Balkonbeglazing plaatsen

Balkon beglazing heeft uiteraard als doel u het hele jaar door te laten genieten van uw balkon.

Balkon beglazing prijzen hoeven niet hoog te zijn. Overweegt u balkonbeglazing aan te laten brengen en bent u op zoek naar een fraaie, maar vooral ook veilige manier om uw balkon af te schermen? Dan is balkonbeglazing laten plaatsen een uitstekende goedkope oplossing voor u.

Als u glas laat plaatsen op de balustrade van uw balkon bent u het gehele jaar door beschermd tegen regen, wind en lawaai.

Maakt u een keuze voor het laten dichtmaken van uw balkon met balkonglas bestaande uit schuifpanelen, dan schuift u in de zomer het balkonglas open om van de zon te kunnen genieten. Zo creëert u uw eigen extra leefomgeving.

Door op maat gemaakt balkonglas te laten monteren op uw balustrade wordt uw balkon direct verfraaid. Geïnteresseerd?

Vraagt u dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij De Glas-Gigant door gebruik te maken van het offerteformulier dat u hier op de pagina aantreft. Uw offerte aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.

Snel een prijsindicatie?

Wanneer plaatst u balkon beglazing?

Doorgaans wordt het balkon het minst gebruikt van alle beschikbare leefruimte in huis. Met name door het wisselende weer In Nederland kunt u maar beperkt gebruik maken van uw balkon. Wilt u ook graag meer gebruik maken van uw balkon? Dan is balkonglas laten plaatsen de perfecte oplossing.

De voordelen van balkonbeglazing zijn:

 1. Beschermd tegen wind, regen en kou.
 2. Meer woonruimte.
 3. Energie besparen.
 4. Geluid isolerend.
 5. Het gehele jaar genieten van uw balkon.

Balkonbeglazing prijzenbalkonbeglazing prijzen

Kunt u nog geen keuze maken? Of wilt u advies van een professionele partij om te kijken welk type balkonbeglazing nu precies bij uw balkon past?

Wij adviseren graag over de verschillende soorten beglazing die geplaatst kunnen worden.

De kosten voor het plaatsen van een balkon beglazing worden bepaald door de gewenste/benodigde afmeting, het materiaal en het soort balkonbeglazing met eventueel hierop aangebrachte kleuren en/of patronen.

Als u de exacte prijzen voor uw balkonglas met de gehard glas prijzen wilt weten, vult u dan nu ons offerteformulier in. Binnen 24 weet u wat de kosten voor het plaatsen van balkonglas is.

Glazen windscherm

Bent u wél geïnteresseerd in de manier waarop uw balkon wordt afgescheiden van andere woningen, dan is het misschien een goed advies om eens na te denken over de aanschaf van een glazen windscherm.

Deze balkonbeglazing en afscheidingen vormen vrijwel altijd een sfeervolle toevoeging aan uw woning.

Ze zijn lichtdoorlatend waardoor het balkon ineens ook veel meer ruimte lijkt te hebben. Bovendien zijn ze voor professionals, zoals de glaszetters van de Glas-Gigant, eenvoudig te installeren.

Windscherm balkon

Wanneer u wilt overstappen op een windscherm balkon zijn de keuzes eindeloos. Alleen al voor glazen varianten bestaan er meerdere opties die uw kunt overwegen. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een matte glasplaat – een garantie voor de nodige privacy op uw balkon.

Hier kijkt niemand doorheen, hoewel er wél zon wordt doorgelaten. Dit is dan weer niet het geval bij andere soorten schermen. Daarnaast kunt u uw glazen scherm laten voorzien van allerlei soorten kleuren en bestickeringen.

Onderhoud van uw balkonbeglazing

Om uw balkonbeglazing in topconditie te houden bieden wij u een onderhoudscontract aan. Doel van dit onderhoudscontract is dat wij 1 keer per afgesproken een inspectie en onderhoudsbeurt uitvoeren aan uw balkonbeglazing.

Eventuele beschadigingen worden in een vroegtijdig stadium ontdekt en herstelt waardoor de levensduur van uw balkonbeglazing aanzienlijk wordt verlengd. Mocht u hier interesse in hebben geeft u dit dan bij uw offerteaanvraag voor balkonbeglazing aan.

Ons onderhoudscontract houdt de volgende werkzaamheden in:

 1. Controle op algehele werking van de balkonbeglazing. Inclusief bevestiging, ophanging en afstelling.
 2. Controle op de werking van de draaiende delen zoals scharnieren, loop- en geleidewagens inclusief reiniging en smering.
 3. Controle op een juiste afwatering.
 4. Goede afdichting en werking van rubbers en tochtborstels ter voorkoming van lekkage.
Snel een prijsindicatie?

Bouwvergunning nodig voor balkonbeglazing?

Afhankelijk van de gemeente waar u woont kan het zijn dat u voor het plaatsen van wegklapbare balkonbeglazing een bouwvergunning nodig heeft. De Glas Gigant regelt voor u de bouwaanvraag bij uw gemeente.

Bij de bouwaanvraag die wij namens u indienen bestaat uit:

 • Detailtekeningen.
 • Doorsnedes.
 • Berekeningen.
 • Het te gebruiken glas.
 • Foto’s.
 • Kadastrale kaart.

Onze service, voor wat betreft het aanvragen van een bouwvergunning, scheelt u een hoop zorg, tijd en stress.

Offerte balkonbeglazing aanvragen

Zoals u heeft kunnen lezen komt er nogal wat kijken bij het laten plaatsen van balkonbeglazing. Ons advies aan u is om bij meerdere glasspecialisten een offerte aan te vragen met uw wensen ten aanzien van uw balkon. Alleen als u meerdere offertes aanvraagt kunt u een vergelijking maken voor wat betreft prijzen en service.

Onze offertes zijn transparant en concurrerend qua prijs. Vult u nu ons offerteformulier in en binnen 1 dag beschikt u over onze prijzen voor uw balkonbeglazing. Wij wachten uw aanvraag met belangstelling af.

Glas-Gigant
Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!