Glaszetter
Sinds 1992

Glaszetter Apeldoorn

Wij helpen u graag aan de juiste glasoplossing!

Wat voor glasproject u ook wilt uitbesteden, de vakkundige glaszetter Apeldoorn van de Glas-Gigant helpt u graag aan de perfecte oplossing. Wellicht wilt u slim energie besparen met isolatieglas om uw maandelijkse energiefactuur te verlagen. Of u bent eigenaar van een inbraakgevoelig pand en u wilt het pand beter beveiligen met beveiligingsglas. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, de Glas-Gigant kan u helpen. Wij zijn niet alleen ervaren experts op het gebied van glas zetten, we willen u ook de meest betaalbare oplossing bieden. Daarom leveren we onze glasproducten altijd voor de scherpste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. Omdat u als klant centraal staat mag u bij de Glas-Gigant bovendien vertrouwen op een uitmuntende service en een resultaat dat uw wensen overtreft.

Snel hulp nodig bij glasschade? Ook als uw ruit is beschadigd kunt u de experts van de Glas-Gigant inschakelen. Onze glaszetter Apeldoorn staat 24/7 voor u klaar om uw gebarsten of gebroken ruiten efficiënt te vervangen. Wij zijn werkzaam binnen verschillende regio’s in Nederland. Daarom kunnen we met spoed een ervaren glaszetter Apeldoorn voor u regelen die u een passende oplossing biedt.

Waarom is het belangrijk om oud glas op tijd te laten vervangen?

In sommige gevallen lijkt er op het eerste gezicht weinig aan de hand met uw huidige beglazing. Dit is dan ook een reden dat huiseigenaren soms geen noodzaak voelen om te investeren in nieuw glas. Wanneer uw ramen de levensduur van 20 jaar hebben bereikt, is het echter toch zinvol om onze ervaren glaszetter Apeldoorn te benaderen voor een vrijblijvende glasinspectie. Als uw woning nog is voorzien van oud glas, haalt u namelijk niet alles uit uw energie-efficiëntie. Dit komt omdat er veel warmteverlies plaatsvindt via verouderde ramen. De verbeterde energie-efficiëntie is een belangrijke reden om regulier dubbel of enkel glas op tijd te laten vervangen voor isolatieglas. De isolerende werking van isolatieglas zorgt namelijk voor een prettiger woonklimaat en een verlaagde energierekening. Naast warmteverlies kunnen er nog meer vervelende gevolgen zijn als u verouderd glas te lang laat zitten.

Wat als u uw glas niet op tijd laat vervangen?

  1. Verouderde ramen zorgen vaak op den duur voor vocht- tocht of schimmelproblemen in huis. Wanneer u hier niets aan doet kan dit mogelijk leiden tot gevolgschade aan uw interieur, plafond of binnenmuren.
  2. Mocht u uw woning willen verkopen en u laat uw gedateerde ramen zitten, dan moeten de kopers zelf de ruiten nog vernieuwen. Dit maakt uw woning vaak minder aantrekkelijk voor de verkoop.
  3. Verouderde ramen voldoen niet meer aan de hedendaagse veiligheidsnormen. De glasplaten zijn dunner en kwetsbaarder. Daarom zullen ze uw woning minder goed beschermen tegen bijvoorbeeld inbraak of extreme weersomstandigheden. 
  4. Het comfortniveau van uw huis is niet optimaal. Uw huis voelt kil aan ondanks dat de verwarming aan staat.

Kortom, om het maximale uit uw wooncomfort, energie-efficiëntie, huisbeveiliging en de eventuele verkoop van uw huis te halen is nieuw glas de investering waard!

Glas vervangen Apeldoorn
Glas vervangen Apeldoorn

Wat zijn de mogelijkheden voor uw nieuwe beglazing?

Bij de Glas-Gigant zijn de mogelijkheden voor uw nieuwe beglazing eindeloos. Zo leveren wij hoogkwalitatieve glasproducten voor ieder woningtype. Onze glaszetter Apeldoorn levert en installeert zowel gelaagd glas als hardglas in diverse uitvoeringen. Hieronder hebben we de glassoorten uit ons assortiment voor u op een rij gezet:

Bovenstaande glassoorten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en combinaties. Denk bijvoorbeeld aan isolatieglas en veiligheidsglas in een. Wilt u meer weten over de opties voor glas? Neem dan direct telefonisch contact met ons op. Onze glasspecialist staat voor u klaar u te informeren over de mogelijkheden.

Wat maakt modern glas zo’n zinvolle investering op de lange termijn?

