Sinds 1992

Glasplaat op maat laten maken

Glas wordt meer en meer toegepast in het interieur omdat het licht absorbeert en het gevoel van ruimte creëert. Nu bent u op zoek naar een glasplaat op maat en het goede nieuws is dat u bij ons bedrijf terecht kunt voor alle gewenste soorten glas in iedere maat.

Om u een idee van ons assortiment te geven hebben wij onze meest populaire verkochte glasplaten opgesomd. Wellicht dat uw keuze hier al bij staat.

Op maat gemaakt glas

Glas voor wanden, tafelbladen, spatbladen voor in de keuken of vensterbanken kunnen wij op maat voor u verzorgen.

De Glas Gigant levert verder glas op maat voor:

Onze glaszetter wordt vooral ingeschakeld als er sprake is van glasherstel en onze glaszetters kunnen ieder soort glas op maat snijden en uiteraard (in geval van glas voor ramen en deuren) ook prima zetten. Maar als u bijvoorbeeld een eettafel heeft waarvan het onderstel nog prima is te gebruiken kunt u met de vervanging door een nieuwe glasplaat, weer jaren gebruik maken van uw eettafel.  Wij kunnen u gehard, geslepen glas op maat leveren met een dikte van  6, 8 of 10mm dik.

Offerte aanvragen voor glasplaat

Bij ons is er sprake van heldere afspraken, glasservice en transparante (zeer concurrerende) prijzen. Dit komt omdat wij al jarenlang een uitstekend samenwerkingsverband hebben met onze glasleveranciers. Het voordeel op de inkoop berekenen wij door aan onze klanten. Onze prijs is hierdoor altijd sterk concurrerend.

Hoe weet u snel wat de kosten zijn voor uw glasplaat op maat? Daarvoor hebben wij ons online offerteformulier ontwikkeld.

Aan de rechterzijde treft u ons online offerte formulier aan. Belangrijk voor u om te weten is dat het aanvragen van een glasofferte gratis en geheel vrijblijvend is. U zit dus nergens aan vast maar wordt op deze manier wel op de hoogte gebracht van onze prijzen.

Vul uw persoonlijke gegevens in en omschrijf nauwkeurig de glasplaat van uw keuze. Hierbij zijn de afmetingen en de dikte van het glas van belang. Onze  gehard glas prijzen treft u op een andere pagina van onze website aan.

Het is ook belangrijk om aan te geven voor welk doeleinde u de glasplaat gaat gebruiken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat (ingeval van een glasplaat voor uw tafel) de randen onscherp worden gemaakt.

Glasplaat op maat laten maken prijzen

U heeft uw keuze bepaalt en vult ons online offerte formulier in met uw gegevens, bij de omschrijving geeft u aan om welke maten het gaat en uiteraard de keus van het glas. Binnen maximaal 2 werkdagen heeft u zicht op de prijzen. Wij adviseren onze toekomstige klanten altijd meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier stelt u zichzelf in de gelegenheid prijzen en voorwaarden te vergelijken.

Mocht u advies nodig hebben omdat u er zelf niet helemaal uitkomt dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Benieuwd naar de prijs van een glasplaat op maat? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aanvraag aan. Uw aanvraag wachten wij met belangstelling af en uiteraard hopen wij dat u ons de opdracht gunt.

Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!