Sinds 1992

Glaszetter Arnhem

Glaszetter Arnhem de Glas-Gigant repareert en/of vervang uw glas vakkundig en efficiënt!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel glaszettersbedrijf in Arnhem? Zoek dan niet langer verder en kies voor de gecertificeerde glaszetter Arnhem van de Glas-Gigant. Onze ervaren vaklieden zijn opgeleid om uitsluitend hoogkwalitatief vakwerk te leveren bij elk glasproject. Of u nu uw woning een nieuwe uitstraling wilt geven met moderne nieuwe ramen, dringend hulp nodig heeft bij glasschade, glas polijsten of uw huis wilt verduurzamen met isolatieglas, onze glaszetters helpen u bij een passende oplossing. Wij leveren en plaatsen glas in Amersfoort op vakkundige wijze. Bovendien staan wij bij de Glas-Gigant garant voor zeer snelle levertijden en scherpe prijzen. We begrijpen namelijk maar al te goed dat u het liefst zo gauw mogelijk én voor een aantrekkelijke prijs wilt genieten van uw nieuwe ramen!

Waarom de glaszetter in Arnhem inschakelen?

Wij zijn inzetbaar voor alle werkzaamheden rondom uw glasproject. Zo kunt u onze glaszetter Arnhem inschakelen voor het vakkundig installeren van glas, glas vervangen of repareren van glas. Ook zijn wij uw betrouwbare partij voor glas polijsten, en de installatie van kunststof kozijnen, houten kozijnen en voorzetramen. Heeft u een specifieke glaswens, dan staan wij voor u klaar voor al uw glasoplossingen op maat. Zo kunnen wij ook glazen deuren en wanden, balkonbeglazing of een glazen windscherm op maat maken.

Waarom is een lokale glaszetter de beste partij voor uw glasproject?

Glas zetten is specialistenwerk omdat het vraagt om vakkennis, expertise en nauwkeurigheid. Om verzekerd te zijn van een vakkundige realisatie van uw project raden we aan zaken te doen met een erkend glaszettersbedrijf zoals de Glas-Gigant. Mede door de lokale ligging zijn wij ook altijd bij u in de buurt mochten er problemen ontstaan.
De Glas-Gigant onderscheidt zich als succesvol glaszettersbedrijf in meerdere opzichten. Hieronder ziet u vijf redenen om te kiezen voor de gecertificeerde glaszetter Arnhem van de Glas-Gigant!

Altijd de scherpste prijs

Wij hanteren zeer scherpe prijzen voor onze glasproducten omdat we rechtstreeks via de groothandel bestellen. Daar profiteert u van mee! Zonder op kwaliteit in te leveren bieden we u de laagste prijs aan voor nieuw glas.

Glas soortPrijs per m2, excl. arbeidskosten
Dubbel glas€ 52
HR€ 59
HR+€ 60
HR++€ 65
HR+++€ 110
Kostenoverzicht 2024

Verzekerd van de beste kwaliteit glasproducten

Onze glasproducten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en keurmerken en worden rechtstreeks geleverd vanaf de glasfabriek. Daarom bent u altijd verzekerd van betrouwbare, constante kwaliteit van uw glasbestelling bij ons.  

Razendsnelle levertijden

Ook de uitzonderlijk snelle levertijden die we hanteren zijn een uniek voordeel van onze glasservice. Wij leveren onze glasproducten standaard binnen slechts 5 werkdagen.

Uitsluitend gecertificeerde partners

Wij hebben een team van uitsluitend deskundige en gecertificeerde partners tot onze beschikking. Door middel van continue bijscholing hebben onze professionals een brede kennis van geavanceerde technieken. Ook zijn zij op de hoogte van de nieuwste technologieën in de glasindustrie. Ons werk voldoet daarom altijd aan de hoogste standaarden.

Glaszetter Arnhem
Glaszetten Arnhem

Gratis check van uw ramen

Tenzij er sprake is van glasbreuk, is de conditie van uw glas niet altijd zelf direct te beoordelen. De ervaren glaszetter Arnhem adviseert glas dat ouder is dan 20 jaar altijd te vervangen voor nieuw glas. Oud glas verliest namelijk de isolerende functie en is kwetsbaar voor inbraak of voor glasschade.
Wanneer u niet zeker bent van de leeftijd en/of de conditie van uw ramen, kunt u de ervaren glaszetters van de Glas-Gigant altijd inschakelen voor een (vrijblijvende) raaminspectie bij u in Arnhem. In sommige gevallen volstaat een reparatie.  Ook kunnen wij uw raam weer in optimale conditie brengen door het glas te polijsten.

