Sinds 1992

Glaszetter Haarlem

Ons bedrijf is al jarenlang toonaangevend op het gebied van glas zetten en glas renoveren bij u in de regio, zowel voor de particuliere markt als voor de bedrijfsmarkt. Wij leveren allerlei soorten glas, waaronder ook hoog rendement glas. Bij u in Haarlem hebben wij al heel wat opdrachten uit mogen voeren.

Als gerectificeerd bedrijf werken wij voor allerlei instanties, zoals woningbouwverenigingen, scholen, bedrijven en particulieren. Wij stellen aan al onze materialen hoge eisen en staan garant voor kwaliteit en service.

Wij zijn een professioneel bedrijf met glaszetters Haarlem die u kunnen helpen met maatwerk op het gebied van glas, reparatie en renovatie van glas. Tevens leveren wij prachtige spiegels die door u zelf ontworpen kunnen zijn. Als glasbedrijf voeren wij alle werkzaamheden uit. Zo kunt u denken aan glazen wanden voor een balkon of in uw bedrijfspand, hr++ glas, hr+++ glas en bijvoorbeeld glas in lood. Per categorie hebben we een gespecialiseerde glaszetter Haarlem of meerdere glaszetters die u op korte termijn kunnen ontzorgen.

Glas laten in herstellen in Haarlem

Als gerenommeerd bedrijf met de glaszetter Haarlem hebben wij jarenlange ervaring met glas herstel werkzaamheden. Vanwege onze expertise zijn wij uitgegroeid tot een erkend bedrijf en onze klantenkring is groot. Ons ervaren personeel neemt de schade bij u op en maakt daarna een kostenbegroting voor u.

Sponningen kunnen door ons weer als nieuw gemaakt worden en beschadigd glas weer egaal. Indien u acute glasschade heeft staat ons reparatie en renovatie team 24 uur voor u klaar. Door middel van glas polijsten verwijderen wij alle krassen en verdere beschadigingen aan uw glas. Cement sluier en aanslag verwijderen wij moeiteloos door onze polijsttechniek.

Glaszetter Haarlem erkend

U kunt glas gebruiken om uw woning t verfraaien met onbegrensde mogelijkheden.
Wij zetten glas door het hele land en zijn door ons vakmanschap alom bekend.
U kunt van ons alleen maar het beste verwachten en onze service is ook nog goedkoop. Wij leveren in de kortst mogelijke tijden en aan bedrijven en particulieren.
Indien u vragen heeft of u wilt van glaszetter Haarlem gebruik maken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Glaszetter stelt glazen deuren

Hard glazen deuren hebben een uniek uitstraling en kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet. De deuren geven een ruimtelijk effect en geven extra licht aan een ruimte. Wij leveren allerlei soorten glazen deuren, van gezandstraalde deuren tot trendy design deuren. Onze expertise ligt in figuurdeuren waar u via uw eigen ontwerp iets kan laten zandstralen in de glazen deur. Glazen deuren kunnen worden uitgevoerd in verschillende designs, een design die bij u als particulier of bedrijf past.

Dubbelglas door Glas-Gigant in Haarlem

Door de hoge energiekosten is het verlagen van het energieverbruik een belangrijk doel voor veel Nederlanders. Een veel gemaakte keuze is het vervangen van het glas. HR++ glas bespaart een gemiddelde eengezinswoning ongeveer 600 m3 per jaar. Dit scheelt met de energieprijzen van vandaag de dag zo’n €750,-. Onze glaszetters Haarlem kunnen het vervangen van uw glas snel regelen tegen een lage prijs. Zo kunt u binnen no-time een lagere energierekening tegemoet zien.

U kunt ons vinden in de volgende steden waar wij bezig zijn met groter projecten. De stad Amsterdam, stad Almere, stad Haarlem