Glaszetter
Sinds 1992

Glaszetter Zwolle van de Glas-Gigant

Dé expert in hoogkwalitatief glaswerk!

Volgens onze ervaren glaszetter Zwolle, hebben ramen een gemiddelde levensduur van 20 tot 25 jaar. Vermoedt u dat uw huidige glas deze leeftijd al heeft bereikt? Of merkt u dat uw raam zijn effectiviteit verliest en slecht isoleert? Dan loont het om te investeren in nieuwe beglazing. De nieuwste generatie kwaliteitsglas staat garant voor optimale isolatie en betrouwbare bescherming. Daarom bent u met nieuwe ramen niet alleen verzekerd van een forse energiebesparing, maar ook van een prettiger binnenklimaat. Bovendien mag u erop rekenen dat nieuw glas ten minste 35 jaar meegaat. Om verzekerd te zijn van een professionele en vakkundige installatie, kiest u voor de gecertificeerde glaszetter Zwolle van de Glas-Gigant. Onze ervaren vakmannen zijn onder andere gespecialiseerd in ramen vervangen en installeren. Zij zijn gediplomeerd en hebben een ruime kennis van hun vak. U mag daarom als u zakendoet met de Glas-Gigant altijd rekenen op een uitstekend eindresultaat.

Naast het leveren van hoogkwalitatief glaswerk en maatwerk glasoplossingen is de Glas-Gigant ook 24/7 bereikbaar bij spoed. Is uw ruit ingeslagen of is het glas door andere omstandigheden gebroken? Dan staat onze glaszetter Zwolle voor u klaar om uw kapotte ruit vakkundig en snel te vervangen in Zwolle!

Brede selectie aan glasproducten en vele opties bij de Glas-Gigant

Onze bedrijfsnaam de Glas-Gigant hebben we met een reden: ons assortiment bestaat daadwerkelijk uit een gigantisch grote selectie aan glasproducten. Wij leveren en installeren onder andere gelaagd glas, gehard glas en enkel glas, maar ook diverse unieke glasproducten op maat en prachtig decoratieglas. Hieronder ziet u het complete overzicht van de glassoorten uit ons assortiment.

Glaszetter Zwolle
Glaszetter in Zwolle

Glaszetter Zwolle is betrokken bij uw wensen

Vanwege de vele glassoorten die we leveren, komt keuzestress nog weleens voor bij klanten van de Glas-Gigant. Twijfelt u ook welke glasoplossing het beste bij uw situatie past? Dan begeleidt onze ervaren glaszetter Zwolle u graag tijdens het keuzeproces. Onze vakmannen denken met u mee en nemen uw wensen uiterst serieus. Of u nu een compleet grootschalig grasproject wilt opzetten voor uw bedrijfspand, of meer wilt weten over de opties voor isolatieglas of inbraak werend glas, we adviseren u graag.
Onze vakmannen bieden een betrokken en persoonlijke service en doet er alles aan om u te ontzorgen. Door de tijd voor u te nemen en met u mee te denken helpen wij u aan een oplossing die volledig aansluit op uw specifieke behoeften.

Tips bij gebroken glas van onze glasspecialist

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u onverwacht te maken heeft met een gebroken of gebarsten raam. Uw ruit is bijvoorbeeld bij een inbraakpoging ingeslagen. Of vanwege een storm is uw raam door een omvergewaaide tak gebroken.
Het is begrijpelijk dat u in dit soort situaties zo snel mogelijk hoopt op een oplossing. Hoewel onze glaszetter Zwolle bij spoed vlot en effectief kan handelen, kan het toch prettig zijn om alvast zelf de omgeving veilig te stellen. Daarom heeft onze ervaren (oud)eigenaar van de Glas-Gigant Jouke de Groot een aantal tips die u kunt opvolgen als uw glas gebroken is.

  • Schakel altijd direct een gecertificeerde glaszetter Zwolle in zodat de schade zo veel mogelijk beperkt blijft.
  • Zorg ervoor dat u uw kinderen en huisdieren veiligstelt zodat zij geen letselschade kunnen oplopen.
  • Als de ruit in stukken is gebroken haal dan de grote scherven weg met stoffer en blik. Gooi deze weg en verwijder de kleine glasschilvers met de stofzuiger.
  • Dek de ruit af met karton of plastic zodat de ruit veilig is.
  • Zit de ruit in een raam of deur, dan kunt u deze tijdelijk afplakken met tape.

