Sinds 1992

Over ons

Glasbedrijf de Glas-Gigant in Amsterdam is sinds 1992 een bekend en gerenommeerd glasbedrijf in de hoofdstad Amsterdam. In de loop der jaren is het bedrijf flink uitgebreid en beschikt nu dan ook over meerdere vestigingen door het hele land.

Wij verzorgen alles voor onze klanten wat met glas te maken heeft in de meeste ruime betekenis van het woord.

Of het nu gaat om het plaatsen van glazen wanden, glazen ramen in deuren en kasten wij voeren dit snel, goedkoop en professioneel uit.

Maar een groot deel van ons werk bestaat uit het vervangen, plaatsen en repareren van ruiten. In opdracht van VVE (Verenigingen Van Eigenaren), woningbouw coörperatie(s) en particulieren verrichten wij onze glaswerkzaamheden door heel Nederland.

Onze professionele goedkope glaszetters verzorgen, onder andere, het zetten van ramen in kozijnen en deuren.

Buiten bovengenoemde werkzaamheden beschikken wij over een 24 uurs glasservice waardoor er, onafhankelijk van het tijdstip, een beroep op ons kan worden gedaan.

De tijd van het gebruik van enkel glas ligt ver in het verleden, de ruit soorten die wij gebruiken zijn over het algemeen:

  • Dubbel-,
  • Isolatie-
  • HR- glas.

Oprichting Glas-Gigant

De oprichter en auteur van alle geschreven pagina’s over het “zetten van glas” is Jouke de Groot. Jouke is nu 72 jaar en loopt al meer dan een halve eeuw mee in de bouwbranche.

Als 14 jarig jongetje gestart als leerling schilder was na enkele jaren de link tussen schilderen en het plaatsen/zetten van glas snel gemaakt.

Vooral bij het schilderen van kozijnen van deuren en ramen werd vaak de vraag gesteld of er ook nieuw glas geplaatst kon worden.

De kennis binnen de verschillende bouwdisciplines heeft Jouke, na zijn start als schilder, uitgebreid (diverse opleidingen/cursussen) en heeft geleidt tot de oprichting van verschillende bedrijven binnen de bouwsector zoals:

  • Schilderwerk
  • Loodgieterswerk
  • Stucwerk
  • Electra laten vernieuwen of vervangen
  • Aannemerswerk
  • Gevelrenovaties
  • Vloeren leggen en egaliseren

Zoals hierboven duidelijk wordt heeft Jouke zijn hart verloren aan de bouwsector maar na 53 jaar in de bouw gewerkt te hebben is dit natuurlijk niet zo heel gek.

Ons team

De werkzaamheden op ons kantoor hebben grotendeels te maken met de juiste planning en het berekenen van verschillende soorten glas klussen.

Ons team hecht een enorme waarden aan de ervaringen en reviews van onze klanten. Wij zijn dan ook dagelijks bezig om de ervaringen van onze klanten in de gaten te houden zodat ze ten alle tijden tevreden zijn.

Bij renovatieprojecten besteden wij dan ook extra aandacht aan het behoud van het karakter van het huis of pand.

Onze specialisten

HR glas door Jouke
Website auteur: Jouke de Groot
Accountant : Rob Geus
Planner : Saskia Gravenberg
Calculator : Gijs Neberink
Programmeur : Michael Sandvliet
Planning : Anton v.d. Kerk

Nieuwbouw & Renovatie glas werkzaamheden

Of u nu het glas wilt laten vervangen in uw woning of een keuze maakt voor een glazen scheidingswand, wij kunnen alles voor u uitvoeren. Als er meerdere verbouwwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd dan kunnen wij ook een belangrijke rol voor u spelen.

Omdat wij met zeer goede en betrouwbare onderaannemers werken zoals de Aannemer-Gigant uit Amsterdam of de Stuc-Concurrent uit Amsterdam kunnen wij alle werkzaamheden goed op elkaar afstemmen.

Al uw wensen met betrekking tot het plaatsen en vervangen van glas zijn bij ons realiseerbaar.

Door middel van onze uitstekende dienstverlening en persoonlijk contact met de klant, weten wij van de Glas-Gigant voor iedere klant de beste en meest praktische oplossingen te vinden.

Onze klant is koning

Door onze jarenlange samenwerking met onze vaste onderaannemers wordt iedere verbouwing keurig gecoördineerd en heeft u altijd een vast contactpersoon die u van de uit te voeren werkzaamheden op de hoogte houdt.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven.

Prijzen & Glas offerte

Of het nu gaat om het vervangen van een ruit in uw voordeur omdat die gebroken is of dat uw serre verbouwd wordt en er opnieuw glas geplaatst moet worden, wij verzorgen dat snel en goedkoop overal in Nederland.

Al een glas opdracht in gedachten? Vult u ons offerteformulier zo volledig mogelijk in en binnen 2 dagen ontvangt u onze prijsopgave in uw mailbox.

Glas-Gigant
Glas Calculator
Glas Calculator

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!