Sinds 1992

Glaszetter Deventer

Glaszetter Deventer van de Glas-Gigant staat voor expertise en vakmanschap

De glaszetter Deventer van Glas-Gigant staat graag voor u klaar om al uw glaswensen te vervullen. Of u nu met spoed uw beschadigde ruiten wilt laten vervangen, een vakman wilt inschakelen voor een glasproject op maat of uw energierekening wilt verlagen met isolatieglas, we helpen u graag verder. De Glas-Gigant mag zich niet voor niets dé glasexpert noemen van Deventer en omstreken. Wij zijn een gerenommeerd glaszettersbedrijf dat diverse succesvolle glasprojecten verzorgt door heel Nederland. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in glas zetten, glasreparaties en glasherstel. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor kozijnvervanging en voor diverse complete maatwerk glasoplossingen.

Omdat de Glas-Gigant verspreid over heel ons land een team van gecertificeerde glaszetters in huis heeft, zijn we u overal snel van dienst. Onze vakbekwame glaszetter Deventer helpt u graag bij een professionele uitvoering uw opdracht. Wij verzorgen zowel grootschalige als kleinschalige glasprojecten aan uw woning of bedrijfspand in en rondom Deventer.

Glaszetter Deventer
Glaszetter Deventer

De gemiddelde levensduur van dubbel glas


De gemiddelde levensduur van dubbel glas is ongeveer 25 tot 30 jaar. Met name bij oudere huizen en bedrijfspanden in Deventer zien we nog regelmatig ramen die ouder zijn dan 20 jaar. Vaak zijn deze verouderde ramen niet meer in staat om optimale bescherming en isolatie te bieden. Zo zorgt verouderd glas vaak voor onnodig warmteverlies. Dit heeft als nadelige gevolg dat u inlevert op uw wooncomfort en energie verspilt.
Zijn uw ramen ook meer dan 20 jaar oud, dan is het raadzaam om tijdig te investeren in nieuw glas. Zo profiteert u van een betere energie-efficiëntie en een aangenaam binnenklimaat. Mocht u niet zeker weten of uw ramen al aan vervanging toe zijn, neem dan vandaag nog contact op met de Glas-Gigant. Onze glaszetter Deventer komt graag bij u langs voor een vrijblijvende glasinspectie. Onze expert ziet vanwege zijn vakkundige blik in een oogopslag wat de conditie is van uw beglazing, en welke vervolgstappen er nodig zijn.  

Nieuw glas plaatsen in Deventer: wat levert het u op?

Er valt veel winst te behalen met de aanschaf van nieuw glas voor uw woning of bedrijfspand in Deventer. De moderne glassoorten zijn namelijk de afgelopen jaren sterk verbeterd in kwaliteit. Dat merkt u aan dat nieuwe ramen van zichzelf al een verbeterde isolatiewaarde hebben. Bovendien is hoogkwalitatief nieuw glas veiliger, biedt het betere bescherming en gaat het langer mee. Hieronder ziet u wat het u zoal oplevert als u uw ramen vervangt voor hoogkwalitatief nieuw glas.

Voordelen van Nieuw Glas
Voordelen Uitleg
Comfortabel binnenklimaat Isolerende moderne beglazing zorgt voor een comfortabel binnenklimaat en een verhoogd wooncomfort.
Energiebesparing Door energiezuiniger te stoken, gaat uw energieverbruik omlaag en bespaart u op jaarbasis wel honderden euro’s op uw energierekening.
Verbeterde uitstraling Nieuwe ramen zorgen voor een verbeterde uitstraling van uw woning.
Betere geluidsisolatie Nieuwe ramen hebben een betere geluidsisolatie, waardoor u minder last heeft van geluidsoverlast.
Stijging woningwaarde De waarde van uw woning of pand stijgt, waardoor het aantrekkelijker wordt op de huizenmarkt.
Geen vocht- of tochtproblemen U heeft geen last meer van vocht- of tochtproblemen of van condensatie op uw ramen.
Minder milieubelastend Isolatieglas is minder belastend voor het milieu. U vermindert uw CO2-uitstoot omdat uw gasverbruik omlaag gaat.

Voor welke diensten kunt u onze glaszetter Deventer zoal inschakelen?

De ervaren professionals van de Glas-Gigant zijn beschikbaar voor het realiseren van zeer uiteenlopende glasprojecten. Welke klus u ook aan ons uitbesteedt, onze gecertificeerde glaszetter Deventer zet zijn expertise in voor het beste eindresultaat. Zo kunnen we bij ieder project constante kwaliteit blijven waarborgen. Hieronder ziet u een overzicht van de diensten waar u de ervaren vakmannen in Deventer zoal voor kunt inschakelen.

