Sinds 1992

Glaszetter Groningen

Glaszetter Groningen nodig? Schakel de ervaren experts van Glas-Gigant in voor al uw glasoplossingen!

Ook in Groningen kiezen huiseigenaren er steeds vaker voor om hun oude ramen te laten vervangen voor nieuw kwaliteitsglas. Als de gecertificeerde glaszetter Groningen van de Glas-Gigant uw huidige glas vervangt voor hoogwaardige moderne beglazing levert dat namelijk diverse interessante pluspunten op.
Kiest u bijvoorbeeld voor isolatieglas, dan investeert u op slimme wijze in energiezuiniger wonen en profiteert u van een aanzienlijk lagere energierekening. Hecht u juist extra waarde aan optimale beveiliging, dan is veiligheidsglas een geschikte keuze. Met deze glassoort bent u ervan verzekerd dat uw woning in verschillende situaties optimaal beschermd blijft.
Welk type glas u ook kiest, nieuw glas is hoe dan ook een zinvolle diepte-investering, waar u maximaal uw voordeel uit kunt halen!

Wanneer u uw ramen wilt laten vernieuwen, schakel dan altijd een gecertificeerde glaszetter Groningen in. Glas vervangen of installeren vraagt om precisie en vereist de nodige kennis en expertise. Gelukkig bent u voor een gecertificeerde glaszetter Groningen bij de Glas-Gigant aan het juiste adres. Wij beschikken over een team zeer ervaren en gecertificeerde glaszetters, die u op vakkundige wijze kunnen helpen bij een succesvolle realisatie van uw glasproject in Groningen.

glaszetter groningen
Groningen, project december 2023.

Wanneer zijn uw ruiten aan vervanging toe?

Als u te maken heeft met een gebarsten of beschadigde ruit is het duidelijk dat deze zo spoedig mogelijk moet worden vervangen. Mocht u nu (ernstige) schade hebben aan uw raam en op korte termijn hulp nodig hebben, dan staat onze gecertificeerde glaszetter Groningen 24/7 voor u klaar om tijdig de schade vakkundig te herstellen of om een nieuw raam te plaatsen. Omdat wij met verschillende gecertificeerde glaszetters samenwerken die gevestigd zijn in de regio Groningen, handelen we altijd snel en accuraat in spoedsituaties en zijn we snel ter plaatse. Vanwege onze ruime ervaring in herstelwerkzaamheden mag u er bovendien op vertrouwen dat onze ervaren vakman u op korte termijn helpt aan een perfecte, houdbare oplossing.

Raadpleeg onze glaszetter Groningen voor glasadvies

In sommige gevallen is het niet meteen duidelijk of uw glas vervangen moet worden. Mocht u twijfelen u over de staat van uw huidige beglazing, neem dan contact op met de professionals van de Glas-Gigant voor een vrijblijvende inspectie van uw ramen. Onze ervaren glaszetter Groningen beoordeelt dan de conditie van uw glas en kan u voorzien van advies op maat over de vervolgstappen. Indien u dit wenst kan hij u direct een offerte op maat aanbieden voor het project, zodat u vooraf op de hoogte bent van de projectkosten.

Wilt u eerst zelf controleren of uw huidige glas wellicht zijn levensduur heeft bereikt? Volgens onze expert glaszetter Groningen van Glas-Gigant kunnen onderstaande signalen erop wijzen dat uw ruiten aan vervanging toe zijn:

Zijn uw ruiten aan vervanging toe?
Is er sprake van:
Langs de kozijnen of via de beglazing voelt u koude lucht of tocht uw woning binnentreden Ja Nee
Het binnenklimaat voelt vochtig of zelfs klam aan Ja Nee
Er is condensvorming of vocht zichtbaar tussen uw glasplaten Ja Nee
Uw huidige beglazing isoleert slecht en u verliest veel warmte via het raam Ja Nee
Uw huidige enkele of dubbele beglazing is meer dan 25 jaar oud Ja Nee

Heeft u bij één of meerdere van bovengenoemde signalen een ‘ja’, wacht dan niet langer en laat u vrijblijvend adviseren door onze gecertificeerde glaszetter Groningen van Glas-Gigant over de beste glasoplossing voor uw woning in Groningen.

