Glaszetter
Sinds 1992

Glaszetter Haarlem

Ons bedrijf is al jarenlang toonaangevend op het gebied van glas zetten en glas renoveren bij u in de regio, zowel voor de particuliere markt als voor de bedrijfsmarkt. Wij leveren allerlei soorten glas, waaronder ook hoog rendement glas. Bij u in Haarlem hebben wij al heel wat opdrachten uit mogen voeren.

Als gerectificeerd bedrijf werken wij voor allerlei instanties, zoals woningbouwverenigingen, scholen, bedrijven en particulieren. Wij stellen aan al onze materialen hoge eisen en staan garant voor kwaliteit en service.

Eigenaren van woningen en bedrijfspanden in Haarlem zijn vaak positief verrast over het resultaat na de installatie van hun nieuwe ramen. Wanneer onze ervaren glaszetter Haarlem hoogkwalitatieve nieuwe beglazing plaatst, verbetert de uitstraling van uw pand aanzienlijk. Ook de energiebesparing trekt onze klanten in Haarlem vaak over de streep voor de aanschaf van nieuwe ramen. Modern glas draagt vanwege de uitstekende isolatiewaarde bij aan een verbeterde energie-efficiëntie. Daar haalt u in meerdere opzichten uw voordeel uit. Zo stookt u zuiniger waardoor u flink wat kosten bespaart op uw maandelijkse energiefactuur. Daarnaast zal uw binnenklimaat na de installatie van isolerende ramen comfortabeler aanvoelen. Nog een ander interessant bijkomend pluspunt van nieuwe ramen is de stijging van uw woningwaarde.

Om het voor huiseigenaren in Haarlem extra voordelig te maken om te verduurzamen met glasisolatie, zijn er subsidies beschikbaar gesteld. Via deze isolatiesubsidie van de Rijksoverheid kunt u tot 30% van de aanschafkosten voor isolatieglas vergoed krijgen. Om in aanmerking te komen voor de subsidieregeling gelden wel een aantal voorwaarden. Kijk voor meer informatie over deze subsidieregeling op de website van De Rijksoverheid.

Glaszetter Haarlem
Glas vervangen in Haarlem

Glas laten in herstellen in Haarlem

Als gerenommeerd glasbedrijf met de glaszetter Haarlem hebben wij jarenlange ervaring met glas herstelwerkzaamheden. Glas zetten is een taak die niet alleen vraagt om vakmanschap en ervaring, maar ook om de zorgvuldigheid en concentratie. Omdat glas zetten behoort tot ons specialisme kunt u erop rekenen dat onze glaszetter Haarlem van de Glas-Gigant secuur en professioneel te werk gaat. Onze vakmannen maken gebruik van geavanceerde technieken en van hoogwaardige gereedschappen. Daarom bent u altijd zeker van een houdbare kwalitatieve oplossing. Wij zijn werkzaam in verschillende grote steden over heel ons land. Omdat we samenwerken met verschillende gecertificeerde glaszetters in Haarlem, zijn we snel ter plaatse. Ook houden we zo de reiskosten laag.

Sponningen kunnen door ons weer als nieuw gemaakt worden en beschadigd glas weer egaal. Indien u acute glasschade heeft staat ons reparatie en renovatie team 24 uur voor u klaar. Door middel van glas polijsten verwijderen wij alle krassen en verdere beschadigingen aan uw glas. Cement sluier en aanslag verwijderen wij moeiteloos door onze polijsttechniek.

Beschikbaar voor alle glasprojecten

Welk glasproject u ook voor ogen heeft, de Glas-Gigant helpt u bij een succesvolle, snelle en vakkundige realisatie. Zo zijn wij expert op het gebied van ramen vervangen en installeren, duurzame glasoplossingen met isolatieglas en het verzorgen van op maat gemaakte glasprojecten. Denk bijvoorbeeld aan unieke, kleurrijke glas-in-lood ramen en deuren of stijlvolle glazen wanden op maat. Zowel kwaliteit als klanttevredenheid behoren tot onze belangrijkste kernwaarden. Dat ziet u terug in een uitmuntende service, maar ook in ons eindresultaat dat voldoet aan hoge standaarden. Hieronder vindt u een compleet overzicht van de diensten waarvoor u onze gecertificeerde glaszetter Haarlem kunt inschakelen.

Diensten en glassoorten

Plaatsing duurzaam isolatieglas/HR glas

Isolatieglas, ook wel hoogrendementsglas (HR glas) genoemd, is ook in Haarlem een populaire keuze als men nieuwe ramen wil aanschaffen. Deze hoogkwalitatieve, isolerende glassoort is opgebouwd uit twee of drie lagen. In de tussenruimte(spouw) van het glas bevindt zich een speciale edelgasvulling en een isolerende metaalcoating. Deze zorgen samen voor de isolerende werking.

Soorten HR Glas
Soort HR Glas Kenmerken
HR+ glas Bestaat uit 2 glasplaten met een isolerende gasvulling. Heeft een betere isolatiewaarde dan regulier dubbel glas, maar de laagste isolatiewaarde van de 3 soorten.
HR++ glas Heeft een verbeterde isolerende coating en argon edelgasvulling in de spouw. Biedt een hogere isolatiewaarde dan HR+ glas.
HR+++ glas (Triple glas) Bestaat uit drie glasplaten met isolerende edelgasvulling en coating. Heeft de hoogste isolatiewaarde, maar is vaak niet geschikt voor bestaande kozijnen.

