Spiegels op maat

Glasbedrijf de Glas-Gigant staat niet alleen in Nederland bekend als de specialist in het zetten van alle voorkomende glassoorten. Als zeer ervaren glasbedrijf, leveren en zetten wij niet alleen dubbelglas of HR dubbelglas, maar bieden wij onze klanten ook andere diensten aan.

Wij leveren onder ander ook spiegels op maat. Zo kunt u ons  inschakelen voor het laten snijden en maken van een prachtige spiegel voor in uw woning.

Spiegels van kwaliteit op maat

Hiermee leveren wij echt maatwerk van een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien doen wij dit ook nog eens tegen een zeer voordelige prijs. Zo heeft u al snel spiegels op maat in huis voor weinig geld. Ons team van  glaszetters beschikken allemaal over een unieke specialiteit. Zo hebben wij uiteraard ook vakmensen in dienst die spiegelglas op maat kunnen snijden.

Met zo’n bijzondere spiegel brengt u net iets meer sfeer in uw woning. Voordat u een spiegel laat maken, bespreken wij eerst met u uw wensen en de mogelijkheden. Daarna gaan wij pas aan de slag.  De slogan…  meten is weten is in ons vak natuurlijk een veelgebruikte.

Snijden van spiegels op maat 

spiegels op maatNaast het leveren van goedkope spiegels, zijn wij ook nog eens gespecialiseerd in het plaatsen van glas in lood deuren, of een glasplaat op maat snijden. Ook hiervoor kunt u dus bij ons terecht.

Naast de gewone glasklussen bieden wij dus ook nog tal van andere werkzaamheden aan. Kortom, wij zijn werkelijk van alle markten thuis!  Als u onze website doorleest en onze projectfoto’s bekijkt, krijgt u een reëel en goed inzicht van wat u van ons kunt verwachten. Voor al uw vragen of opdrachten kunt u gebruik maken van ons offerte formulier. Na ontvangst krijgt u van ons binnen maximaal 2 werkdagen bericht.

Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten om spiegels op maat te maken.

Glas-Gigant
Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!