Glaszetter
Sinds 1992

Glaszetter Amersfoort

Het glas vernieuwen is vaak één van de eerste oplossing om het energieverbruik te verlagen. Dubbel glas van 30 jaar oud zorgt er bijvoorbeeld voor dat het gaat tochten, en uiteraard geldt dit ook voor enkel glas. Als u woonachtig bent in Amersfoort en omgeving kunnen wij u binnen een werkdag een prijs geven voor het vervangen van uw glas. Daarnaast kunnen wij u ook informeren over de subsidies die beschikbaar zijn hiervoor. Met onze uitgebreide glasopties, waaronder dubbel glas, triple glas, HR glas, veiligheidsglas maar ook glas op maat bieden wij altijd een oplossing aan uw eisen.

Welke soorten glas zijn er?

Voor sommige van u is het glas vervangen een totaal nieuw onderwerp. Er zijn ook erg veel soorten glas, en wij willen u graag ontzorgen. Daarom hebben wij hieronder direct een overzicht gemaakt van de meest voorkomende glassoorten inclusief een korte uitleg:

 • Enkel glas: Enkel glas is een kosteneffectieve optie welke kan dienen voor eenvoudige vensters in Amersfoortse woningen en bedrijven.
 • Dubbel glas: Voor Amersfoortse klanten die energie-efficiëntie nastreven, bieden wij dubbel glas met verbeterde isolatie dankzij twee glaslagen en een luchtruimte.
 • Hoogrendementsglas (HR-glas): HR-glas met geavanceerde isolerende coating om warmteverlies te minimaliseren en uw energiekosten te verlagen.
 • Veiligheidsglas: Onze veiligheidsglasopties, gehard of gelaagd, zorgen voor gemoedsrust door letsel bij breuk te voorkomen.
 • Geluidswerend glas: Speciaal ontworpen om lawaai te verminderen, ons akoestische glas is perfect voor Amersfoortse ruimtes die rust en stilte waarderen.
 • Zonwerend glas: Biedt zonwerend glas bescherming tegen hitte en UV-straling.
 • Decoratief glas: Creëer unieke interieurs in uw huis of bedrijf met ons decoratieve glas in verschillende patronen, kleuren en texturen.
 • Triple glas: Triple glas, ook wel bekend als driedubbel glas, biedt de hoogste mate van isolatie met drie glaslagen en twee luchtruimtes. Ideaal voor maximale energie-efficiëntie!

Waarom glas vervangen?

Het is vanzelfsprekend dat je een beschadigd raam onmiddellijk wilt laten vervangen, en daarom staan wij klaar om in dergelijke gevallen snel en efficiënt te handelen.

Maar de behoefte aan nieuw glas kan ook voortkomen uit minder dringende situaties, waarbij de vervanging bijdraagt aan een algemene verbetering van je wooncomfort. Hier zijn enkele overwegingen:

OverwegingUitlegOplossing
Nieuw glas voor betere IsolatieHet vervangen van oude glaspanelen door hoogwaardig isolatieglas kan aanzienlijke voordelen opleveren. Dit resulteert in een betere warmte-isolatie, wat betekent dat uw huis warmer blijft in de winter en koeler in de zomer. Dit vertaalt zich in energiebesparing en een aangenamere woonomgeving gedurende het hele jaar.HR/ HR++/ HR+++
VeiligheidModerne ramen zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Wanneer uw oude ramen verouderd zijn en niet meer voldoen aan de huidige veiligheidsnormen, kan het vervangen ervan bijdragen aan de bescherming van je huis en de mensen erin. Nieuwe ramen worden vaak geleverd met veiligheidsglas, stevige sloten en andere beveiligingskenmerken.Gelaagd glas
GeluidsoverlastIn een lawaaierige omgeving kan de installatie van geluidswerend glas helpen om storende geluiden buiten te houden. Dit draagt bij aan een rustige en ontspannen sfeer in je huis, waardoor u ongestoord van de tijd kunt genieten.Geluidswerend glas
Zonwerend effectZonwerend glas een aangenamere binnentemperatuur opleveren. Het houdt de hitte buiten en minimaliseert schadelijke UV-straling, wat niet alleen het comfort verbetert maar ook uw interieur beschermt.Zonwerend glas
Uitstraling van het huisHet vervangen van oude, versleten ramen kan de uitstraling van je huis aanzienlijk verbeteren.Decoratief glas
Glaszetter Amersfoort

Waarom kiezen voor de glaszetter Amersfoort de Glas-Gigant?

Onze glaszetters bestaan uit tientallen gepassioneerde experts in het installeren en vervangen van glas in Amersfoort en omgeving. We begrijpen dat tijdige en efficiënte dienstverlening van cruciaal belang is, vooral in noodsituaties. Daarom staan onze glaszetters in Amersfoort 24/7 paraat om te helpen.

Wat bieden wij:

 1. Ongeëvenaard vakmanschap en gebruik van hoogwaardige materialen.
 2. Voortdurende bijscholing en kennis van de nieuwste technologieën in de glasindustrie.
 3. Een diepgaande betrokkenheid bij de unieke behoeften van onze Amersfoortse klanten.

Contact

Als u op zoek bent naar een glaszetter in Amersfoort of omgeving die hoogwaardige dienstverlening, snelheid en betrouwbaarheid biedt, wacht dan niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glasbehoeften in Amersfoort, of ze nu groot of klein zijn.

Bij Glaszetter Amersfoort bent u verzekerd van duurzame oplossingen en uitstekende glasservice. Vertrouw op ons voor al uw glaswerk, polijstwerk en isolatieprojecten in Amersfoort, en geniet van de voordelen van ons lokale vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit.

Uw lokale glaszetter?

Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!