Glaszetter Rotterdam

Glaszetter Rotterdam: Wij zijn voor u de aangewezen persoon indien u een probleem heeft met een of meerdere ruiten. Wanneer u ons belt met u probleem dan zijn wij er bijna meteen. Wij maken de ruit ze snel en professioneel mogelijk en wij krijgen nauwelijks klachten, wanneer we die onverhoopt wel zullen krijgen dan gaan we samen met de klant op zoek naar een oplossing op maat. Wij streven naar perfectie en werken uitsluitend met vakmensen en kwaliteit materiaal.

Voor iedere klus hebben wij een oplossing dus neem maar snel contact met ons op.  U belt en wij komen aangesneld! Onze glaszetter Rotterdam zal er alles aan doen om u klacht of probleem met de grootste zorgvuldigheid aan te pakken en op te lossen.

Werken in Rotterdam

Voor elke glas reparatie kunt u ons vragen langs te komen, met de grootste netheid en klantvriendelijkheid lossen wij het sneller dan snel voor u op. Natuurlijk zou het onverhoopt ook kunnen gebeuren dat iets niet geheel volgens wens gaat, met ons kunt u alles bespreekbaar maken.

En wij zullen alles op alles zetten om ook de dingen die onverhoopt misschien niet goed zijn gegaan, zo snel mogelijk op een nette manier op te lossen.

Glaszetter Rotterdam voor alles..

Wij werken uitsluitend met de glaszetter Rotterdam of de regio’s eromheen die speciaal geleerd hebben in het glas gebeuren zoals het plaatsen van balkonbeglazing. Ook zijn wij in het bezit van een goede verzekering mocht er onverhoopt wel iets mis gaan. Natuurlijk gebeurt dat niet of nauwelijks maar ook hierin nemen wij graag het zekere voor het onzekere.

Samen met onze werknemers proberen wij er alles aan te doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen en dus op te lossen. Vaak lukt dat al binnen een dag, soms moet een ruit besteld worden en dan duurt het soms een dag langer. Maar meestal proberen we binnen twee dagen de ruit weer op zijn plaats te hebben.

Omdat: als er een ruit uit is heeft u vaak last van toch en kou en misschien voelt u zich niet helemaal veilig dan. Om dit soort problemen te voorkomen proberen wij de ruit zo snel mogelijk terug te plaatsen!


0/5 (0 Reviews)
Glas-Gigant
Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!