Glaszetter
Sinds 1992

Glazen deuren prijzen

Wij bieden u de mogelijkheid om uw glazen deuren prijzen zo voordelig mogelijk te maken. Of u nu in uw bestaande woning uw deuren of glazen wanden wenst te vervangen, of in uw nieuwbouwwoning. Als erkende glas service, hebben wij hier een ruime ervaring mee. Onze glaszetters doen dit dan ook zeer snel en efficiënt. Ze leveren hierbij echt fantastisch maatwerk. Bovendien doen ze dit ook nog eens tegen de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

De Glas-Gigant is een erkend glasbedrijf, aangesloten bij de branche organisatie, voor onder andere glazen deuren.  Maar ook voor spiegels op maat, werken onze  professionele glaszetters tegen gunstige tarieven. U zult er versteld van staan als uw deuren vervangen worden door glazen deuren. Het ruimtelijke effect en de natuurlijke lichtinval doet wonderen voor uw interieur.

Voordelen van hardglazen deuren

Wat zijn de voordelen van hardglazen deuren? Glazen deuren zorgen voor een ruimtelijk effect en veel lichtinval. Het lijkt wel of de kamers in uw huis anders met elkaar in verbinding staan. Het wordt meer een open geheel. Tegenwoordig laten veel mensen hun houten of kunststof deuren vervangen door hardglazen deuren.

Het uiterlijk van een gehard glazen deur is vaak strak en modern. Glazen deuren lijken erg breekbaar maar doordat de glasplaat gehard is en bevestigd is met grote ophangpunten zal het niet breken. Dat is wel zo’n veilig idee, zeker als uw gezin ook uit kleinere kinderen bestaat.  Bij een ongeluk waarbij de ruit toch breekt, zal deze in duizenden stukjes breken waardoor er geen scherpe randen zijn.

Prijzen glazen deuren

Zoals u net al heeft kunnen lezen zijn de voordelen van een glazen deur talrijk zeker als we het hebben over de prijzen. Het blijft vooral ook een kwestie van smaak. Glazen deuren zie je steeds meer. Een groot aantal jaren geleden werden glazen deuren vooral gebruikt als entree voor kantoorgebouwen. Uiteraard om de toegankelijkheid te vergroten en een transparant en open karakter te genereren.

Toepassing glazen deuren

De laatste jaren (en zeker binnen de moderne architectuur), worden woningen vaak gebouwd met het gebruik van veel glas. Wilt u in uw huis ook een dergelijk ruimtelijk effect bereiken vraag dan eens een offerte bij ons aan. Een glasofferte bij ons aanvragen is snel, gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend. Wat let u?

De prijzen voor deze deuren vallen bij ons reuze mee omdat wij ons materiaal al jaren lang groot in kunnen kopen. Dit voordeel berekenen wij aan u door zodat onze prijzen gegarandeerd lager zijn ten opzichte van onze concurrentie. U heeft de keuze uit:

  • Zonwerend glas.
  • Gespiegeld glas,
  • Enkel glas,
  • Dubbel glas of
  • Glas in lood.

Natuurlijk zijn er nog meer soorten, waar wij u overigens graag over informeren. Dus heeft u specifieke wensen, geeft u dit dan aan op ons offerteformulier.

Glazen deuren in kozijnen

Kozijnen zijn altijd nodig om glas in vast te zetten. Ook hierin is er weer veel keus.

  • Houten kozijnen,
  • Aluminium kozijnen,
  • Kunststof kozijnen (in diverse kleuren),
  • Stalen kozijnen,
  • en zelfs glazen kozijnen.

Uw keuze is uiteraard volledig afhankelijk van de uitstraling die u wenst en het hiermee samenhangende kostenplaatje. Wij kunnen u hier goed over adviseren. Voor iets aparts en een luxe uitstraling  bent u bij de Glas-Gigant aan het juiste adres.

Glazen douchedeur

Met name de laatste jaren zien wij dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van glas in badkamers. Glazen scheidingswanden verdienen de voorkeur boven wapperende douchegordijnen.

Maak uw doucheruimte af met een douchedeur van glas. Wilt u meer licht in uw douche, valt een muurtje niet bij u in de smaak of wilt u geen douchegordijn? Dan is wellicht een chique, stijlvolle gehard glazen douchedeur iets voor u! Onze douchedeuren worden kaderloos geleverd en kunnen worden toegepast in diverse nissen en/of douche opstellingen.

Wat zijn de glazen deuren prijzen?

glazen deuren prijzen

Tegenwoordig zijn deuren van glas steeds meer te zien. Ze worden bijvoorbeeld geplaatst in kantoren als entree. Ook particulieren hebben deze toepassing van glas ontdekt. Vooral in nieuwbouwwoningen ziet u ze steeds vaker terug.  Dit komt, omdat een glazen toegang of schuifpui perfect past bij een moderne nieuwbouwwoning.

Zoals u wellicht begrijpt is het moeilijk om zonder informatie over het soort glas en de gewenste afmetingen een prijs te noemen. Vandaar dat wij u verzoeken ons offerteformulier met uw wensen en/of vragen in te vullen. Op deze manier kunnen wij u, op maat, beantwoorden en heeft u de juiste prijzen voor uw situatie in uw bezit over de mail 2 werkdagen na ontvangst van uw aanvraag.  Een offerte aanvraag bij ons is altijd gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast, mocht u daar bang voor zijn.

Beslag voor een glazen deur

Ook kunnen wij u een ruim assortiment beslag leveren zodat er altijd een passende oplossing binnen uw stijl en maak te vinden valt. Het is mogelijk om zowel een loopslot, cilinderslot of WC-slot met deurkruk, slotplaatje en 2 of 3 scharnieren als een set te bestellen.

Deze sets zijn meestal verkrijgbaar in de uitvoering aluminium of RVS.

Stijlvolle glazen deuren laten plaatsen

Glazen deuren geven een woning een stijlvolle en trendy uitstraling. Droomt u ook van een glazen schuifpui of deuren? Dan kunnen wij deze voor u plaatsen. Dit doen wij zeer snel en tegen een voordelige prijs. Verder kunt u bij ons glasbedrijf natuurlijk ook terecht voor andere klussen, zoals het laten plaatsen van dubbel glas in uw ramen of deuren of het laten snijden van een glas plaat.

Mocht u benieuwd zijn geworden naar onze glazen deuren prijzen, vult u dan ons offerteformulier in en na ontvangst heeft u binnen 2 werkdagen een kostenspecificatie in uw mailbox. Wij spreken de wens uit dat u ons uw opdracht gunt.

Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!