  • Snelle glasreparaties en gebroken ramen vervangen bij acute glasschade (spoedservice)
  • Vakkundige plaatsing van diverse kwalitatieve glassoorten zoals bijvoorbeeld isolatieglas of beveiligingsglas
  • Unieke glasprojecten op maat voor uw woning, bedrijfspand of historisch monument
  • Glasschade herstellen, krassen in glas verwijderen door de glasplaten vakkundig te polijsten
  • Montage kunststof, houten of aluminium kozijnen (in combinatie met nieuwe ramen)
  • Voorzetramen bestellen op maat en plaatsen
  • Glas-in-lood plaatsing
  • Op maat maken en installeren van glazen deuren, balustrades en glazen wanden

Mocht u een unieke glasopdracht hebben die niet in deze lijst is opgenomen, neem dan gerust contact met ons op. Wij als professioneel glasbedrijf kunnen u altijd verder helpen bij uw specifieke glaswensen!

Professioneel advies op maat

Niet alleen voor een vakkundige uitvoering van uw glasproject bent u bij de Glas-Gigant aan het juiste adres. Onze glaszetter Deventer voorziet u ook graag van professioneel advies op maat. Onze vakmannen zijn zeer toegewijd aan het leveren van een eindresultaat dat perfect aansluit op uw specifieke wensen. Zij nemen dan ook graag de tijd voor u. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek kijken we graag met u mee welke glassoort het meest geschikt is voor uw woning of pand. Daarnaast bespreken we uitgebreid de mogelijkheden.

Heeft u bijvoorbeeld vragen over de isolatiesubsidie, of wilt u meer informatie over de verschillende glassoorten uit ons assortiment? Ook dan kunt u terecht bij onze vakman voor meer informatie.

Meest gebruikte glassoorten en toepassingen

We hebben een zeer ruim assortiment hoogkwalitatieve glasproducten bij de Glas-Gigant. Omdat we samenwerken met partners door heel Nederland kunnen we u altijd op korte termijn helpen aan de beste oplossing. Wij leveren gehard glas, gelaagd glas (enkel glas, dubbel glas en driedubbel glas) en decoratief glas. Al onze glassoorten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Denk aan verschillende diktes, afmetingen, toepassingen en isolatiewaarden.

De kosten voor uw glasproject

Glas vervangen is een zinvolle en toekomstbestendige investering. De investering verdient zich na verloop van tijd terug vanwege de forse energiebesparing. Toch gaat het om een kostbaar project waar u wellicht nog een nachtje over wilt slapen. Het is daarom begrijpelijk dat u vooraf wilt weten wat u kunt verwachten qua kostenplaatje. Bij de Glas-Gigant hanteren we transparante, betaalbare prijzen zonder in te leveren op kwaliteit. Bovendien mag u altijd rekenen op garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden. Omdat de totaalprijs voor uw glasproject grotendeels afhankelijk is van uw persoonlijke situatie werken wij met maatwerk offertes. Deze kunt u hier geheel vrijblijvend opvragen. Vul de informatie en uw wensen zo compleet mogelijk in, dan ontvangt u binnen 2 minuten direct een prijsindicatie in uw mailbox!

Glaszetter Den Haag
Glaszetter Amsterdam
Glaszetter Rotterdam
Glaszetter Almere
Glaszetter Amersfoort
Glaszetter Breda
Glaszetter Deventer
Glaszetter Eindhoven
Glaszetter Groningen
Glaszetter Haarlem
Glaszetter Nijmegen
Glaszetter Utrecht
Glaszetter Tilburg
Glaszetter Apeldoorn
Glaszetter Arnhem
Glaszetter Zwolle
Glaszetter Leiden
Glaszetter den Bosch

Veel gestelde vragen

Wat doet een glaszetter precies?

Een glaszetter is gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van glas. Dit omvat het installeren van nieuwe ramen, het vervangen van gebroken ruiten en het uitvoeren van reparaties aan bestaand glaswerk.

Welk type glas is het meest energiezuinig?

Er zijn verschillende energiezuinige opties beschikbaar, maar dubbel glas (isolatieglas) is een populaire keuze. Het houdt warmte beter vast en vermindert energieverlies, wat resulteert in lagere stookkosten.

Hoe kan ik mijn ramen beschermen tegen condens?

Condens kan worden verminderd door goed te ventileren, bijvoorbeeld door regelmatig ramen open te zetten. Daarnaast is het gebruik van isolatieglas een effectieve manier om temperatuurverschillen tussen binnen en buiten te minimaliseren.

Waarom is professioneel advies belangrijk bij het kiezen van glas?

Professioneel advies helpt bij het selecteren van de juiste glassoorten op basis van uw behoeften, stijlvoorkeuren en energie-efficiëntie.

Wat zijn de criteria voor isolatiesubsidie en kom ik hiervoor in aanmerking?

Criteria variëren per regio, maar isolatiesubsidie is vaak beschikbaar voor energiebesparende maatregelen, waaronder het plaatsen van isolatieglas.

Kan een glaszetter mij adviseren over geluidsisolatie?

Ja, een ervaren glaszetter kan advies geven over glassoorten die geschikt zijn voor geluidsisolatie, zoals gelaagd glas en dubbel glas.

Wat beïnvloedt de kosten van mijn glasproject?

De kosten worden beïnvloed door factoren zoals het type glas, de afmetingen, de moeilijkheidsgraad van installatie en eventuele extra functies.

Glas-Gigant
Glas Calculator

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!