Sinds 1992

Goedkope spiegels

goedkope spiegels

Voor prachtige goedkope spiegels op maat van een hoogwaardige kwaliteit, bent u hier op de juiste plek.  Als zeer ervaren glasservice  bedrijf leveren wij diverse diensten.

Naast het uitvoeren van de gangbare werkzaamheden als het plaatsen van dubbelglas in ramen en deuren, kunt u ook bij ons terecht voor meer specialistische opdrachten. Zo maken wij ook spiegels op maat in exact de vorm die u voor ogen heeft.

Uiteraard verzorgen wij ook spiegels op maat (met lijst) in de kleur die u wenst. Tegenwoordig betreffen veel aanvragen het maken van een spiegel op maat in kleur. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een bronskleur, die wel het ruimtelijk effect geeft maar tegelijkertijd ook warmer aandoet.

Geweldige spiegels zoals u wenst

Als u besluit een spiegel op maat te laten maken dan heeft u hier een bepaalde plaats in uw huis/kantoor voor in gedachten. Wanneer wij een spiegel voor u maken, dan bespreken wij uiteraard eerst uw wensen en de mogelijkheden, nadat wij uw offerte aanvraag hebben mogen ontvangen.

De meeste opdrachten die wij krijgen voor spiegels op maat zijn voor in:

  • De badkamer.
  • Spatwand van spiegelglas voor in de keuken.
  • Hele spiegelwanden voor in een dans-sportschool.
  • Passpiegels op maat voor de detailhandel afgestemd op interieur van betreffende zaak.

Nadat u de maten heeft ingevuld op ons offerteformulier nemen wij contact met u op om de maten nog een keer met u door door te nemen. Dit om zeker te zijn dat er geen fout bij de aanvraag is ingeslopen.

Als alles klopt gaan wij over tot het snijden van het glas. Onze glaszetters doen dit zeer precies. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een facetrand in het spiegelglas aan te brengen.

Als u besluit de spiegel op maat zelf te monteren dan is het belangrijk om vooraf te weten wat het gewicht van de door u gekozen spiegel heeft. Eerst berekent u de oppervlakte van de spiegel (lengte x breedte). Deze uitkomst vermenigvuldigt u met de dikte van de spiegel x 2.5 = het gewicht van de spiegel.

Voordelen van onze goedkope spiegels op maat

De spiegels die wij maken en leveren zijn goed bestand tegen veroudering en corrosie.  Ook schoonmaakproducten krijgen geen grip op de kwaliteit van het glas.

Misschien heeft u het weleens meegemaakt dat spiegels na verloop van tijd pitten krijgen of dat er een waas op de spiegel achterblijft. De spiegel krijgt geen pitten of sluier na verloop van tijd.Wij maken u er wel op attent dat het gebruik hiervan alleen voor binnenshuis is.

Badkamerspiegels

De meeste spiegels hangen in de badkamer, dit is ook waar wij het grootste deel van onze op maat gemaakte spiegels leveren. Een badkamerspiegel heeft vaak specifieke eisen. Zo kan het zijn dat u een lamp in de spiegel wil of een spiegelkast boven uw wastafel wil hangen.

Badkamerspiegels kunnen ook verwarmd worden. Zo kunt u nog in de spiegel kijken wanneer de douche heeft aan gestaan. De spiegel zal dan niet beslaan.

Goedkope spiegels op maat

Spiegels op maat: Wij kunnen u verzekeren dat wij u een geweldige spiegel leveren waar u werkelijk jarenlang plezier van heeft. Onze goedkope spiegels zijn allemaal op maat gemaakt door onze vakmannen. Ze zijn dan ook van een goede kwaliteit en zeer uniek. Misschien wilt u er wel een facetrand omheen? Alles is bij ons bespreekbaar.

Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust even contact met ons op via het offerteformulier. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen met de prijs van onze goedkope spiegels. U ontvangt een offerte in uw mailbox met onze scherpe prijzen.

Wij hopen u eerdaags als nieuwe klant te mogen begroeten.

Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!