Sinds 1992

Wat kost glas

Regelmatig wordt aan onze glaszetters de vraag gesteld ‘wat kost glas?’. Het is echter lastig om hier een duidelijk antwoord op te geven. Het hangt namelijk van veel factoren af. Welke eisen stelt u aan het glas en uiteraard om welke afmetingen gaat het.

Verder bent u misschien zelf wel heel handig en wilt u het glas zelf plaatsen? Allemaal factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke prijs. Sommige glasbedrijven vragen namelijk een ontzettend hoge prijs voor glaszetten, maar er zijn er ook die dit weer tegen een voordelige prijs doen.

Prijzen van glas

Wat zijn de prijzen van glas? Wij leveren onze diensten tegen een betaalbaar tarief en maken hierbij ook nog eens gebruik van de allerbeste kwaliteit. Onze inkooptarieven zijn namelijk al sterk concurrerend. Door onze afname hebben wij duidelijke prijsafspraken gemaakt met onze toeleveranciers, waar u als klant van meeprofiteert.

Wat kost glas? Vraag een offerte aan 

wat kost glas

De prijs van glas is ook nog eens afhankelijk van de soort. Zo betaalt u voor glas in lood, spiegelglas of HR dubbelglas een hogere prijs dan het dunne enkel glas. Het is dus afhankelijk van uw glaskeuze. Ook spelen de afmetingen van het glas een rol. Als nieuw glas wilt laten zetten, dan kunnen wij u hier altijd een advies op maat over geven.

Wij informeren u dan over onze mogelijkheden en zo kunt u de juiste keuze maken. Voor meer informatie over onze werkzaamheden en tarieven, kunt u altijd even online het offerteformulier invullen. Wij geven u dan snel meer informatie.

Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!