Sinds 1992

Algemene voorwaarden

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de informatie die op onze website te vinden is.

Als wij bijvoorbeeld schrijven over het glas polijsten of glazen wanden in een badkamer plaatsen vertellen we vanuit onze kennis over glas maar ook uit de praktijk.

Ondanks onze grote zorg kan het zijn dat er onjuistheden of onvolledigheden op onze website te vinden zijn.

Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die op welke wijze dan ook toe te schrijven is of verband houdt met de informatie die gevonden kan worden op de website van de glas-gigant.

Tevens kunnen wij ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele schade die voortvloeit uit het niet of slecht bereikbaar zijn van onze website.

Onze website

Meningen en beweringen op onze website zijn van auteurs en niet noodzakelijkerwijs van de webmaster, de hoster of de glas-gigant zelf.

Eventuele schade die voortvloeit uit het handelen naar interpretatie van de informatie die op de website van de glas gigant te vinden is.

Glas-gigant.nl kan geen garantie geven over de werkzaamheden die bedrijven anders dan de Glas Gigant uitvoeren.

Dit geldt dus met name, maar niet uitsluitend, voor de bedrijven die van ons een offerte aanvraag ontvangen en deze opvolgen.

Wij proberen de informatie op onze website zo recent mogelijk te houden. Dit houdt in dat wij met enige regelmaat de informatie op onze website zullen aanpassen, uitbreiden of verwijderen.

De Glas Gigant behoudt zich het recht voor om deze wijzigingen zonder kennisgeving door te voeren.

Wilt u meer informatie betreft bouw gerelateerde websites? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Glas-Gigant
Glas Calculator
Glas Calculator

Wij zijn ook te vinden in: 

Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Almere, Nijmegen

Glas-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!