De meest populaire glassoorten uit ons assortiment

Wat uw glaswensen ook zijn, wij kunnen u als ervaren glasspecialist ongetwijfeld helpen aan de beste maatwerk oplossing voor uw nieuwe ramen. De Glas-Gigant heeft een gigantisch ruim aanbod aan glasproducten en levert uitsluitend glasproducten van professionele kwaliteit. Daarnaast hebben we vele partners door heel Nederland waardoor we u altijd snel kunnen helpen. Kiest u voor onze ervaren glaszetter Groningen, dan bent u verzekerd van hoogkwalitatieve ramen die tientallen jaren mee zullen gaan en uitstekend functioneren.
Hieronder ziet u de meest populaire glassoorten die wij leveren in Groningen, inclusief een korte toelichting van de functie en werking per glassoort.  

Isolatieglas (HR glas)

Isolatieglas, ook wel hoogrendementsglas of HR glas genoemd, bestaat uit 2 of 3 glasplaten met daartussenin een isolerende edelgasvulling en een metaalcoating die allebei zorgen voor een optimale isolatie. Vanwege de goede isolatiewaarde zal de warme lucht niet langer via het raam ontsnappen en de kou niet binnenkomen via de ruit. Zo houdt u de temperatuur in huis comfortabel en wordt warmteverlies beperkt, waardoor u energiezuiniger stookt en op jaarbasis wel honderden euro’s bespaart op uw energierekening.

Isolatieglas is verkrijgbaar in verschillende isolatiewaarden. Zo kunt u kiezen uit de HR+, HR++ en in de HR+++(tripleglas)variant. Onze glaszetter Groningen kan u uitgebreid informeren over de verschillende soorten HR glas.

Glas soortPrijs per m2, excl. arbeidskosten
Dubbel glas€ 52
HR€ 59
HR+€ 60
HR++€ 65
HR+++€ 110
Kostenoverzicht 2024

Geluidswerend glas

Om geluidsoverlast tot een minimum te beperken, is geluidswerend glas een uitstekende oplossing. Dit type glas heeft een speciale geluidswerende PVB-folie, die geluidstrillingen niet doorlaat waardoor lawaai buiten blijft. Vaak werkt isolatieglas ook geluiddempend.  

Zonwerend glas

Met zonwerend glas profiteert u op warme dagen van een prettig, koel binnenklimaat. Een speciale coating houdt bij zonwerend glas grotendeels de hitte en UV-straling van de zon tegen, zonder dat het de natuurlijke lichtinval beperkt.

Veiligheidsglas

Gelaagd of gehard glas, ook wel veiligheidsglas genoemd, is ontworpen vanuit het oogpunt op optimale bescherming tegen inbraak, brand of lichamelijk letsel in het geval van een breuk. Deze glassoorten zijn extra sterk en voldoen aan hoge veiligheidsnormen, waardoor u er gerust op kunt zijn dat uw gezin en uw kostbare bezittingen in huis veilig en beschermd blijven.

Decoratief glas

Ook decoratief glaswerk zoals bijvoorbeeld glas in lood kunt u door de gecertificeerde glaszetter Groningen van de Glas-Gigant vakkundig laten plaatsen. Decoratief glas is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en draagt bij aan een unieke nieuwe uitstraling van uw woning.

Neem vandaag nog contact op met de Glas-Gigant voor meer informatie

De meeste van bovenstaande glassoorten kunnen ook uitstekend met elkaar worden gecombineerd. Zo leveren we bij de Glas-Gigant bijvoorbeeld ook veiligheidsglas dat tegelijkertijd een isolerende werking heeft, of isolatieglas dat ook geluiddempend werkt.
Wilt u meer weten over de glassoorten uit ons assortiment? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Onze glaszetter Groningen van de Glas-Gigant informeert u tijdens dit gesprek graag over de mogelijkheden.

Mocht u direct willen weten of uw glaswensen wel aansluiten op uw budget, vraag dan hier een prijsindicatie op voor uw project zodat u meteen weet wat u financieel kunt verwachten!

De Glas-Gigant staat voor topkwaliteit en een uitmuntende service

U kunt onze ervaren glaszetter Groningen van glasbedrijf Glas-Gigant inschakelen voor al uw glasprojecten. Zo zijn wij gespecialiseerd in het installeren, vervangen en repareren van glaswerken in Groningen en omgeving, zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten.  
Als ervaren en succesvol glaszettersbedrijf staan zowel kwaliteit als service bij Glas-Gigant hoog in het vaandel. Dat vertaalt zich in het feit dat u als klant altijd centraal staat en dat wij oprecht betrokken zijn bij uw wensen voor, tijdens en ná uw glasproject. Onze ervaren glaszetter Groningetevorenvan te voren graag wat uw eisen en voorkeuren zijn voor uw nieuwe beglazing, en zet zich volop in om u vakkundig te helpen aan een houdbare en passende glasoplossing. Omdat onze ervaren experts tijdens hun werkzaamheden uitsluitend gebruikmaken van kwalitatief hoogwaardige materialen en beschikken over een ruime expertise, mag u rekenen op een kwalitatief en duurzaam eindresultaat.