Installatie van beveiligingsglas, geluiddempend glas en zonwerend glas

Veiligheidsglas

Bij de installatie van veiligheidsglas ligt de nadruk op het verhogen van de veiligheid in huizen en panden. Dit glas biedt bescherming tegen lichamelijk letsel in geval van glasbreuk en wordt ook ingezet voor optimale brandveiligheid en ter inbraakpreventie. Veiligheidsglas is verkrijgbaar in gehard glas en in gelaagd glas.  

Geluiddempend glas

Met een speciaal folie, worden geluidstrillingen buitengehouden bij geluiddempend glas. Woont of werkt u in een drukke winkelstraat, of heeft u last van lawaai van vliegtuigen? Dan kan geluiddempend glas een verademing zijn. Omdat het stil is in huis ervaart u meer rust en optimale concentratie. 

Zonwerend glas

Met zonwerend glas houdt u het binnen koel op warme dagen. Een speciale coating houdt de hete lucht van buiten en uv-straling tegen.

Decoratieglas

Bent u een liefhebber van de klassieke uitstraling van glas-in-lood, en wilt u glas in lood ramen of deuren laten plaatsen? Of heeft u een andere specifieke wens wat betreft glasdecoratie, bijvoorbeeld een glazen deur in een unieke kleur en motief? Wij leveren verschillende soorten prachtig decoratieglas tegen betaalbare prijzen!

Glas op maat

Ook voor al uw maatwerk glasoplossingen moet u bij de glaszetter Haarlem van de Glas-Gigant zijn. Wilt u uw balkon, douchewand of tuinhuis voorzien van nieuw glaswerk? Of wilt u een glazen wand of deur in uw woning of kantoorpand installeren? Het kan allemaal bij de Glas-Gigant!

Kapotte ramen vervangen bij dringende situaties

Bij glasschade begrijpen we bij de Glas-Gigant de urgentie om uw glas dezelfde dag nog te vervangen. Daarom bieden we 24/7 een spoedservice aan. Wanneer u telefonisch contact opneemt komt onze ervaren glaszetter Haarlem spoedig ter plaatse. Wij vervangen dan gelijk uw raam. Indien nodig voorzien we u eerst van een tijdelijke noodoplossing.

Glas polijsten

Wanneer uw glas is beschadigd terwijl de algehele conditie van uw glaswerk nog goed is, heeft u wellicht geen nieuwe ramen nodig. Onze glaszetter Haarlem kunt u namelijk ook inschakelen voor het herstellen van uw beglazing. Wij kunnen uw glaswerk vakkundig polijsten. In dit geval verwijderen we krassen en oneffenheden, en is uw glas weer als nieuw!

Plaatsing nieuwe ramen inclusief kozijnen

Ook voor het vervangen van uw kozijnen bent u bij de Glas-Gigant aan het juiste adres. Wellicht zijn uw kozijnen bijvoorbeeld toe aan vervanging vanwege houtrot of slijtage. In sommige gevallen past de nieuwe beglazing vanwege de dikte niet in uw huidige kozijnen. Gelukkig is onze vakkundige glaszetter Haarlem van de Glas-Gigant ook inzetbaar voor het plaatsen van nieuwe kozijnen. Wij bieden complete maatwerk oplossingen voor houten, kunststof of aluminium kozijnen inclusief glas. Als u gelijktijdig uw kozijnen en glas laat vervangen is de totaalprijs voor uw project altijd voordeliger.

Benieuwd wat de glaszetter Haarlem van de Glas-Gigant voor uw pand of woning kan betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een adviesgesprek!

Glaszetter stelt glazen deuren

Hard glazen deuren hebben een uniek uitstraling en kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet. De deuren geven een ruimtelijk effect en geven extra licht aan een ruimte. Wij leveren allerlei soorten glazen deuren, van gezandstraalde deuren tot trendy design deuren. Onze expertise ligt in figuurdeuren waar u via uw eigen ontwerp iets kan laten zandstralen in de glazen deur. Glazen deuren kunnen worden uitgevoerd in verschillende designs, een design die bij u als particulier of bedrijf past.

Dubbelglas door Glas-Gigant in Haarlem

Door de hoge energiekosten is het verlagen van het energieverbruik een belangrijk doel voor veel Nederlanders. Een veel gemaakte keuze is het vervangen van het glas. HR++ glas bespaart een gemiddelde eengezinswoning ongeveer 600 m3 per jaar. Dit scheelt met de energieprijzen van vandaag de dag zo’n €750,-. Onze glaszetters Haarlem kunnen het vervangen van uw glas snel regelen tegen een lage prijs. Zo kunt u binnen no-time een lagere energierekening tegemoet zien.

Glas soortPrijs per m2, excl. arbeidskosten
Dubbel glas€ 52
HR€ 59
HR+€ 60
HR++€ 65
HR+++€ 110
Kostenoverzicht 2024

Kan dubbelglas verouderen?

Ja, dubbel glas uit de jaren ’20 heeft een kortere levensduur. Redenen hiervan kunnen zijn dat er sprake is van een lekkage, thermische breuk, of vervuiling en vuil wat zich mengt in het oppervlak. Regelmatig onderhouden en inspecteren van dubbel glas kunnen helpen om deze problemen tijdig op te sporen.

Krijg je subsidie op HR++ glas?

Glas vervangen

Er is een mogelijkheid om subsidie aan te vragen om uw huis te verduurzamen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de pagina van de Rijksoverheid, klik hier om deze pagina te openen.

Uw lokale glaszetter?

0/5 (0 Reviews)
Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!