wat tegenwoordig weer vaak voorkomt en extra sfeer in huis brengt.

Er wordt dus altijd maatwerk geleverd en men is van alle markten thuis op het gebied van glas. Er werken alleen vakmensen, die allemaal hun eigen specialiteit op het gebied van glas hebben. Dit heeft voor u als voordeel dat u iemand in huis krijgt die precies weet waar hij mee bezig is en dus perfect werk aflevert. Hiermee ben u verzekerd van een geweldig resultaat.

Glaszetter Eindhoven glasherstel

De glaszetter Eindhoven van de Glas-Gigant kan dus alle glas klussen die u maar wenst, voor u verrichten zoals krassen in uw glas verwijderen. Dit is niet alleen het mooiere werk, zoals spiegels, maar bijvoorbeeld ook het repareren van glas, het verwijderen van krassen, glas polijsten, glas laten zetten en het plaatsen van dubbel glas of zelfs HR dubbelglas.

Met enkel glas wordt niet gewerkt, omdat dit minder veilig is dan dubbel glas. Op de website kunt u voorbeelden zien van wat wij voor u kunnen realiseren. Daar zult u werkelijk schitterende foto’s zien die de hoge kwaliteit goed duidelijk zullen maken.

Offerte en prijzen van glasherstel

Het aanvragen van een offerte is dus zeker verstandig. U gaat dan in zee met een betrouwbaar glasbedrijf, dat goedkoper is dan gemiddeld. Dit is niet te merken aan de kwaliteit van het geleverde werk. Er wordt namelijk een zeer hoge kwaliteit gegarandeerd. De glaszetter werkt alleen met duurzaam materiaal van hoge kwaliteit.

Uw lokale glaszetter?

0/5 (0 Reviews)
Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!