4 voordelen van glas vervangen

Of u nu kiest voor isolatieglas of voor veiligheidsglas, nieuw glas heeft in meerdere opzichten een absolute meerwaarde voor uw woning. U profiteert zowel op de korte, als op de langere termijn van de voordelen wanneer de vakkundige glaszetter Groningen van Glas-Gigant uw nieuwe beglazing heeft geïnstalleerd.
Hieronder ziet u een overzicht van de meest aantrekkelijke pluspunten van nieuw glas.

1. Energiezuinig wonen, energiekosten besparen

Omdat uw gestookte warmte bij nieuwe ramen niet langer onnodig verloren gaat via het raam, zal energieverspilling tot een minimum worden beperkt. De energie-efficiëntie ziet u terug in de aanzienlijke besparing op uw maandelijkse energierekening. Dit maakt modern glas een goede langetermijninvestering die zich uiteindelijk terugverdient.

2. Prettig binnenklimaat

Alle types modern glas hebben betere isolerende eigenschappen dan de glassoorten van 20 jaar of ouder. Omdat de warmte-isolatie aanzienlijk verbetert na de installatie van nieuwe beglazing, zal koude lucht buiten blijven en houdt u de warmte beter binnen. In de zomer blijft de hitte juist buitenshuis. Dankzij de isolerende werking van nieuw glas geniet u het hele jaar van een comfortabel binnenklimaat.

3. Verhoogde woningwaarde

U verbetert uw energielabel waardoor uw woningwaarde stijgt na de installatie van moderne beglazing. Mocht u uw woning in de toekomst willen verkopen, dan kunt u daarom een hogere opbrengst van uw huis verwachten.

4. Aantrekkelijke subsidieregeling

Ook de subsidieregeling die de Rijksoverheid aanbiedt maakt het voor huiseigenaren die willen verduurzamen extra voordelig om te investeren in nieuw glas. U heeft via deze isolatiesubsidie recht op een gedeeltelijke teruggave van de aanschafkosten voor duurzaam isolerend glas. De glaszetter Groningen van de Glas-Gigant informeert u graag over de voorwaarden voor deze subsidieregeling.  

In welke regio´s zijn we onder andere werkzaam?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het vervangen van enkel glas door dubbel glas in mijn woning in Groningen?

Het vervangen van enkel glas door dubbel glas biedt verbeterde isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten, betere geluidsisolatie en een verhoogd comfortniveau in uw huis in Groningen.

Zijn er specifieke subsidiemogelijkheden voor het installeren van energiezuinig glas in Groningen?

Ja, er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor energiebesparende maatregelen, waaronder het plaatsen van energiezuinig glas. Informeer bij lokale instanties in Groningen of bekijk landelijke subsidieregelingen.

Welke soorten veiligheidsglas zijn geschikt voor woningen?

Voor woningen zijn gehard glas en gelaagd glas populaire keuzes voor veiligheidsglas. Ze bieden bescherming tegen breuk en verminderen het risico op letsel bij ongelukken.

Hoe snel kan een glaszetter in Groningen beschikbaar zijn voor spoedreparaties, zoals gebroken ramen?

Wij begrijpen de urgentie van gebroken ramen. Wij bieden spoedservice en streven ernaar binnen korte tijd ter plaatse te zijn om dringende reparaties uit te voeren.

Uw lokale glaszetter?

Glaszetter Den Haag
Glaszetter Amsterdam
Glaszetter Rotterdam
Glaszetter Almere
Glaszetter Amersfoort
Glaszetter Breda
Glaszetter Deventer
Glaszetter Eindhoven
Glaszetter Groningen
Glaszetter Haarlem
Glaszetter Nijmegen
Glaszetter Utrecht
Glaszetter Tilburg
Glaszetter Apeldoorn
Glaszetter Arnhem
Glaszetter Zwolle
Glaszetter Leiden
Glaszetter den Bosch

Glas-Gigant
Glas Calculator

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!