Sinds 1992

Glaszetter Amsterdam

Er kunnen verschillende problemen met uw glas zijn:  een glas renovatie, inbraak, ruzie of krassen in uw glas en zo zijn er nog vele andere mogelijkheden te bedenken waardoor er een ruit zou kunnen sneuvelen.

Voor onze glaszetter Amsterdam geen enkel probleem wanneer u contact opneemt met ons, zullen we zo spoedig mogelijk naar u toekomen om uw gebroken ruit te vervangen. Omdat een gebroken ruit uiteraard veel kou doorlaat en het inbraakrisico verhoogd, is haast geboden en dat begrijpen wij als geen ander.  Soms hebben we de ruit niet op voorraad die moet dan eerst opgemeten en besteld worden maar wij zorgen wel dat er een noodoplossing komt.

Glas herstel in Amsterdam

Natuurlijk timmert de glaszetter Amsterdam alles wel netjes dicht voor u. Een bestelde ruit zal vaak al met een dag of twee voorhanden zijn. Op deze manier hoeft u nooit lang in de kou en of tocht te zitten. Wij hebben alleen vaklui in dienst en zo hoeft u zich nergens druk over te maken.

Onze glaszetter Amsterdam heeft nog hart voor de klant daarom zult u zich snel op uw gemak voelen bij ons. Ook overleggen wij alles wat we doen en of willen gaan doen zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Natuurlijk gaat alles bij ons om perfectie.  Mocht er onverhoopt iets mis gaan hebben wij een goede verzekering zodat u nooit voor onvoorziene kosten komt te staan. Mocht u offertes aanvragen bij een ander glasbedrijf let u er dan goed op of u daar ook garantie krijgt.

Glaszetter Amsterdam staat voor:

Perfectie, vakwerk, goed overleg met de klant, altijd een nette en professionele afhandeling van uw opdracht, en werken in de regio maakt dat wij overal in Nederland onze werkzaamheden kunnen uitvoeren.
Wanneer u een opdracht voor ons heeft zullen wij voor een snelle en nette afwerking zorgen.

Glas offerte aanvragen

Uiteraard bent u benieuwd naar de hiermee samenhangende kosten. Vult u daarom zo volledig mogelijk ons offerte formulier in en omschrijf zo volledig mogelijk wat uw wensen zijn. Binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw offerte heeft u onze prijzen in huis. Aan uw offerte aanvraag ontlenen wij geen rechten ( u zit dus nergens aan vast ) en uiteraard is de aanvraag kosteloos.

De Glas Gigant verleent garantie over de door haar uitgevoerde werkzaamheden. Informeert u ook bij andere glaszet bedrijven of hier ook sprake van is. Mocht er namelijk achteraf iets niet kloppen dan zit u et uw opdracht bij ons in ieder geval goed.

Glas reparatie Amsterdam

Ook leven wij van mond tot mond reclame, dus bent u tevreden zegt het voort heeft u klachten vertel het ons. Wij zullen er zorg voor dragen dat problemen snel worden opgelost op een zeer prettige manier voor u en natuurlijk ook voor ons.

Wij streven naar perfectie en uw klus is onze taak om die zo netjes mogelijk af te maken. Naar een ieders tevredenheid. Want wie wil nou niet de perfecte oplossing voor zijn probleemruit? Bent u nieuwsgierig geworden wat de kosten van dubbel glas per m2 zijn? Kijk dan snel op deze pagina.


0/5 (0 Reviews)
Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

 

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!