Sinds 1992

Glas repareren

U bent een zoektocht op Het Net gestart omdat u glasschade heeft en dit zo snel mogelijk opgelost wil hebben. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De meeste glasschade ontstaat door:

  • Verouderd glas en/of kozijnen.
  • Vandalisme.
  • Spelende kinderen en bal door de ruit.
  • Schade ten gevolge van een inbraak.
  • Spontane barst door extreme weersomstandigheden.

Welke reden u ook heeft om op deze zoekopdracht te starten, onze glaszetters van de Glas Gigant repareren de glasschade snel en tegen een voordelig tarief.

Op deze pagina treft u met name informatie aan over de reparatie van glas maar tegelijkertijd geven wij u ook andere opties om door te nemen. Door op de link te klikken ….bijvoorbeeld glasrenovatie of glas laten vervangen, wordt u naar de juiste plek op onze website geleid. Wellicht dat er sprake is van sterk verouderd glas en is het tijd om uw glas te laten vervangen.

Met spoed uw glas laten repareren

Als de barst in uw ruit zichtbaar is vanaf de openbare weg dan begrijpen wij dat u deze glasreparatie snel uitgevoerd wil hebben. Op deze manier is het natuurlijk wel erg makkelijk om uw huis of bedrijfspand te betreden.

De glaszetters van de Glas Gigant komen snel ter plaatse en zorgen voor de vervanging of afdichting van het gebroken glas. Uiteraard zorgen wij dat glasscherven worden verwijderd waardoor mens en dier zich niet meer kunnen verwonden aan glasscherven.

Soms is het nodig om eerst een noodoplossing aan te brengen voordat de definitieve ruit geplaatst kan worden. Dan kan een glaszetter van de Glas-Gigant Amsterdam dit voor u doen uiteraard met alle expertise die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Een noodoplossing kan bestaan uit het tijdelijk plaatsen van een houten plaat ter grootte van het gebroken glas. Zo ontstaat een tijdelijke oplossing en op deze manier wordt er voorkomen dat wind en regen vrij toegang heeft.

Overigens is glasreparatie vaak het moment om een keuze te maken over het type glas en de energiebesparing. Overleg daarom altijd vooraf met onze glaszetters wat voor u de beste keuze is. Het vervangen van glas loont zeker als uw huidige beglazing al meer dan 20 jaar meegaat.

Polijsten van het glas

Eén manier om uw glas te repareren is door middel van het polijsten van het glas. Dit is een speciale methode die lichte beschadigingen aan glas kan wegwerken.

Als deze oplossing mogelijk is om de schade weg te werken bevelen wij van harte aan dit te doen, zoals u begrijpt is het namelijk stukken goedkoper dan het volledig vervangen van een ruit.

Als professioneel glasbedrijf beschikken wij ook over een glasservice dienst. Als u een acuut probleem heeft, dan kunt u dus altijd bij ons terecht. Onze glaszetters kunnen het probleem binnen twaalf uur oplossen. Deze service is er zowel voor de particuliere- als de zakelijke consument.

Glasreparatie

Wij kunnen ons voorstellen dat als er een noodoplossing is aangebracht, u hier niet tijden tegen aan wil kijken. Afhankelijk van het soort glas en de staat/ouderdom kunnen wij verschillende oplossingen bieden.

Als er in uw woning of bedrijfspand gebruik is gemaakt van enkel glas dan kunnen onze glaszetters dit ter plekke oplossen door de ruit ter plaatse op maat te snijden en de glasreparatie ter plekke uit te voeren. Bij dubbel of isolatieglas duurt de vervaardiging hiervan iets langer. Dit glas moet worden geproduceerd in de fabriek en is doorgaans binnen 1 week beschikbaar.

De glaszetters van de Glas Gigant zullen u hier altijd over informeren. Het makkelijkst is om dit bij uw offerte aanvraag voor glas reparatie te vermelden. Des te meer informatie u ons geeft des te beter voorbereid kunnen wij u van dienst zijn. Het aanvragen van een offerte bij ons is geheel gratis en vrijblijvend. U bent dus nergens aan gebonden maar beschikt wel over de onze prijsinformatie.

Glas repareren om diverse redenen

glas repareren

Glasschade kan op diverse manieren ontstaan. Het kan een simpel ongelukje zijn, maar het kan ook komen doordat er vanwege een hevige storm iets tegen uw ruit is gewaaid. Ook kan er schade ontstaan als het glas verkeerd is gezet.

Er kunnen dan scheurtjes in uw ruit ontstaan, waardoor u weer te maken krijgt met lekkage.

Wij kunnen uw glas repareren met garantie. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. Wij kijken dan wat de mogelijkheden zijn en maken alles weer in orde voor u.

Reparatie of vervangen?

Vaak wordt het moment van schade gebruikt om de ramen eens goed te laten inspecteren, de glaszetter is toch in uw huis aan het werk. U kunt van ons, als u daar behoefte aan heeft, een objectief advies krijgen over de staat van uw ramen, de wijze waarop het glas gezet is en de onderhoudsstaat van uw kozijnen.

U weet dan hoe het is gesteld met de “conditie” van uw ramen en kozijnen. Voor sommige ruimtes in uw huis kunnen wij met zonwerend glas  een andere aangename atmosfeer scheppen. Bijvoorbeeld in uw serre of tuinkamer. Door de werking van zonwerend glas kunt u wel blijven genieten van de hoeveelheid licht dat uw woning binnenvalt, zonder dat het te warm wordt!

Een goede (atmo)sfeer bereikt u met de Glas-Gigant. Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten, zodat we uw glas kunnen repareren. Vult u daarom online het offerteformulier in en binnen maximaal twee werkdagen bent u in het bezit van een prijsopgave. Uw offerte aanvraag zien wij met belangstelling tegemoet.

Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!