Wat kunt u verwachten van de kosten voor nieuw glas in Zwolle?

Het vervangen van uw ramen in Zwolle is een kostbare investering, maar daar staat tegenover dat deze zich met de jaren terugverdient. U bespaart immers flink op uw energierekening. We begrijpen dat u vooraf direct duidelijkheid wilt over de kosten voor uw project. Hoewel de totaalprijs voor uw nieuwe beglazing afhankelijk is van uw woningtype en uw eisen en voorkeuren, kunnen wij u wel alvast een prijsindicatie bieden. U kunt deze hier opvragen en direct uw prijs berekenen!

Om u alvast een beeld te geven van de gemiddelde glasprijzen, vindt u hieronder een overzicht van de prijzen per glastype.

HR++ glasGemiddelde prijzenGemiddelde prijs per m²
HR++€ 400 – € 540€ 70 – € 85
HR++ extra zonwering€ 540 – € 690€ 105 – € 125
HR++ veiligheidsglas€ 500 – € 640€ 100 – € 115
2024

Waar wij voor staan als succesvol en ervaren glaszettersbedrijf

We hebben niet voor niets in de loop der jaren een zeer goede naam opgebouwd als succesvol glaszettersbedrijf. Deze goede naam hebben wij te danken aan de kwaliteit, een uitmuntende, snelle service en scherpe prijzen die wij bieden. Onze kernwaarden ziet u bijvoorbeeld terug in de hoogwaardige glasoplossingen die wij leveren voor de scherpste prijs en kennis van subsidiemogelijkheden. Maar ook in het feit dat uw wensen altijd centraal staan en dat we u volledig willen ontzorgen. Daarnaast staan wij erom bekend dat we snel handelen. Vanwege de snelle levertijden die we hanteren bij de Glas-Gigant, profiteert u al op de korte termijn van de voordelen van uw nieuwe glas!  
Wist u dat de Glas-Gigant actief is door heel Nederland? Daarom kan onze gecertificeerde glaszetter Zwolle u snel van dienst zijn en besparen we op voorrijkosten!

Voor welke diensten kunt u terecht bij de Glas-Gigant?

Wij leveren en installeren diverse glassoorten voor zowel particuliere klanten als voor bedrijven over heel Nederland. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen of vervangen van uw ramen. Maar ook voor de overstap op isolatieglas of voor de installatie van nieuwe ramen inclusief bijpassende kozijnen. Verder behoren glasrenovaties, glasreparaties (eventueel met spoed), en glas polijsten en herstellen tot onze diensten. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor hoogwaardige glasoplossingen op maat voor particuliere woningen, nieuwbouwprojecten, monumentale panden of winkelgebouwen. Heeft u een specifieke wens of opdracht? Neem vandaag nog contact op en ontdek wat onze glaszetter Zwolle voor u kan betekenen.

Bent u elder in Nederland woonachtig? Ons glasbedrijf is werkzaam door heel Nederland!

Wat zijn de voordelen van het laten plaatsen van isolatieglas?

Isolatieglas verbetert de energie-efficiëntie van een woning door warmteverlies te verminderen. Dit resulteert in lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat.

Welke soorten glas zijn geschikt voor verschillende ruimtes?

Er zijn verschillende glastypen, waaronder enkelglas, dubbelglas en HR++ glas. De keuze hangt af van de isolatiebehoefte en de specifieke toepassing in een ruimte.

Hoe kies ik het juiste glastype voor mijn ramen?

Het kiezen van het juiste glastype hangt af van factoren zoals isolatie, veiligheid, geluidsisolatie en budget. Een professionele glaszetter kan adviseren over de meest geschikte opties.

Hoe kan ik mijn ramen onderhouden voor een langere levensduur?

Regelmatig schoonmaken en controleren op beschadigingen zijn essentieel voor het behoud van de kwaliteit van het glas. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen en gebruik een zachte doek om krassen te voorkomen.


Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!