Glas prijzen

glas prijzen

Wij hanteren bij de Glas-Gigant voordelige glas prijzen. Wij merken dat in de loop van de jaren er door de consument vooral op prijs wordt gelet. Toch is de prijs niet het belangrijkste bij het aanschaffen van- en of vervangen van glas.

Het is nu ook weer niet zo dat glas jaarlijks vervangen wordt, dus de kwaliteit van het glas is een vereiste voor een optimaal resultaat.

Glas heeft namelijk een levensduur van gemiddeld 25 jaar.

Bedenkt u zich het volgende; wat glas kost is niet het belangrijkste bij de aanschaf van nieuw glas, maar voor een optimaal resultaat en de beoogde levensduur is het plaatsen van dubbel glas het belangrijkste.

Dit is echt werk voor een professionele glaszetter. Ons advies, laat het glas plaatsen door een professionele glaszetter zoals de glaszetters van de Glas-Gigant.

Snel een prijsindicatie?

Plaatsen van glas

Het vervangen van glas moet, zoals hierboven aangegeven, uitgevoerd worden door een vakman. Verkeerd aangebracht, worden de problemen namelijk alleen maar groter en had u net zo goed het oude glas kunnen laten zitten. Door onze jarenlange samenwerking met glas leveranciers zijn wij in de gelegenheid glas tegen een sterk gereduceerd tarief in te kopen.

U, als mogelijk toekomstige klant, profiteert daar direct van mee.

Onze glaszetters voeren de werkzaamheden dan ook uit tegen de juiste prijs/kwaliteitsverhouding en leveren uitstekende service. Bovendien ontvangt u na het plaatsen garantie van ons. Realiseert u zich dat als u het laten plaatsen overlaat aan een hobbyist met alle goede bedoelingen dat u geen garantie krijgt over het uitgevoerde werk en het geleverde glas.

Wellicht ten overvloede, maar na het vervangen van bijvoorbeeld enkel- naar dubbel glas stijgt uw huis uiteraard in waarde. En zorgvuldig geplaatst glas verhoogt de isolerende waarde waardoor uw energierekening lager zal worden.

Werkelijk alle glas prijzen online

Voor werkelijk alle glaswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Onze glaszetters verzorgen het glaswerk van ramen, deuren en kozijnen. Als innovatief bedrijf werken wij uitsluitend met de nieuwste en beste glassoorten. Hierbij kunt u denken aan HR glas (Hoog Rendement), dubbel- en isolatieglas.

Daarnaast kunnen wij ook de meer bijzondere glassoorten plaatsen, zoals bijvoorbeeld het bijzondere glas in lood. Verder kunt u ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld het glaszetten in deuren en kasten.

Door onze jarenlange ervaring heeft iedere glaszetter van ons team een eigen specialiteit. Al uw opdrachten kunnen wij probleemloos, goedkoop en snel uitvoeren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Glas laten vervangen

De Glas-Gigant vervangt glas tegen een scherpe prijs. Onze ervaren glaszetters kunnen alle soorten en maten glas vervangen en glas repareren. Zij doen dit zeer kundig en zijn allemaal in het bezit van de juiste diploma’s. Wij leveren u dan ook de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Als erkend glasbedrijf plaatsen wij werkelijk alle glassoorten. Of het nu gaat om het plaatsen van veelvoorkomend dubbelglas en HR dubbelglas of om glazen deuren, zonwerend glas en glas in lood deuren. Wij doen het allemaal. Hierbij garanderen wij u altijd kwaliteit.

Soorten glas prijzen

Bovendien zetten we ook nog eens glas tegen een glas prijs die ten opzichte van onze concurrenten zeer voordelig is. Wilt u graag spiegelglas in uw bedrijfspand laten plaatsen of de prijzen van glazen deuren weten? Dan kunt u hiervoor ook terecht bij de Glas-Gigant. Wij zijn al jarenlang dé specialist in glaswerken en weten dan ook precies hoe wij de diverse glassoorten moeten zetten.

Hierbij gaan onze glaszetters zeer vakkundig te werken. Zij leveren u hierbij dan ook maatwerk tegen een scherpe prijs. Het voordeel van spiegelglas is, dat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken maar u wel naar buiten. Vooral voor een kantoorruimte aan een straatkant is dit erg prettig. Zo kunt u namelijk rustig doorwerken, zonder gestoord te worden.