In sommige situaties is het noodzakelijk om uw glas te laten vervangen.
Mocht u eerst zelf willen controleren of uw ramen vervangen moeten worden, dan kunt u de conditie van uw glas eenvoudig checken met behulp van onderstaande checklist:

Is de kwaliteit van uw raam nog voldoende?

De vraag of de kwaliteit van het raam nog goed genoeg is krijgen wij regelmatig. We hebben hiervoor een gemakkelijke check die u zelf kunt doen:

  • U vermoedt dat uw raam gevoelig is voor inbraak en dat het glas kwetsbaar is
  • Er komt koude lucht of tocht binnen via het glas en de afdichting
  • Er vindt veel warmteverlies plaats via het raam
  • Uw ramen openen en sluiten niet goed
  • U ziet een witte aanslag of condens tussen de glasplaten of het gebied rondom uw ramen is vochtig
  • Het voelt kil en vochtig in huis. De verwarming moet steeds hoger om de binnentemperatuur comfortabel te houden
  • U heeft last van schimmel of tochtproblemen

Herkent u een of meerdere van bovenstaande tekenen, dan is het waarschijnlijk tijd om uw ramen te vervangen. Neem in dit geval vandaag nog contact op met onze ervaren glaszetter Arnhem. Hij kan u adviseren en op korte termijn al verder helpen aan een houdbare oplossing voor uw nieuwe glaswerk.

Glaszetter spoed: Glaszetter Arnhem

Niet alleen voor een vakkundige installatie van nieuw glas kunt u de experts van de Glas-Gigant inschakelen. Wij staan ook 24/7 voor u klaar om u van dienst te zijn bij glasschade Arnhem. Is uw raam kapot door weersomstandigheden, een inbraakpoging of vanwege een ander incident? Bel dan direct onze glaszetter Arnhem voor hulp. Wij begrijpen de urgentie van een passende oplossing in het geval van een kapotte ruit. Omdat wij samenwerken met partners door heel Nederland, zijn we snel op locatie bij u in Arnhem. U kunt erop vertrouwen dat we uw schade vakkundig herstellen of u eerst een noodoplossing aanbieden.

Glasschade Arnhem
Glasschade vrijstaande woning in Arnhem

Ruim aanbod glassoorten bij de Glas-Gigant

Wij leveren bij de Glas-Gigant veel verschillende glassoorten. Dit betekent dat we voor iedere woning een passende oplossing kunnen vinden. Vanwege ons ruime aanbod weten klanten soms niet direct wat de beste keuze is voor hun nieuwe ramen. Gelukkig is onze glasspecialist bereid om u uitgebreid te informeren tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Hij beschikt over een ruime kennis over de verschillende glassoorten. Wat uw glasbehoeften ook zijn, onze glaszetter Arnhem is betrokken bij uw wensen en zoekt graag met u samen naar de beste glasoplossing voor uw woning.

Wilt u zelf onderzoeken welke glassoort het beste aansluit op uw wensen? Zet dan voordat u investeert in nieuwe ramen uw persoonlijke voorkeuren eens op een rij. Hecht u veel waarde aan optimale beveiliging, dan is beveiligingsglas voor u een aanrader. Is uw budget beperkt, dan denken we graag mee over de meest betaalbare oplossing. Wilt u investeren in optimale isolatie om uw energieverbruik te verlagen, dan is isolatieglas een perfecte keuze. 

Meer weten over de kosten voor nieuw glas? Vraag vrijblijvend een offerte op!

Bij de Glas-Gigant vinden we transparantie en heldere prijsafspraken vooraf erg belangrijk. Daarom weet u als klant van tevoren altijd waar u aan toe bent wat betreft de kosten voor uw opdracht. Wij bieden u een maatwerk offerte aan voordat u uw project aan ons uitbesteedt. Hierop vindt u een compleet prijsoverzicht voor uw glas en de montage.


Wilt u direct een prijsindicatie? Bereken dan hier uw prijs! 

Toch liever een andere locatie?

Glaszetter Den Haag
Glaszetter Amsterdam
Glaszetter Rotterdam
Glaszetter Almere
Glaszetter Amersfoort
Glaszetter Breda
Glaszetter Deventer
Glaszetter Eindhoven
Glaszetter Groningen
Glaszetter Haarlem
Glaszetter Nijmegen
Glaszetter Utrecht
Glaszetter Tilburg
Glaszetter Apeldoorn
Glaszetter Arnhem
Glaszetter Zwolle
Glaszetter Leiden
Glaszetter den Bosch

Glas-Gigant
Glas Calculator

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!