Glaszetter
Sinds 1992

Glasplaat

Op zoek naar een glasplaat op maat? Bij de Glas Gigant kunt u uw glasplaat op maat bestellen. Wij hebben diverse glasplaten op voorraad. Afhankelijk van het doel kunt u denken aan glasplaten bestaande uit enkel glas, gehard glas, figuurglas, brandwerend glas en draadglas.

Glas op maat: voor iedere situatie een passende oplossing

Of het nu gaat om een glazen plaat voor een eettafel, een spatwand achter het fornuis in de keuken of een douchewand,  wij leveren al onze producten geheel op maat.

dubbel glas vervangen

Doordat onze glaszetters over jarenlange ervaring beschikken noemen wij onszelf de specialist in het zetten van glas. En dat tegen een concurrerend tarief en een goede glasservice. Als u over onze website surft ziet u wat onze mogelijkheden zijn.

Naast het plaatsen van dubbel glas, HR of brandwerend glas, kunt u bij ons ook terecht voor het op maat laten maken en bevestigen van bijvoorbeeld een glazen spatwand in uw keuken.

Voordelig glasplaten bestellen

Door ons jarenlange samenwerkingsverband met glasleveranciers zijn wij in de gelegenheid groothandelsprijzen te hanteren. Dit betekent voor u dat u uw gewenste glasplaat tegen een zeer voordelig tarief bij ons kunt bestellen. Wij adviseren u dan ook om meerdere offertes aan te vragen bij andere glasspecialisten.

Op deze manier ontdekt u zelf het verschil in prijzen en ziet u dat wij uw glasplaat op maat het goedkoopst kunnen regelen.

De prijs van glas op maat

Afhankelijk van het doel van de op maat gemaakte glasplaat en het type glas zal een berekening worden gemaakt van de kosten. Bent u voornemens om de glasplaat te laten bevestigen door één van onze glasspecialisten dan komen hier de arbeidskosten en eventuele voorrijkosten nog bij.

U kunt zich voorstellen dat iedere toekomstige klant weer andere wensen heeft. Maak dan ook nu gebruik van ons offerteformulier en geef uw wensen aan qua soort glas en maatvoering. Binnen 1 werkdag heeft u onze offerte in huis.

Glasplaat op maat, wat kost dit?

Wij leveren, plaatsen of vervangen alle glassoorten altijd tegen de meest voordelige prijs. Voor meer informatie over onze werkzaamheden, kunt u natuurlijk altijd even verder rondkijken op onze website. Hier kunt u meer lezen over de verschillende soorten.

Mocht u interesse hebben in een glas plaat, vraagt u dan vrijblijvend, via het offerteformulier, uw offerte aan. U geeft de gewenste glassoort en de afmetingen aan en binnen 1 werkdag treft u het kostenoverzicht in uw mailbox aan.

Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!