Advies op maat

Nadat u uw wensen heeft aangegeven op ons offerteformulier transformeren wij uw aanvraag in een offerte. Wij luisteren hierbij naar uw wensen en geven u desgewenst advies op maat. Hierdoor kunt u dan ook een juiste keuze maken. Naast het plaatsen van spiegelglas kunt u ons inschakelen voor nog veel meer werkzaamheden. Zo hebben wij ook een ruime ervaring met het plaatsen van dubbelglas en drie dubbelglas.

Het maakt niet uit waar uw gedachten qua glas naar uitgaan maar onze glas prijzen zijn sterk concurrerend ten opzichte van onze concurrenten.

Voor het plaatsen van HR glas vragen wij prijzen die zeer betaalbaar zijn. Als erkend glasbedrijf brengen wij alle soorten glas aan. Dit doen wij altijd tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Wij plaatsen glas in deuren en ramen en leveren hierbij altijd maatwerk.

Snel een prijsindicatie?

HR glas soorten en kosten

De Glas-Gigant is een gerenommeerd bedrijf. Om deze reden bieden wij u dan ook diverse soorten glas aan. Zo kunt u bij ons onder meer kiezen uit:

  • Zonwerend-,
  • Dubbel-,
  • Geluidswerend-,
  • Brandwerend glas.

Ook hebben wij het allerbeste HR glas in ons assortiment. Deze glassoort heeft een hoge isolerende werking. Het is dubbelglas waarbij op één van de twee lagen een heel dun laagje metaal is aangebracht. Dit zorgt weer voor een snelle isolerende werking.

Wat kost dubbel glas?

Een klam, tochtig koud huis draagt niet bij aan een comfortabele sfeer. Goede isolatie zorgt indirect voor een prettige binnentemperatuur, net als professioneel geplaatst dubbel glas.

Zeker als u last heeft van tocht rond de ramen of beslagen vochtige ramen dan is het laten plaatsen van dubbele beglazing een prima investering die u in de loop van de jaren weer terugverdiend. Uw energierekening keldert en bovendien stijgt uw woning in waarde door het nieuw aangebrachte dubbele glas.

Uiteraard bent u benieuwd naar de hiermee gepaard gaande investering. Om u op voorhand inzicht te geven in de kosten van HR glas treft u onderstaand een aantal prijsvoorbeelden aan. Wellicht ten overvloede, onderstaand schema dient als voorbeeld en de genoemde prijzen gelden als gemiddelde.  Om een gerichte offerte te ontvangen is het nodig dat u uw gegevens aan het offerteformulier toevertrouwd. Alleen op deze manier kunnen wij een realistische berekening voor u maken.

Overigens is onze offerte geheel vrijblijvend (u zit dus nergens aan vast) en brengen wij geen kosten in rekening voor het uitbrengen van uw offerte.

Hr glas prijzen vergelijken en subsidie

Met deze variant is er in uw woning dan ook geen sprake van warmteverlies. Hierdoor levert dit u een flinke energiebesparing op. U bespaart hier jaarlijks meer dan honderden euro’s mee. Het plaatsen van HR glas is vaak helemaal niet zo prijzig. Dit komt, omdat de kosten deels kunnen worden gesubsidieerd. Wilt u meer weten over deze glassoort? Neemt u dan gerust even contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie.

Overigens kunt u zelf bij uw gemeente op voorhand informeren, of u in aanmerking komt voor deze subsidie. Vaak staat dit vermeld op de website van uw gemeente.

Glas prijs en reparatie

Daarnaast voeren wij ook glasreparaties uit en zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van bijzondere glassoorten, zoals glas in lood. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd even rondkijken op onze website.

Hier kunt u onder meer foto’s van onze projecten bekijken. Wij hebben ook een glasservice. Deze kunt u inschakelen voor elke reparatie aan uw glazen. Zo is het probleem al snel weer verholpen. Makkelijk toch? Als u de glas prijzen voor uw situatie wilt weten kunt een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bent u ook  benieuwd geworden naar onze glas prijzen? Vult u dan gratis het online offerteformulier in. Door uw wensen hierop te vermelden, kunnen wij u een offerte op maat toesturen. Uw offerte aanvraag wachten wij met belangstelling af.

Glas-Gigant
Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!