Sinds 1992

Glaszetter Amsterdam

Er kunnen verschillende problemen met uw glas zijn: een glas renovatie, inbraak, ruzie of krassen in uw glas en zo zijn er nog vele andere mogelijkheden te bedenken waardoor er een ruit zou kunnen sneuvelen.

Maar waarom een glaszetter in Amsterdam? Amsterdam is een prachtige stad met veel historische gebouwen. Deze gebouwen zijn vaak gemaakt van glas, wat ze een bijzondere uitstraling geeft. Glas is echter ook kwetsbaar en kan bij ongelukken of inbraken breken. Wanneer een ruit in Amsterdam breekt, is het belangrijk om snel een glaszetter te bellen. Een glaszetter kan de ruit snel en vakkundig vervangen, zodat u weer kunt genieten van de schoonheid van uw woning of bedrijfspand.

Voor onze glaszetter Amsterdam geen enkel probleem wanneer u contact opneemt met ons, zullen we zo spoedig mogelijk naar u toekomen om uw gebroken ruit te vervangen. Omdat een gebroken ruit uiteraard veel kou doorlaat en het inbraakrisico verhoogd, is haast geboden en dat begrijpen wij als geen ander.  Soms hebben we de ruit niet op voorraad die moet dan eerst opgemeten en besteld worden maar wij zorgen wel dat er een noodoplossing komt.

Glaszetten in een stad is een uitdaging

Glaszetten in een stad is een uitdaging. De stad is vaak druk en er is weinig ruimte om te werken. Daarnaast zijn er vaak veel mensen omstanders die nieuwsgierig zijn naar wat er gebeurt. Onze glaszetters zijn daarom goed getraind om in deze omstandigheden te werken.

Glaszetter Amsterdam

Glas herstel in Amsterdam

Natuurlijk timmert de glaszetter Amsterdam alles wel netjes dicht voor u. Een bestelde ruit zal vaak al met een dag of twee voorhanden zijn. Op deze manier hoeft u nooit lang in de kou en of tocht te zitten. Wij hebben alleen vaklui in dienst en zo hoeft u zich nergens druk over te maken.

Onze glaszetter Amsterdam heeft nog hart voor de klant daarom zult u zich snel op uw gemak voelen bij ons. Ook overleggen wij alles wat we doen en of willen gaan doen zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Natuurlijk gaat alles bij ons om perfectie.  Mocht er onverhoopt iets mis gaan hebben wij een goede verzekering zodat u nooit voor onvoorziene kosten komt te staan. Mocht u offertes aanvragen bij een ander glasbedrijf let u er dan goed op of u daar ook garantie krijgt.

Glaszetter Amsterdam staat voor:

Perfectie, vakwerk, goed overleg met de klant, altijd een nette en professionele afhandeling van uw opdracht, en werken in de regio maakt dat wij overal in Nederland onze werkzaamheden kunnen uitvoeren.
Wanneer u een opdracht voor ons heeft zullen wij voor een snelle en nette afwerking zorgen.

Glas offerte aanvragen

Uiteraard bent u benieuwd naar de hiermee samenhangende kosten. Vult u daarom zo volledig mogelijk ons offerte formulier in en omschrijf zo volledig mogelijk wat uw wensen zijn. Binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw offerte heeft u onze prijzen in huis. Aan uw offerte aanvraag ontlenen wij geen rechten ( u zit dus nergens aan vast ) en uiteraard is de aanvraag kosteloos.

De Glas Gigant verleent garantie over de door haar uitgevoerde werkzaamheden. Informeert u ook bij andere glaszet bedrijven of hier ook sprake van is. Mocht er namelijk achteraf iets niet kloppen dan zit u et uw opdracht bij ons in ieder geval goed.

Tips voor glaszetten in Amsterdam

Als u glasschade heeft in Amsterdam, kunt u de volgende tips van onze (oud) eigenaar Jouke de Groot volgen:

  • Bel zo snel mogelijk een glaszetter. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans is dat er onnodige schade ontstaat.
  • Zorg ervoor dat de ruit veilig is. Als de ruit in stukken is, kunt u deze afdekken met karton of plastic.
  • Als de ruit in een deur of raam zit, kunt u de deur of het raam afplakken met tape.

Glas reparatie Amsterdam

Ook leven wij van mond tot mond reclame, dus bent u tevreden zegt het voort heeft u klachten vertel het ons. Wij zullen er zorg voor dragen dat problemen snel worden opgelost op een zeer prettige manier voor u en natuurlijk ook voor ons.

Wij streven naar perfectie en uw klus is onze taak om die zo netjes mogelijk af te maken. Naar een ieders tevredenheid. Want wie wil nou niet de perfecte oplossing voor zijn probleemruit? Bent u nieuwsgierig geworden wat de kosten van dubbel glas per m2 zijn? Kijk dan snel op deze pagina.

Naast het repareren van ruiten, kan een glaszetter in Amsterdam ook ruiten polijsten. Glas polijsten is een proces waarbij kleine krasjes en deuken in het glas worden verwijderd. Dit zorgt ervoor dat het glas weer helder en mooi wordt.

Glas polijsten is een vak apart. Een glaszetter heeft de juiste kennis en ervaring om het glas zonder beschadigingen te polijsten.

Glas vervangen samen met de buren

Als u in een appartementencomplex woont, kunt u het glas in uw woning samen met de buren laten vervangen. Dit kan voordelig zijn, omdat u dan de kosten kunt delen.

U kunt de buren benaderen en vragen of ze ook interesse hebben om het glas te laten vervangen. Als iedereen akkoord gaat, kunt u een glaszetter bellen en een offerte aanvragen.

Glaszetters door heel Nederland

Wij hebben glaszetters door heel Nederland, bent u benieuwd waar we nog meer zitten om onze glasservice bij uw familie of vrienden aan te raden? Bekijk hieronder een aantal van onze regio’s of neem contact op.

Glaszetter Den Haag
Glaszetter Amsterdam
Glaszetter Rotterdam
Glaszetter Almere
Glaszetter Amersfoort
Glaszetter Breda
Glaszetter Deventer
Glaszetter Eindhoven
Glaszetter Groningen
Glaszetter Haarlem
Glaszetter Nijmegen
Glaszetter Utrecht
Glaszetter Tilburg
Glaszetter Apeldoorn
Glaszetter Arnhem
Glaszetter Zwolle
Glaszetter Leiden
Glaszetter den Bosch

Wat zijn de voordelen van glas polijsten?

Glaszetter Amsterdam

Het glas wordt weer helder en mooi, het glas krijgt een betere isolatiewaarde en het glas wordt minder gevoelig voor krassen.

Hoe kan ik glasschade voorkomen?

Glaszetter Amsterdam

Zorg voor goede beveiliging, gebruik stevig glas, laat regelmatig de ruiten controleren.

Hoe weet ik of een glaszetter betrouwbaar is?

Glaszetter Amsterdam

Kijk naar de reviews, vraag naar garantie, vergelijk prijzen.

Hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening met isolatieglas?

Glaszetter

De besparing hangt af van verschillende factoren, maar isolatieglas kan aanzienlijk bijdragen aan een lagere energierekening.

0/5 (0 Reviews)
Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!