Sinds 1992

Glaszetter Tilburg

De nummer 1 voor al uw glasprojecten!

Het glaszetten lokaal en goedkoop uitbesteden?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u op zoek bent naar een glaszettersbedrijf in Tilburg. Wellicht is uw raam vanwege een incident gebarsten, en zoekt u per direct een glaszetter Tilburg die u helpt aan een oplossing. Of u vermoedt dat uw glas zijn levensduur heeft bereikt en daardoor zijn effectiviteit verliest. Zo vindt er bij verouderde ramen vaak warmteverlies plaats, wat leidt tot energieverspilling en een hoge energierekening. In dit geval is het verstandig om uw woning te verduurzamen met isolatieglas. Met energiezuinige beglazing kunt u uw energieverbruik terugdringen en uw maandelijkse stookkosten verlagen. Bovendien geniet u hiermee van een aangenamer wooncomfort. Een andere situatie waarin het vernieuwen van glas noodzakelijk kan zijn is het beveiligen van uw woning of pand met veiligheidsglas. Zo leveren wij ook inbraakveilig, letselschade beperkend of brandwerend veiligheidsglas.


Wat uw glaswensen ook zijn, de gecertificeerde glaszetter Tilburg van de Glas-Gigant staat paraat om u te ontzorgen!

Wat is de juiste keuze voor nieuw glas?

Glas bestellen Tilburg doet u waarschijnlijk niet elke dag. Voordat u investeert in nieuwe beglazing voor uw woning in Tilburg, is het wel zo prettig om advies in te winnen van een professional. Bij de Glas-Gigant helpen wij u graag een weloverwogen keuze te maken voor uw nieuwe ramen. Onze glaszetter Tilburg kan tijdens een adviesgesprek met u meedenken over welke optie het beste aansluit op uw situatie. Zo horen wij graag wat uw wensen zijn op het gebied van energie-efficiëntie, inbraakpreventie en brandveiligheid. Ook de stijl van uw woning of pand kan uiteraard worden meegenomen in uw keuze.  

Glaszetter Tilburg
Glaszetters Tilburg

Welke glassoorten levert de Glas-Gigant?

We leveren bij de Glas-Gigant alle types gehard en gelaagd glas, met verschillende toepassingen. Vanwege ons ruime assortiment hoogkwalitatieve glasproducten, zullen we ongetwijfeld samen een glasoplossing vinden die perfect aansluit op uw wensen.
Wilt u een adviesgesprek inplannen, of meer weten over de specifieke toepassingen van onze glassoorten? Neem dan direct telefonisch contact op. Onze glasspecialist staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Hieronder vindt u een overzichtelijke lijst van de glassoorten die wij leveren en monteren in Tilburg en omstreken. Klik op de glassoort voor uitgebreide informatie.

Top 3 meest populaire glassoorten

Hoewel wij de hierboven genoemde glassoorten veel leveren zijn er 3 soorten het populairst in Tilburg:

HR++ glas

Dit type isolerend dubbelglas staat niet voor niets op nummer 1 van de meest populaire glassoorten in Tilburg en in de rest van Nederland. Volgens onze glaszetter Tilburg is hier zo veel vraag naar vanwege de hoge isolatiewaarde. Deze isolerende beglazing beperkt vanwege de isolerende edelgasvulling en een speciale isolerende coating effectief warmteverlies via de ramen. Daarom bespaart men wel honderden euro’s per jaar op de energierekening.

Beveiligingsglas

Ook beveiligingsglas is erg in trek onder particulieren en bedrijven die willen investeren in optimale beveiliging van hun pand. Dit speciale geharde of gelaagde glas voldoet aan hoge veiligheidseisen. Het wordt ingezet ter inbraakpreventie, het voorkomen van letselschade bij een breuk en om brand te vertragen.

HR+++ glas

HR+++ glas (triple glas), het driedubbele isolatieglas met de hoogste isolatiewaarde is een populaire keuze. Hiermee wordt maximaal geprofiteerd van de zeer effectieve energiebesparing. Dit glastype bestaat uit drie glasplaten met een isolerende edelgasvulling tussen beide platen en een isolerende coating.

