Sinds 1992

Glaszetter Leiden

Uw ervaren glasspecialist

Wilt u nu direct een gebroken raam laten vervangen in Leiden, of uw wooncomfort verhogen en besparen op energiekosten met hoogwaardig isolatieglas? Wat voor glasoplossing u ook wenst, onze gecertificeerde glaszetter Leiden van de Glas-Gigant is uw ervaren glasspecialist en helpt u graag. Wij zetten onze kennis, glasservice en ervaring graag in om voor u een perfect eindresultaat neer te leggen. Of dat nu gaat om het efficiënt en snel herstellen van een kapotte ruit, de plaatsing van een glazen badkamerwand of een vakkundige installatie van uw nieuwe isolerende beglazing. De Glas-Gigant levert vakmanschap, kwaliteit en een uitmuntende service bij ieder glasproject.

9 pluspunten van nieuw glas voor uw woning

Wanneer u nieuwe ramen laat installeren in uw woning in Leiden is er sprake van een aanzienlijke verbetering van uw algehele wooncomfort. Modern glas voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Het glas is sterk en biedt optimale isolatie en jarenlange bescherming. Daar heeft u nu én in de toekomst in meerdere opzichten profijt van. Onze glaszetter Leiden heeft hieronder 9 interessante pluspunten van de installatie van nieuw glas op een rij gezet.

  1. Verbeterde energie-efficiëntie zorgt voor minder warmteverlies en een stabiele binnentemperatuur. Hierdoor profiteert u van een lagere energierekening.
  2. Uw binnenklimaat is het hele jaar door aangenaam. In de zomer blijft de hitte buiten en blijft het koel. In de winter houdt isolatieglas de warmte juist beter binnen.
  3. Uw woning stijgt in waarde. Ook wordt uw huis met nieuwe ramen aantrekkelijker voor de eventuele verkoop.
  4. De geluiddempende werking van nieuw glas zorgt voor minder geluidsoverlast.
  5. U kunt besparen op uw investeringskosten voor uw nieuwe ramen. De Rijksoverheid heeft namelijk isolatiesubsidies beschikbaar gesteld voor verduurzamen met isolatieglas (HR+ glas, HR++ glas of HR+++ glas).
  6. Vanwege de energiezuinigheid van moderne beglazing vermindert u uw klimaatimpact.
  7. De uitstraling van uw woning verbetert.
  8. Uw woning is beter beschermd tegen inbraak omdat modern glas sterk is en voldoet aan hoge veiligheidseisen.
  9. Geen tocht, vochtproblemen of schimmelplekken meer in huis.

Hoe kiest u de glassoort die aansluit op uw wensen?

Zoals onze bedrijfsnaam al zegt, bieden wij een gigantisch aanbod aan glassoorten. Het is daarom niet verrassend dat u, voordat u de knoop doorhakt advies wilt inwinnen van onze glasspecialist. Onze glaszetter Leiden is bekend met de unieke eigenschappen en toepassingen van alle glassoorten uit ons assortiment. Daarom neemt hij graag alle tijd voor u om tot een oplossing te komen die geheel aansluit op uw wensen.

Glassoorten overzicht

Hieronder ziet u alle glassoorten die wij leveren:

Populairste glassoorten van dit moment

Van bovenstaande glassoorten is de meest populaire keuze voor nieuwe ramen op dit moment HR++ glas. Dit hoogwaardige isolatieglas bestaat uit twee glasplaten met een isolerende edelgasvulling in de spouw en een isolerende coating voor optimale isolatie. Ook gehard glas en gelaagd glas leveren we momenteel veel bij de Glas-Gigant. Deze glastypes zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar als veiligheidsglas, zonwerend glas of geluidswerend glas. (Of een combinatie daarvan). Mocht u nog twijfelen over de beste keuze, neem dan gerust vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek met onze ervaren glaszetter Leiden!

Glaszetter Leiden

Welke diensten kunt u uitbesteden aan de Glas-Gigant?

De glaszetter Leiden van de Glas-Gigant plaatst, vervangt en repareert diverse glassoorten in woningen en gebouwen in heel ons land. Daarnaast kunt u ook andere opdrachten aan ons uitbesteden zoals het laten polijsten van glas, nieuwe kozijnen laten plaatsen, glasrenovaties of glas-in-lood plaatsen.

Kernwaarden die u terugziet in ons werk

Transparantie, kwaliteit en service zijn belangrijke kernwaarden die u altijd bij de Glas-Gigant terugziet in onze werkwijze. Hieronder ziet u hoe deze kernwaarden zich vertalen in de professionele werkwijze van uw gecertificeerde glaszetter Leiden. 

Transparantie

Wanneer u uw opdracht aan ons uitbesteedt, ontvangt u van ons vooraf altijd een transparant prijsvoorstel. Door met complete maatwerk offertes te werken weet u als klant altijd vooraf waar u financieel aan toe bent. Bovendien geldt bij de Glas-Gigant altijd: afspraak is afspraak. U mag erop vertrouwen dat wij ons houden aan onze beloftes en u krijgt altijd garantie op ons werk en materiaal.

Kwaliteit

Ook kwaliteit leveren staat bij onze glaszetter Leiden zeer hoog in het vaandel. Onze gecertificeerde professionals zetten dagelijks hun kennis en expertise in om u op vakkundige wijze te helpen aan de allerbeste glasoplossing. Wij ronden pas uw opdracht af als u 100% tevreden bent!

Snelle en klantgerichte service

Wij staan niet voor niets bekend om onze uitmuntende, snelle en klantgerichte service. Onze klant is koning en daarom kunt u van ons de beste kwaliteit glasproducten voor de scherpste prijs verwachten. Een ander belangrijk onderdeel van onze service is dat wij altijd snel handelen. Wij hanteren snelle levertijden en werken samen met partners over heel ons land. Daarom kunnen we u bij spoed dag en nacht helpen aan een oplossing. Ook uw glasprojecten kunnen wij op korte termijn realiseren.

Kostenindicatie glaszetter Leiden

De prijs die verbonden is aan uw glasproject is afhankelijk van diverse factoren. Wilt u alle ramen van uw woning vervangen, of is er slechts sprake van een beschadigde ruit? Wenst u isolatieglas te bestellen met de hoogste isolatiewaarde, of gaat u voor de goedkoopste optie? Laat u onze glaszetter Leiden naast nieuw glas ook nieuwe kozijnen plaatsen? Het zijn allemaal factoren die invloed hebben op uw totaalprijs.

Wij hebben om u vooraf een beeld te geven van de kosten een handige tool ontwikkeld. Hiermee kunnen we de prijsindicatie voor uw project snel berekenen. Wanneer u een aanvraag indient voor een offerte ontvangt u al binnen 2 minuten een prijsindicatie in uw mailbox!

Glaszetter Den Haag
Glaszetter Amsterdam
Glaszetter Rotterdam
Glaszetter Almere
Glaszetter Amersfoort
Glaszetter Breda
Glaszetter Deventer
Glaszetter Eindhoven
Glaszetter Groningen
Glaszetter Haarlem
Glaszetter Nijmegen
Glaszetter Utrecht
Glaszetter Tilburg
Glaszetter Apeldoorn
Glaszetter Arnhem
Glaszetter Zwolle
Glaszetter Leiden
Glaszetter den Bosch

Glas-Gigant
Glas Calculator

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!