Volgens de glaszetter Apeldoorn levert modern glas u zowel op de lange termijn, als direct na de plaatsing voordelen op. Hieronder ziet u deze voordelen op een rij!

Voordelen van glas vervangen op de lange termijn
De investering verdient zich terug vanwege energiebesparing
Uw woningwaarde stijgt
Uw pand wordt aantrekkelijker voor verkoop
Ramen gaan jarenlang mee en bieden optimale bescherming

Merkt u de voordelen van glas vervangen ook direct?

  • U merkt gelijk verschil aan het feit dat uw binnenklimaat comfortabeler aanvoelt
  • Ook visueel ondergaat uw woning een upgrade met nieuwe ramen. U geniet direct na de installatie van uw nieuwe glas van een verbeterde uitstraling van uw woning
  • U heeft minder last van geluidsoverlast. Moderne ramen hebben namelijk een goede geluiddempende werking.

Isolatiesubsidie maakt verduurzamen met isolatieglas extra voordelig

Om het voor huiseigenaren extra aantrekkelijk te maken om te verduurzamen, is er isolatiesubsidie beschikbaar. Via de Rijksoverheid kunt u een beroep doen op deze subsidieregeling voor de aanschafkosten van duurzaam isolatieglas. Wanneer u de subsidie wilt aanvragen moet er sprake zijn van een aanzienlijke isolatieverbetering. Vervangt u oud glas bijvoorbeeld voor HR++ glas of HR+++ glas, dan kunt u tot wel 30% van de investeringskosten vergoed krijgen. Mocht u meer informatie willen over de isolatiesubsidie, neem dan telefonisch contact op. Onze glaszetter Apeldoorn staat u graag te woord!

Kosten voor een glaszetter Apeldoorn

De totaalprijs die u betaalt voor uw nieuwe beglazing is afhankelijk van uw specifieke wensen en eisen. Ook de gewenste afmetingen voor uw nieuwe ramen en uw woonsituatie bepalen de uiteindelijke prijs voor uw glasproject. Als u snel een prijsindicatie wilt opvragen, dan kunt u hier direct uw prijs berekenen. Vul bij de prijsberekening zo gedetailleerd mogelijk uw eisen en uw woonsituatie in. Als wij uw aanvraag binnen hebben, dan ontvangt u van ons een prijsoverzicht. Hierop ziet u precies met wat voor investeringskosten u rekening moet houden voor uw nieuwe glas in Apeldoorn.

Glaszetter Apeldoorn

Zoekt u een lokale glaszetter bij u in de buurt?

Wij hebben glaszetters door heel Nederland! Onder andere in de onderstaande steden:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de tekenen dat mijn ramen aan vervanging toe zijn?

Oude ramen vertonen vaak tekenen van slijtage, zoals condensatie, tocht of zelfs barsten. Als uw ramen meer dan 20 jaar oud zijn, is het raadzaam om ze te laten inspecteren.

Hoe vaak moet ik mijn ramen vervangen?

De frequentie van vervanging hangt af van verschillende factoren, maar over het algemeen wordt aanbevolen om ramen elke 25-30 jaar te vernieuwen.

Welke voordelen biedt het vervangen van mijn ramen voor mijn energieverbruik?

Nieuwe ramen met hoogwaardig glas, zoals HR++ glas, verbeteren de isolatie en verminderen energieverlies, wat resulteert in lagere stookkosten.

Welke soorten glas zijn het meest geschikt voor geluidsisolatie?

Voor betere geluidsisolatie zijn gelaagd glas en dubbel glas goede keuzes. Ze verminderen geluidsoverlast en zorgen voor een rustiger binnenklimaat.

Wat is het verschil tussen enkel glas, dubbel glas en driedubbel glas?

Enkel glas heeft één glaslaag, dubbel glas bestaat uit twee lagen met een isolerende lucht- of gaslaag, en driedubbel glas heeft drie lagen voor verbeterde isolatie.

Zijn er subsidiemogelijkheden voor het vervangen van mijn ramen?

Ja, in sommige gevallen zijn er subsidieregelingen voor energiebesparende maatregelen, waaronder het plaatsen van isolatieglas. Controleer de beschikbare subsidies in uw regio.

Hoe kan ik een glasinspectie aanvragen bij Glas-Gigant voor mijn ramen in Apeldoorn?

Neem eenvoudig contact op met glasbedrijf Glas-Gigant en vraag een vrijblijvende glasinspectie aan. Onze ervaren glaszetter in Apeldoorn komt graag langs voor een professionele beoordeling van uw ramen.Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!