Sinds 1992

Krassen in glas verwijderen

Wilt u heel graag de krassen in glas verwijderen en uw glas laten polijsten? Dan kunnen wij dit voor u doen. Als er namelijk werkzaamheden aan het glas uitgevoerd moeten worden denken mensen vaak dat al het glas in zijn geheel vervangen moet worden. Dat is echter niet altijd het geval. U kunt ons namelijk niet alleen inschakelen voor het zetten van glas in deuren en glas vervangen in ramen, maar ook voor glas herstel en glas reparatie.

Krassen in glas verwijderen

Heeft uw glas ook krassen of is het glas “bedekt” met een waas waardoor het uitzicht belemmerd wordt en het voor het oog er minder fraai uitziet? Schakel dan onze glaszetter in om uw glas te polijsten. Het maakt geen verschil of het om enkel glas, dubbel glas of veiligheidsglas gaat, afhankelijk van de diepte van de krassen kan dit glas gepolijst worden waardoor de beschadigingen in het glas verdwijnen.

De kosten van krassen in glas verwijderen

Het grote voordeel van het polijsten van glas om krassen te verwijderen, in  plaats van het vervangen door nieuw glas is het kostenplaatje. Polijsten is goedkoper. Sommige mensen gaan zelf aan de slag maar waarschijnlijk mist u de deskundigheid en de juiste gereedschappen om de krassen op de juiste manier te verwijderen.

De prijs wordt bepaald door de hoeveelheid ramen en de arbeidsuren. De grootte van het raam of vier of vijf krassen maakt niet echt uit. Om u een indicatie van de kosten te geven treft u onderstaand een overzicht aan.

Hoeveelheid glas te polijstenGemiddelde prijs incl. btw en voorrijkostenBenodigde polijst tijd
1 – 2 ramen€ 1901 – 1.5 uur
3 – 4 ramen€ 2402 – 2.5 uur
5 – 6 ramen€ 2902.5 – 3.5 uur

Verwijderen van krassen voordeliger

Wij werken met een zeer divers team van gediplomeerde glaszetters die allemaal allround zijn. Maar iedere glaszetter heeft bij ons zijn eigen specialiteit. U kunt zich wellicht voorstellen dat het restaureren van glas-in-lood in deuren en ramen weer een hele andere tak van dienst is dan het plaatsen van hardglazen deuren. Daarom werkt er bij de Glas Gigant een team van ervaren glaszetters die ieder hun eigen specialiteit hebben.

Zo hebben wij ook vakmannen in dienst die glas weer glad kunnen maken omdat er bijvoorbeeld in de loop der jaren veel krassen in uw ramen zijn ontstaan. Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen doen wij dit door het glas te polijsten.  Als de krassen in uw glas te diep zijn is het polijsten van de krassen misschien niet voldoende.

Geeft u daarom bij het aanvragen van uw glasofferte een juiste omschrijving van de beschadigingen aan. Uiteraard zullen wij ons best doen de beschadigingen te verwijderen middels de polijstmethode omdat wij ons terdege realiseren dan het polijsten voordeliger is dan het beschadigde glas te laten vervangen. Daarnaast is het gemakkelijker om glas krassen verwijderen dan een nieuw glas te plaatsen. Wij denken graag met u en uw portemonnee mee.

Advies om krassen in glas te verwijderen

Bent u ook benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij hebben om de krassen in uw glas te verwijderen? Dan nodigen wij u uit eerst even rond te kijken op onze website. Hier vindt u onder meer een uitgebreide beschrijving van de glassoorten, ons glasbedrijf en onze projecten. Zo krijgt u al snel een goed beeld van ons.

Ook treft u op onze website foto’s aan van projecten die wij eerder hebben uitgevoerd zoals het vervangen van glas bij schade. Foto’s spreken in sommige gevallen meer, vandaar dat wij u uitnodigen deze te bekijken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle werkzaamheden die met glas te maken hebben. Zo ook bij krassen op het raam door schuren. 

Overtuigd van onze expertise en benieuwd naar onze prijzen? Vult u dan nu het offerteformulier in en omschrijf uw glasschade. Binnen uiterlijk 2 werkdagen na ontvangst van uw aanvraag heeft u onze offerte in huis. Overigens zijn hier geen kosten aan verbonden en zit u nergens aan vast. Met onze offerte in de hand weet u wel waar u aan toe bent.

Wij hopen u dan ook snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

 

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!