Glas in lood deuren

Droomt u van glas in lood deuren in uw woning? Dan kunnen wij deze droom voor u realiseren!

Wij van de Glas-Gigant zijn al jarenlang dé specialist op het gebied van het plaatsen van glas in lood.

glas in lood deuren

Glas in lood deuren

Glas in lood deuren stralen de luxe en comfort uit die uitnodigt! Deuren met glas in lood zijn op dit moment modern en een ware trend.

Vooral als u een kamer en suite maakt, komt de stijl van de jaren 30 enorm tot zijn recht.

Ook in een enkele glasdeur staat glas in lood perfect. Wilt u wel glas in lood, maar moet het niet te nostalgisch worden? Ook hiervoor bestaan diverse modellen die door de combinatie van mat glas een moderne tint creëert.

Met glas in uw deuren kunt u een meer ruimtelijk effect creëren. Binnendeuren krijgen daardoor een extra dimensie. Dus wilt u uw glas laten vervangen? De Glas Gigant biedt voor de binnendeuren een ruim assortiment aan glas.

U kunt bij ons een keuze maken voor de standaard glassoorten zoals blank en mat glas. Maar ook leveren wij verschillende soorten glas in lood.

Bovendien is al het glas in ons assortiment gehard veiligheidsglas (m.u.v. glas in lood).

Glas in lood zetten

Onze glaszetters zijn dan ook van alle markten thuis. Glas in lood is een ware trend. Veel mensen hebben ontdekt dat dit prachtige ruit de sfeer verhoogt in uw woning.

De kleuren van het glas in lood zijn vaak prachtig. Door de steeds veranderende lichtinval kunt u er dan ook uren naar kijken. Het verveelt nooit.

Bovendien betaalt u bij de Glas Gigant nooit de hoofdprijs. Goedkoop glas in lood in deuren of ramen zetten is een behoorlijke uitdaging.

Door onze jarenlange contacten met leveranciers is het voor ons mogelijk sterk concurrerend in deze markt te werk te gaan.

Als u offertes van verschillende glasleveranciers met elkaar gaat vergelijken dan komt u hier vanzelf achter. Wij adviseren u dit ook echt te doen.

Glas in lood deuren met kleur en motief 

Wanneer u ons inschakelt voor het laten plaatsen van glas in lood deuren, dan leveren wij het glaswerk echt keurig op maat.

Daarnaast zetten wij het ook gelijk. Deze werkzaamheden voeren wij allemaal uit tegen een zeer voordelige prijs. Dankzij ons kunt u dus voor weinig geld genieten van prachtige deuren in uw woning.

Daar waar een deur vroeger een functie had om vooral ruimtes te scheiden, worden er tegenwoordig vanuit esthetisch oogpunt zekere “eisen” aan gesteld.

Ook functionele zaken mogen mooi zijn, vinden wij. En u vast ook want anders bent u zich niet aan het oriënteren.

glas laten vervangen

Schuifdeuren van glas in lood

Met schuifdeuren uitgevoerd in glas en lood kunt u uw creativiteit volop kwijt. Doordat schuifdeuren niet verstevigd hoeven te worden bestaat de mogelijkheid een ingewikkeld design in glas en lood toe te passen.

Met schuifdeuren in glas en lood creëert u niet alleen een mooie lichtinval maar u creëert ook de nodige privacy in huis als u deze glas in lood schuifdeuren dicht doet.

Er bestaat uiteraard ook de optie om alleen de bovenzijde van de schuifdeuren te bewerken.

Zo bereikt u niet alleen een rustiger resultaat maar het zorgt ook voor lagere prijzen. Informeer bij onze glaszetter naar onze beschikbare designs of ontwerp er zelf één.

De Glas Gigant denkt altijd met u mee en biedt de mogelijkheden waar u naar op zoek bent.

Gratis en vrijblijvende offerte glas in lood deuren

Overweegt u ook om glas in lood deuren te laten maken? En bent u na het lezen van onze informatie benieuwd naar de prijzen voor glas (in lood) deur(en)?

Of bent u al in het bezit van glas in lood deuren en wilt u weten wat de Glas Gigant voor u kan betekenen bij de restauratie en/of reparatie van uw glas in lood?

Vraagt u dan nu kosteloos een offerte aan door gebruik te maken van ons offerteformulier. U geeft aan wat uw wensen zijn en u ontvangt van ons een offerte voor het laten zetten van glas in lood in uw deuren.

Na deze transformatie zullen uw deuren, gezet met glas in lood, schitteren als nooit tevoren.

Glas-Gigant
Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!