Sinds 1992

Glaszetter Den Haag

Wij zijn een dynamisch glaszetters bedrijf en glashandel gevestigd in Den Haag. Zowel op de particuliere markt als op de bedrijfsmarkt leveren en plaatsen wij allerlei soorten glas en nemen wij alle grootschalige projecten aan.

Wij leveren kwaliteit en vakwerk voor een betaalbare prijs. Indien u wilt komen wij persoonlijk bij u langs voor vakkundig advies en bespreken al uw wensen over het uit te voeren project. Wij leveren spiegels, dubbelglas, balkonbeglazing,  glazen deuren, isolatieglas en andere glazen ramen. Wij plaatsen zowel in oudbouw als in nieuwbouw en ook bij renovatiewerk.

Glas repareren in Den Haag

Onze glaszetters Den Haag repareren glas voor zowel particulieren als bedrijven, zoals woningbouwverenigingen, aannemers en verzekeringsmaatschappijen.
Ons bedrijf repareert uw ruit ook in het weekend en op feestdagen.

Glas kan beschadigd worden op verschillende manieren. Door stormschade of door spelende kinderen die toevallig een bal door uw ram trappen. Als vakkundig glaszettersbedrijf pakken wij allerlei soorten glasschade aan en uw schade kan direct gerepareerd worden. Wij werken voor een betaalbare prijs en op een duurzame en milieubewuste manier.

Glasherstel door onze glasservice
Indien er krassen in uw glas zitten kunnen wij met onze glasservice een perfect glas herstel verrichten. Wij beschikken over jarenlange ervaring met deze herstelwerkzaamheden of dit nu voor normaal glas is, dubbelglas of melkglas. Wanneer u ons inschakelt verrichten ervaren glaszetters maatwerk tegen een betaalbare prijs.

Glas polijsten glaszetter Den Haag

De werkzaamheden van ons bestaan ook uit allerlei soorten glasbewerking. Veel bedrijven en particulieren maken al gebruik van het glas polijsten. Indien u bijvoorbeeld een mooi motief of een gezandstraald figuur in uw glas wilt hebben kunnen wij dit tegen een betaalbare prijs voor u realiseren.

Glaszetter Den Haag glas laten zetten

Glas zetten is secuur werk en glaszetter Den Haag staat bekend om zijn vakkundigheid op dit vlak. Wij leveren en plaatsen nieuws glaswerk in een korte tijd en zetten glas voor particulieren en bedrijven.

We staan bekend om ons glas slijpen en leveren ook spiegels in allerlei soorten en maten. Wij leveren en plaatsen isolatieglas, hardglas, enkel glas, iedere soort die u maar wilt. Onze glaszetters staan altijd paraat om zo snel mogelijk voor u het glas te zetten en zijn allround glaszetters.

Dubbel glas laten plaatsen

Dubbel glas heeft een hoog rendement en verbetert uw comfort. Het haalt de stookkosten omlaag en u kan daarmee honderden euro’s besparen. Isolerend glas bestaat soms uit drie glasplaten met daartussen een holle ruiten, de zogenaamde spouw. In deze spouw zit droge lucht die optimaal isoleert. Dubbelglas heeft een warmte isolerende functie en verbetert uw energieverbruik wat kostenbesparend uitwerkt.

Wij werken met hoog rendementsglas die voor een goed behoud van de warmte kan worden ingezet. Ook geluidsisolatie is een van de functies van dubbelglas. Wij leveren en vervangen verschillende soorten geluidswerend glas. Dubbelglas in allerlei soorten en maten te verkrijgen met verschillende profielen. Ook in diverse tinten en dessins.

Glaszetter Den Haag glazen deuren plaatsen

Glazen wanden of deuren zijn sterk en bijna onderhoudsvrij. Glazen deuren kunnen worden geplaatst in woonhuizen, winkels, maar ook as afscheidsmuur dienen. U kunt door middel van een glazen deur ruimtes discreet afsluiten en door de transparantie creëert u een ruimtelijk effect. Hardglazen deuren creëren een bepaalde sfeer en zijn in verschillende maten en designs te verkrijgen. Draaideuren,pendeldeuren of twee openslaande deuren, alles is leverbaar.

Spiegels op maat laten maken

Wij als professioneel glasbedrijf zijn specialist op het gebied van allerlei spiegels op maat gemaakt. Met een bijzondere spiegel creëert u sfeer in de woning en heeft u een pronkstuk in uw huiskamer. Spiegels laten uw woning of bedrijfspand ruimer lijken en geven meteen een luxe uitstraling. De spiegel wordt geleverd met een reflecterende laag en wordt afgewerkt met meerdere laklagen.

Uw lokale glaszetter?

Glaszetter Den Haag
Glaszetter Amsterdam
Glaszetter Rotterdam
Glaszetter Almere
Glaszetter Amersfoort
Glaszetter Breda
Glaszetter Deventer
Glaszetter Eindhoven
Glaszetter Groningen
Glaszetter Haarlem
Glaszetter Nijmegen
Glaszetter Utrecht
Glaszetter Tilburg
Glaszetter Apeldoorn
Glaszetter Arnhem
Glaszetter Zwolle
Glaszetter Leiden
Glaszetter den Bosch

Veelgestelde vragen

Kan glas dat gebarsten is nog worden gerepareerd?

In sommige gevallen kan gebarsten glas worden gerepareerd, maar dit is afhankelijk van de ernst van de schade. Raadpleeg een professional voor advies.

Hoe snel kan een glaszetter glasschade repareren?

Wij kunnen met onze spoedservices voor glasherstel vaak binnen enkele uren ter plaatse zijn om dringende glasschade te repareren.

Wat is het verschil tussen glas polijsten en glas reinigen?

Glas polijsten is gericht op het verminderen van krassen en oneffenheden, terwijl glas reinigen zich richt op het verwijderen van vuil en vlekken.

Hoelang duurt het polijsten van glas gemiddeld?

De duur hangt af van de omvang en diepte van de krassen. Kleine oppervlakken kunnen binnen enkele uren worden gepolijst, terwijl grotere projecten langer kunnen duren.

4/5 (2 Reviews)
Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!