Waarvoor kunt u onze glaszetter Tilburg inschakelen?

U kunt onze gecertificeerde glaszetter Tilburg inschakelen voor al uw glasprojecten. De Glas-Gigant heeft een team van vakkundige glaszetters verspreid over heel Nederland. Omdat wij nauw samenwerken met onze partners in de regio Tilburg, kunnen onze gecertificeerde vakmannen u snel verder helpen. Glas zetten en vervangen, maar ook glasreparaties en glasrenovaties behoren tot onze expertises. Daarnaast bent u ook voor hoogkwalitatieve glasproducten op maat, voorzetramen bevestigen en glas polijsten bij ons aan het juiste adres.

Wat leveren wij?

 • Vakkundige plaatsing van dubbelglas met diverse toepassingen zoals isolatieglas, beveiligingsglas of zonwerend glas
 • Unieke maatwerk glasprojecten voor woningen en gebouwen
 • Glas polijsten, glasschade herstellen
 • Montage van voorzetramen en voorzetramen op maat
 • Spoedservice: schadeherstel of vervangen gebroken glas
 • Plaatsing nieuwe ramen en kozijnen (hout, kunststof of aluminium kozijnen) inclusief glas
 • Plaatsing van (op maat gemaakte) glazen wanden en deuren
 • Glas-in-lood plaatsen

Wat kost een glaszetter in Tilburg?

Wanneer u uw ramen laat vervangen, wilt u natuurlijk vooraf op de hoogte zijn van de kosten die u kunt verwachten. De totaalprijs voor uw project wordt beïnvloed door onderstaande factoren:

 • Omvang van uw project
 • Uw type woning of pand
 • De keuzes die u maakt qua glassoort en extra toepassingen
 • Raamoppervlak
 • Uurtarief van de glaszetter  

Hoewel de prijs voor uw project afhankelijk is van uw specifieke eisen, hebben we hier alvast de algemene prijzen voor duurzaam glas voor u op een rij gezet.

Soort glasPrijs per m2
Dubbel glas€115,-
HR glas€120,-
HR+ glas€125,-
HR++ glas€140,-
HR+++ glas€170,-
Prijstabel 2024 Glas-Gigant (indicatieprijzen)

Wilt u direct een prijsindicatie voor uw glasproject? Vraag hier uw prijs op of vul het onderstaande formulier in! 

Profiteer van de isolatiesubsidie

Aangezien de Rijksoverheid aantrekkelijke isolatiesubsidies aanbiedt, is dit hét moment om uw huis te verduurzamen met isolatieglas. Via deze subsidieregeling kunt u tot wel 30% van de aanschafkosten voor uw isolerende beglazing terug krijgen. Hiervoor moet u wel voldoen aan onderstaande voorwaarden:

Voorwaarden Isolatiesubsidie
Voorwaarde Ja/Nee
Schakel een gecertificeerde glaszetter in Ja/Nee
Eigenaar van de woning Ja/Nee
Aanzienlijke isolatieverbetering Ja/Nee
Minimaal 8 m² raamoppervlak laten vervangen Ja/Nee
*Is alles bij u van toepassing? Dan is de kans aanwezig dat u subsidie krijgt. Dien uw aanvraag in bij de Rijksoverheid.

Zoekt u een glaszetter in een andere regio?

Ons glasbedrijf is lokaal door heel Nederland vertegenwoordigd. Hieronder een overzicht waar de meeste glaszetters vandaan komen:

Glaszetter Den Haag
Glaszetter Amsterdam
Glaszetter Rotterdam
Glaszetter Almere
Glaszetter Amersfoort
Glaszetter Breda
Glaszetter Deventer
Glaszetter Eindhoven
Glaszetter Groningen
Glaszetter Haarlem
Glaszetter Nijmegen
Glaszetter Utrecht
Glaszetter Tilburg
Glaszetter Apeldoorn
Glaszetter Arnhem
Glaszetter Zwolle
Glaszetter Leiden
Glaszetter den BoschGlas-Gigant
Glas Calculator

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!