Glaszetter
Sinds 1992

Glas in lood deuren

Droomt u van glas in lood deuren in uw woning? Dan kunnen wij deze droom voor u realiseren!

Wij van de Glas-Gigant zijn al jarenlang dé specialist op het gebied van het plaatsen van glas in lood.

In uw huis kan er op verschillende plekken glas in lood geplaatst worden, denk hierbij aan: 

  • Binnendeur glas in lood 
  • Buitendeur glas in lood
  • Glas in lood ramen

binnendeur glas in lood
Binnendeur glas in lood

Binnendeur glas in lood 

Bijvoorbeeld als u een kamer en suite maakt, komt de stijl van de jaren 30 enorm tot zijn recht. Binnendeuren met glas in lood zijn meer dan alleen functionele scheidingen tussen ruimtes. Deze binnendeuren glas in lood dienen daarnaast ook als kunstwerken die op een unieke manier het licht in uw huis brengen. 

Ook in een enkele glasdeur komt glas in lood perfect tot uiting. Wilt u wel glas in lood, maar moet het niet te nostalgisch worden? Ook hiervoor bestaan diverse modellen die door de combinatie van mat glas een moderne tint creëert. Bij glas in lood wordt vaak gedacht aan kerkgebouwen of klassieke huizen. Veelal komt er bij ons dan ook de vraag: modern glas in lood, bestaat dat? 

Het antwoord is simpel, ja! Het geeft een strakke en unieke look aan uw moderne woning. Het combineren van een ‘oudere en nieuwe’ stijl zorgt voor een uniek huis. 

Daarnaast kunt u met glas in lood binnendeuren meer ruimtelijk effect creëren. Binnendeuren krijgen daardoor een extra dimensie. Dus wilt u uw glas laten vervangen? De Glas Gigant biedt voor de binnendeuren een ruim assortiment aan glas.

U kunt bij ons een keuze maken voor de standaard glassoorten zoals blank en mat glas. Maar ook leveren wij verschillende soorten glas in lood.

Bovendien is al het glas in ons assortiment gehard veiligheidsglas (m.u.v. glas in lood).

Schuifdeuren van glas in lood

Met schuifdeuren uitgevoerd in glas en lood kunt u uw creativiteit volop kwijt. Doordat schuifdeuren niet verstevigd hoeven te worden bestaat de mogelijkheid een ingewikkeld design in glas en lood toe te passen.

Met schuifdeuren in glas en lood creëert u niet alleen een mooie lichtinval maar u creëert ook de nodige privacy in huis als u deze glas in lood schuifdeuren dicht doet.

Er bestaat uiteraard ook de optie om alleen de bovenzijde van de schuifdeuren te bewerken.

Zo bereikt u niet alleen een rustiger resultaat maar het zorgt ook voor lagere prijzen. Informeer bij onze glaszetter naar onze beschikbare designs of ontwerp er zelf één.

De Glas Gigant denkt altijd met u mee en biedt de mogelijkheden waar u naar op zoek bent.

Buitendeur glas in lood 

Glas in lood deuren stralen de luxe en comfort uit die uitnodigt! Deuren met glas in lood zijn op dit moment modern en een ware trend. Voordeuren van glas in lood bepalen mede het aanzicht en de uitstraling van de woning. Maar, is een glas in lood buitendeur of voordeur veilig? Gelukkig zijn glas in lood buitendeuren ook beschikbaar met dubbel glas. Dubbel glas buitendeuren zorgen niet alleen voor meer veiligheid maar zijn ook energiezuinig. Dus ben u op zoek naar iets wat Energiezuinig, veilig en uitstraling heeft? Dan bieden wij u een ruim assortiment aan om uw glas te laten vervangen en te plaatsen.  

Glas in lood ramen laten zetten?

De glaszetters van de Glas-Gigant zijn dan ook van alle markten thuis. Glas in lood is een ware trend. Veel mensen hebben ontdekt dat dit prachtige ruit de sfeer verhoogt in uw woning.

De kleuren van het glas in lood zijn vaak prachtig. Door de steeds veranderende lichtinval kunt u er dan ook uren naar kijken. Het verveelt nooit.

Bovendien betaalt u bij de Glas Gigant nooit de hoofdprijs. Goedkoop glas in lood in deuren of ramen zetten is een behoorlijke uitdaging, maar deze uitdaging gaan wij niet uit de weg.

Door onze jarenlange contacten met leveranciers is het voor ons mogelijk sterk concurrerend in deze markt te werk te gaan.

Als u offertes van verschillende glasleveranciers met elkaar gaat vergelijken dan komt u hier vanzelf achter. Wij adviseren u dit ook echt te doen.

Glas in lood deuren met kleur en motief 

Wanneer u ons inschakelt voor het laten plaatsen van glas in lood deuren, dan leveren wij het glaswerk echt keurig op maat.

Daarnaast zetten wij het ook gelijk. Deze werkzaamheden voeren wij allemaal uit tegen een zeer voordelige prijs. Dankzij ons kunt u dus voor weinig geld genieten van prachtige deuren in uw woning.

Daar waar een deur vroeger een functie had om vooral ruimtes te scheiden, worden er tegenwoordig vanuit esthetisch oogpunt zekere “eisen” aan gesteld.

Ook functionele zaken mogen mooi zijn, vinden wij. En u vast ook want anders bent u zich niet aan het oriënteren.

buitendeur glas in lood
Buitendeur glas in lood

Wat kost glas in lood per m2? 

Zoals wel vaker aangegeven op onze website is een prijs per m2 lastig te bepalen zonder. Vandaag de dag wordt er bij het plaatsen van glas in lood vaak een extra glasplaat achter aan toegevoegd. De reden hiervoor is onder andere een betere isolatiewaarde. De exacte prijzen van het kopen en plaatsen van glas in lood verschillen. U heeft de mogelijkheid om zelf een glasontwerp aan te leveren bij een glaszetter. Het voordeel hiervan is dat u een uniek raam laat ontwerpen. Het nadeel is de prijsverschillen. Echter moet u rekening houden met een gemiddelde prijs van €280 per m2. Graag benadrukken wij dat exacte prijzen lager of hoger kunnen liggen.  

Glas in lood kerk

Veel kerken zijn uitgerust met prachtige glas in lood ramen. Kunst en geschiedenis komen hier samen. Bij Glas-Gigant mogen wij vol trots zeggen dat wij speciaal voor kerken een uniek aanbod voor glas in lood ramen presenteren. Of het nu gaat om renovatie van glas in lood in kerken of een geheel nieuw ontwerp. Elk glaspaneel vertelt een verhaal, gevangen in de sprankelende kleuren en de verfijnde lijnen van dit glas. Wij geloven hierbij in de kracht van maatwerk en helpen u graag hierbij!

Gratis en vrijblijvende offerte glas in lood deuren

Overweegt u ook om glas in lood deuren te laten maken? En bent u na het lezen van onze informatie benieuwd naar de prijzen voor glas (in lood) deur(en)?

Of bent u al in het bezit van glas in lood deuren en wilt u weten wat glasbedrijf Glas Gigant voor u kan betekenen bij de restauratie en/of reparatie van uw glas in lood?

Vraagt u dan nu kosteloos een offerte aan door gebruik te maken van ons offerteformulier. U geeft aan wat uw wensen zijn en u ontvangt van ons een offerte voor het laten zetten van glas in lood in uw deuren.

Na deze transformatie zullen uw deuren, gezet met glas in lood, schitteren als nooit tevoren.

Glas-Gigant

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!