Glas zetten

glas zetten

U bent op zoek naar meer informatie over glas zetten en wij geven u die graag. Van harte welkom op onze site. Hier kunt u alles lezen over het zetten en het vervangen van glas.

Misschien is er bij u sprake van “afwijkende” maten. Geen nood, dit zien wij juist als een uitdaging. Bij het glas zetten komt expertise en specialisme kijken en eveneens moet het plaatsen aan bepaalde eisen voldoen.

Wij doen alle glas reparaties en plaatsingen. Het is een secuur werk en moet zo zorgvuldig mogelijk gebeuren voor een perfect resultaat. Het is vooral belangrijk bij het plaatsen van het glas, om ruimte tussen raam en kozijn te houden. Wij weten uiteraard exact hoeveel waardoor u jarenlang plezier ervaart van uw nieuw geplaatste glas.

Wat kost glas laten zetten?

Wat glas zetten kost? Wij hebben alleen gekwalificeerde en ervaren mensen in dienst die weten waar ze mee bezig zijn. Elke klus hebben we eigenlijk al een keer gedaan, alle soorten ruiten hebben we al gezet en of vervangen. Door onze grote afname bij onze toeleveranciers zijn wij in staat sterk concurrerende tarieven te berekenen aan u als toekomstige klant.

Als u dit optelt bij de ervaring van onze glaszetters (vertaald in werktempo) en het feit dat u bij ons garantie krijgt over de door ons uitgevoerde werkzaamheden, lijkt ons de keuze makkelijk. Vraagt u nu een offerte aan en ontdek uw voordeel. U kunt gebruik maken van het offerte formulier dat u hier rechts op de pagina aantreft. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Plaatsen dubbele beglazing

Tegenwoordig wordt er bijna geen enkel glas meer geplaatst. Om verschillende redenen, denkt u hierbij onder andere aan de isolerende werking van dubbel glas en dus kostenbesparing op de energierekening! Het plaatsen van dubbel glas moet voldoen aan bepaalde zogenaamde NEN normeringen (nen 3576 en npr 3577). Deze normen geven exact aan hoe het dubbele glas geplaatst moet worden.

Het allerbelangrijkste voor onze glaszetters is dat de isolerende beglazing nergens in contact mag komen met het hout/kunststof van het kozijn en de sponning. Daarom moet het glas altijd geplaatst worden met gebruikmaking van steun- en stelblokjes.

Met name de onderdorpel is van groot belang bij het zetten van het glas. Hier mag op geen enkele wijze vocht bij het isolerende glas komen. Gebeurt dit wel dan ontstaat op den duur lekkage omdat de kit wordt aangetast. Het gevolg hiervan is dat de ramen vochtig worden aan de binnenzijde en dit wilt u uiteraard niet.

Als er houten kozijnen moeten worden voorzien van nieuw glas dan is het van groot belang dat de kozijnen voorzien worden van een dubbele laag verf om het hout zoveel als mogelijk te beschermen tegen het indringen van vocht.

Glas herstellen of nieuw glas plaatsen?

Heeft u krassen in uw glas dan is glasherstel de oplossing?  U kunt ons namelijk inschakelen voor al uw  glas reparaties. Naast het glas zetten, voeren wij ook tal van reparaties uit. Wij kunnen ook zorgen voor een perfect glasherstel. Uw ramen zien er daarna weer netjes en als nieuw uit. Of wij uw glas kunnen herstel in het geval van krassen, heeft te maken met de diepte van de krassen. Kijkt u vooral op onze pagina waar dieper ingegaan wordt op krassen in uw glas.

Wij herstellen uw glas

Wilt u uw schuifdeur voorzien van een nieuwe, niet doorschijnende ruit? Dan is melkglas hier bijvoorbeeld zeer geschikt voor. Ook dit kunnen wij heel makkelijk herstellen. Melkglas is  een matte glassoort die niet doorschijnend is. Afhankelijk van uw wensen bespreken wij met u de mogelijkheden naar aanleiding van uw wensen.

Voor deze glassoort (en uiteraard vele anderen) kunt u terecht bij ons glasbedrijf de Glas-Gigant. Wij zijn een specialist in het plaatsen van werkelijk alle glassoorten. Hierbij kunt u denken aan het bekende dubbelglas of Hoog Rendement glas, maar ook aan glas in lood of brandwerend glas.

Voordelig glasherstel

Onze glaszetters hebben ervaring met werkelijk alle soorten. U ziet melkglas vooral veel terug in buitendeuren, lampenkappen en schuifdeuren. Soms ziet u het ook bij ramen. Verder kunnen wij dit melkglas ook in uw keuken plaatsen.

Het wordt heel vaak gebruikt op de achterwand/spatwand van keukens. Het grote voordeel van melkglas is, dat het een neutrale uitstraling heeft. Hierdoor is het met elke woonstijl goed te combineren. Wij kunnen glas zetten tegen een voordelige prijs. Hierbij leveren wij ook nog eens een prima service.

Onze glaszetters luisteren dan ook altijd naar de wensen van de klant en stemmen hier hun werkzaamheden goed op af. U bent bij ons dan ook verzekerd van een goed resultaat.

Glasherstel of reparatie?

Wanneer u ons inschakelt voor een glas reparatie van bijvoorbeeld gehard glas, dan gaat een glaszetter aan de slag met uw beschadigde ramen. Al onze glaszetters zijn echt vakmensen en voeren dan ook maatwerk uit. U kunt er dan ook zeker van zijn, dat uw glas weer goed wordt hersteld. Dit doen wij bijvoorbeeld met polijsten. Krassen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

De Glas-Gigant voert een glas reparatie uit tegen een zeer scherpe prijs. Hiermee bespaart u dus veel geld. Dit doen wij voor diverse glassoorten, of het nu gaat om dubbelglas laten plaatsen of enkel glas. Wilt u meer weten over glasherstel? Neemt u dan gerust even contact met ons op of vraag online een vrijblijvende offerte aan en binnen 2 werkdagen heeft u zicht op onze prijzen.

Glas zetten snel en voordelig

Schroom dus niet om met ons in contact te treden om samen de mogelijkheden te bekijken om glas zetten betaalbaar te maken. Of het nu een glas plaat, melkglas of enkel glas is. Wij kunnen het voor u plaatsen of vervangen.

Al met al komt er een hoop bij kijken om een ruit te vervangen. Laat uw glas vervangen door de Glas-Gigant en vraag direct een offerte aan.

Glas-Gigant
Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!