Glas offerte aanvragen

U bent zich aan het oriënteren en wil straks misschien wel een glas offerte aanvragen om de krassen uit uw ramen te verwijderen of een glas reparatie?

De kosten zijn natuurlijk belangrijk als u glas wilt repareren of plaatsen. Wij zijn zo zeker van onze kwaliteit en expertise dat wij u een prijsopgaaf geven, die u van ons met een gerust hart kunt vergelijken met onze collega bedrijven. En kijkt u dan ook naar zaken als, certificering van het bedrijf en ….. of u garantie krijgt op de uitgevoerde werkzaamheden.

Snel een prijsindicatie?

Offerte voor glas zetten nodig?

Aan de rechterkant van deze pagina kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij werken landelijk. Wij hebben werkplaatsen door heel Nederland heen. Wij kunnen dus heel Nederland bereiken binnen één uur. In Noord-Holland hebben we bijvoorbeeld een werkplek in Amsterdam vanaf waar onze glaszetters zich kunnen verplaatsen binnen die gehele regio.

Heeft u dus bijvoorbeeld krassen op uw ruiten? Schakel dan de Glas-Gigant in en wij zullen snel ter plaatse zijn, waar wij u ter plekke helpen. Ook in de regio van Den Haag zijn we zeer actief.

Glas offerte stap voor stap

De glasservice van de Glas-Gigant heeft veel ervaring met het plaatsen van glas. De klant tevredenheid staat bij ons voorop, en wij doen er dan ook alles aan om dit klaar te spelen. Uiteraard kunt u de site bekijken en zien wat u allemaal kunt laten doen door ons. Onze foto’s geven een goede indruk van onze werkzaamheden. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u direct weet waar u aan toe bent.

  1. Vul uw voornaam en achternaam in
  2. Daarna vult u uw adresgegevens in.
  3. Dan vult u uw email adres en telefoonnummer in.
  4. Bij de aanvangstdatum vult u in wanneer wij het glas moeten komen repareren of plaatsen.
  5. Vervolgens kiest u uw een passende rubriek.
  6. In het veld “titel opdracht”vult u een korte titel in van de uit te voeren opdracht, bijvoorbeeld: “dubbelglas plaatsen”.
  7. Bij omschrijving vult u een uitgebreide beschrijving in van de te uit te voeren werkzaamheden. Hoe uitgebreider u het invult des te uitgebreider kunnen wij een offerte opmaken.
  8. Klik op “Vraag gratis offerte aan”

*Het komt sporadisch voor dat de werkzaamheden van u niet in onze planning passen. Wanneer dit voorkomt zullen wij als goede service uw aanvraag doorzetten naar een door ons erkend collega bedrijf.

Glas-Gigant
Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!