Sinds 1992

Glaszetter Den Haag

Wij zijn een dynamisch glaszetters bedrijf en glashandel gevestigd in Den Haag. Zowel op de particuliere markt als op de bedrijfsmarkt leveren en plaatsen wij allerlei soorten glas en nemen wij alle grootschalige projecten aan.

Wij leveren kwaliteit en vakwerk voor een betaalbare prijs. Indien u wilt komen wij persoonlijk bij u langs voor vakkundig advies en bespreken al uw wensen over het uit te voeren project. Wij leveren spiegels, dubbelglas, balkonbeglazing,  glazen deuren, isolatieglas en andere glazen ramen. Wij plaatsen zowel in oudbouw als in nieuwbouw en ook bij renovatiewerk.

Glas repareren in Den Haag

Onze glaszetters Den Haag repareren glas voor zowel particulieren als bedrijven, zoals woningbouwverenigingen, aannemers en verzekeringsmaatschappijen.
Ons bedrijf repareert uw ruit ook in het weekend en op feestdagen.

Glas kan beschadigd worden op verschillende manieren. Door stormschade of door spelende kinderen die toevallig een bal door uw ram trappen. Als vakkundig glaszettersbedrijf pakken wij allerlei soorten glasschade aan en uw schade kan direct gerepareerd worden. Wij werken voor een betaalbare prijs en op een duurzame en milieubewuste manier.

Glasherstel door onze glasservice
Indien er krassen in uw glas zitten kunnen wij een perfect glas herstel verrichten. Wij beschikken over jarenlange ervaring met deze herstelwerkzaamheden of dit nu voor normaal glas is, dubbelglas of melkglas. Wanneer u ons inschakelt verrichten ervaren glaszetters maatwerk tegen een betaalbare prijs.

Glas polijsten glaszetter Den Haag

De werkzaamheden van ons bestaan ook uit allerlei soorten glasbewerking. Veel bedrijven en particulieren maken al gebruik van het glas polijsten. Indien u bijvoorbeeld een mooi motief of een gezandstraald figuur in uw glas wilt hebben kunnen wij dit tegen een betaalbare prijs voor u realiseren.

Glaszetter Den Haag glas laten zetten

Glas zetten is secuur werk en glaszetter Den Haag staat bekend om zijn vakkundigheid op dit vlak. Wij leveren en plaatsen nieuws glaswerk in een korte tijd en zetten glas voor particulieren en bedrijven.

We staan bekend om ons glas slijpen en leveren ook spiegels in allerlei soorten en maten. Wij leveren en plaatsen isolatieglas, hardglas, enkel glas, iedere soort die u maar wilt. Onze glaszetters staan altijd paraat om zo snel mogelijk voor u het glas te zetten en zijn allround glaszetters.

Dubbel glas laten plaatsen

Dubbel glas heeft een hoog rendement en verbetert uw comfort. Het haalt de stookkosten omlaag en u kan daarmee honderden euro s besparen. Isolerend glas bestaat soms uit drie glasplaten met daartussen een holle ruiten, de zogenaamde spouw. In deze spouw zit droge lucht die optimaal isoleert. Dubbelglas heeft een warmte isolerende functie en verbetert uw energieverbruik wat kostenbesparend uitwerkt.

Wij werken met hoog rendementsglas die voor een goed behoud van de warmte kan worden ingezet. Ook geluidsisolatie is een van de functies van dubbelglas. Wij leveren verschillende soorten geluidswerend glas. Dubbelglas in allerlei soorten en maten te verkrijgen met verschillende profielen. Ook in diverse tinten en dessins.

Glaszetter Den Haag glazen deuren plaatsen

Glazen wanden of deuren zijn sterk en bijna onderhoudsvrij. Glazen deuren kunnen worden geplaatst in woonhuizen, winkels, maar ook as afscheidsmuur dienen. U kunt door middel van een glazen deur ruimtes discreet afsluiten en door de transparantie creëert u een ruimtelijk effect. Hardglazen deuren creëren een bepaalde sfeer en zijn in verschillende maten en designs te verkrijgen. Draaideuren,pendeldeuren of twee openslaande deuren, alles is leverbaar.

Spiegels op maat laten maken

Wij als professioneel glasbedrijf zijn specialist op het gebied van allerlei spiegels op maat gemaakt. Met een bijzondere spiegel creëert u sfeer in de woning en heeft u een pronkstuk in uw huiskamer. Spiegels laten uw woning of bedrijfspand ruimer lijken en geven meteen een luxe uitstraling. De spiegel wordt geleverd met een reflecterende laag en wordt afgewerkt met meerdere laklagen.

De glasservice van de Glas-Gigant werkt ook in de steden met de glaszetter: Glaszetter Amsterdam, Glaszetter Haarlem, Glaszetter Almere.


0/5 (0 Reviews)
Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

 

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!