Glaszetter
Sinds 1992

Zonwerend glas

U overweegt om zonwerend glas te laten plaatsen. Bij woningen of gebouwen met veel glas, wordt vaak zonwerend glas toegepast, maar ook kunt u zich wellicht voorstellen dat dit glas toegepast wordt in serre’s. Door het aanbrengen van deze glazen kan de temperatuur bij veel zonlicht tot een minimum beperkt worden waardoor het klimaat aangenaam blijft.

Voordat men besluit om het glas te laten vervangen hebben mensen vaak een airco. Na vervanging heeft uw airconditioning systeem qua energieverbruik een lager verbruik. Waarschijnlijk heeft u hem niet eens meer nodig, tenzij er een hittegolf uitbreekt.

Glas zonwerend maken

Om de glazen zonwerend te maken is aan de binnenzijde een flinterdunne metaallaag aangebracht waardoor het zonlicht weerkaatst wordt maar ook de warmte van binnen weer terugkaatst. En bovendien worden de UV-stralen  door zonwerende glazen geabsorbeerd.

Er zijn dus veel voordelen verbonden aan het vervangen van uw glas en bovendien investeert u in uw huis. Dit komt de waarde alleen maar ten goede!

Prijs zonwerend glas aanvragen

De verhouding tussen de hoeveelheid licht en warmte wordt in procenten aangegeven: de LTA- of ZTA waarde. U kunt dus zelf bepalen hoe zon- en warmtewerend uw glazen moeten zijn. Natuurlijk begrijpen wij dat dit voor u geen dagelijks werk is, in tegenstelling tot ons, daarom kunt u uiteraard een professioneel advies van ons verwachten.

De Glas-Gigant biedt voor iedere situatie een oplossing. Vraag een online offerte aan waarin u aangeeft wat uw wensen zijn. Vergeet vooral de afmetingen niet te vermelden. Hoe meer informatie u ons geeft, des te exacter kunnen wij een prijsopgave verzorgen voor uw zonwerend glas.

Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

 

 

Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!